Lone-Wolf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 481
Σου φαίνεται ότι κάνει;; Εδώ δεν έχει φιλιά, 69, cif, cim.... Κατάποση θα κανει;;;Ή Σόνια πόσο ζητάει για την κατάποση ; δεν έχετε βάλει τιμή
Σου φαίνεται ότι κάνει;; Εδώ δεν έχει φιλιά, 69, cif, cim.... Κατάποση θα κανει;;;Ή Σόνια πόσο ζητάει για την κατάποση ; δεν έχετε βάλει τιμή
Δεν φιλάει κανΜύστες καλημέρα!
Έχουμε καμία γνώμη για Demy?
Φαίνεται μπαμπατσικο μωρό στις φωτογραφίες και αυτές που φαίνονται έτσισυνήθως είναι χοντρές. Παρόλα αυτά κάτι με ιντριγκάρει!! Έχει κανένας γνώμη?
Οπότε την απορρίπτω.Δεν φιλάει καν
Έχει και μπουτακια και μπρατσακια ναι. Σίγουρα παραπάνω από τις φώτο. Όχι άσχημα αλλά είναι παραπάνω.Οπότε την απορρίπτω.
Ευχαριστώ συναγωνιστή... από κιλά πώς είναι? Κλέβουν οι φωτογραφίες ως συνήθως?
Κατατοπιστικος είσαι μύστη! Ευχαριστώ!Έχει και μπουτακια και μπρατσακια ναι. Σίγουρα παραπάνω από τις φώτο. Όχι άσχημα αλλά είναι παραπάνω.
Δεν κάνει κακή συνάντηση αλλα δεν φιλάει με τίποτα.
Αν σου περισσεύουν τα 200, εγώ κατάλαβα και από τις 2 κριτικές, ότι δεν θα περάσεις άσχηματελικά τι κάνουμε με την Τόρι; Στις κριτικές ο 1 λέει όχι, ο άλλος λέει σίγουρα. Μπερδεύτηκα![]()
Έλα ντε.Παντως από τις φωτογραφίες μάλλον υπάρχει διαφορά.τελικά τι κάνουμε με την Τόρι; Στις κριτικές ο 1 λέει όχι, ο άλλος λέει σίγουρα. Μπερδεύτηκα![]()
Καλά τα 200 δεν νομίζω να περισσεύουν έτσι εύκολα...Αν σου περισσεύουν τα 200, εγώ κατάλαβα και από τις 2 κριτικές, ότι δεν θα περάσεις άσχημα![]()
Αγαπητοί bikpenn και antkar81: η Tori είναι μια ωραία γκόμενα, το πόσο ωραία είναι εξαρτάται από τα γούστα του καθενός μας. Αν προσέξετε τις βαθμολογίες στην εμφάνιση και τη διάθεση για σεξ/συμμετοχή δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές στις 2 κριτικές. Στη δικιά μου κριτική, η άποψη μου είναι α) ότι ζητά πολλά για την ελληνική πραγματικότητα και β) δεν κάνει την συνάντηση αξέχαστη, έχω πάει και με καλύτερες σε εμφάνιση και συμμετοχή. Όποιος μπορεί να διαθέσει τα 200 ( και παραπάνω για τα εξτρα), λογικά καλά θα περάσει εκτός και αν την πετύχει στις ανάποδες της όπως μπορεί να συμβεί με την οποιαδήποτε. Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο...Έλα ντε.Παντως από τις φωτογραφίες μάλλον υπάρχει διαφορά.
Καλά τα 200 δεν νομίζω να περισσεύουν έτσι εύκολα...
τελικά τι κάνουμε με την Τόρι; Στις κριτικές ο 1 λέει όχι, ο άλλος λέει σίγουρα. Μπερδεύτηκα![]()
Ναι σωστά τα λες. Μάλλον θα τη δοκιμάσω για να μου φύγει ο καημός.Αγαπητοί bikpenn και antkar81: η Tori είναι μια ωραία γκόμενα, το πόσο ωραία είναι εξαρτάται από τα γούστα του καθενός μας. Αν προσέξετε τις βαθμολογίες στην εμφάνιση και τη διάθεση για σεξ/συμμετοχή δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές στις 2 κριτικές. Στη δικιά μου κριτική, η άποψη μου είναι α) ότι ζητά πολλά για την ελληνική πραγματικότητα και β) δεν κάνει την συνάντηση αξέχαστη, έχω πάει και με καλύτερες σε εμφάνιση και συμμετοχή. Όποιος μπορεί να διαθέσει τα 200 ( και παραπάνω για τα εξτρα), λογικά καλά θα περάσει εκτός και αν την πετύχει στις ανάποδες της όπως μπορεί να συμβεί με την οποιαδήποτε. Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο...
Δυστυχώς το σύστημα δεν μου επιτρέπει ακόμα να σου κάνω like.Αν εστιάσεις μόνο στο σεξ και τη συμμετοχή της, θα περάσεις πολύ όμορφα. Έχει τρομακτικές αντοχές κι αποζητά σεξ στα κόκκινα. Κοπανιέται και φωνάζει. Στα θετικά ότι γνωρίζει εξαιρετικά αγγλικά και είναι πολύ ευχάριστη στη συζήτηση.
Από εκεί και πέρα αδυνατεί να πουλήσει την ψευδαίσθηση μιας ολοκληρωμένης επαγγελματία, που σου προσφέρουν αξέχαστη εμπειρία, να σε κάνουν να θέλεις να πας πάλι. Αδυνατεί να παίξει με το μυαλό σου.
Και το παρουσιαστικό της δεν δικαιολογεί τα χρήματα που ζητάει. Οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές, από κοντά πιο απλή σε πρόσωπο και το σώμα της πιο βαρύ, χωρίς κάτι το περιττό όμως.
Παρόλα αυτά είναι όπως το βλέπει ο καθένας, ας μη ξεχνάμε πώς διαφορετικά γούστα έχουμε κι άλλα θέλω στις εμπειρίες μας.
Εγώ πάντως δε θα την έβλεπα πάλι, ειδικά σε αυτή τη τιμή.
Μια χαρά τα είπε ο @FireRider(2)
Like μόνο για την Cecilia και την Tori σε εμφάνιση.
Πολύ σωστός! Ακόμα το σύστημα δεν μου επιτρέπει να σου κάνω likeΑγαπητοί bikpenn και antkar81: η Tori είναι μια ωραία γκόμενα, το πόσο ωραία είναι εξαρτάται από τα γούστα του καθενός μας. Αν προσέξετε τις βαθμολογίες στην εμφάνιση και τη διάθεση για σεξ/συμμετοχή δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές στις 2 κριτικές. Στη δικιά μου κριτική, η άποψη μου είναι α) ότι ζητά πολλά για την ελληνική πραγματικότητα και β) δεν κάνει την συνάντηση αξέχαστη, έχω πάει και με καλύτερες σε εμφάνιση και συμμετοχή. Όποιος μπορεί να διαθέσει τα 200 ( και παραπάνω για τα εξτρα), λογικά καλά θα περάσει εκτός και αν την πετύχει στις ανάποδες της όπως μπορεί να συμβεί με την οποιαδήποτε. Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο...