You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Καποιος μπορει να μου δωσει στοιχεια επικοινωνιας μπας και καταφερω να λατρεψω αυτα τα υπεροχα ποδια της που διαβαζω εδω?
Σαλονίκη να έρθειΚαποιος μπορει να μου δωσει στοιχεια επικοινωνιας μπας και καταφερω να λατρεψω αυτα τα υπεροχα ποδια της που διαβαζω εδω?
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
ισως θελει λιγο υπομονη για τα σεσιον οπως μου ειχε αναφερει καποιος φιλος. δοκιμιμασα 2 φορες αλλα τζιφος. θα ξαναδοκιμαζεω τριτη κια φαρμακερηΤην συναντησα σημερα και μου ειπε οτι οντως τις τα εκλεισαν τα προφιλ
ισως θελει λιγο υπομονη για τα σεσιον οπως μου ειχε αναφερει καποιος φιλος. δοκιμιμασα 2 φορες αλλα τζιφος. θα ξαναδοκιμαζεω τριτη κια φαρμακερη
Φιλέ εγώ εκλεισα πολυ ευκολα, Παρασκευη βραδυ της εστειλα, Σαββατο απογευμα την συναντησα. Δεν ξερω γιατι εσυ την εχεις παθει 2 φορες κι ολας.
Αρχεσ Αυγουστου εκανα, και ηταν ακομα κορμαρα.Έχει κάνει κανείς σέσσιον πρόσφατα; Έκανα πριν μερικά χρόνια και ήταν πολύ fit η Θεανώ. Έχει κρατηθεί?
Βεβαια δεν ξερω πωσ ηταν παλια
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αρχεσ Αυγουστου εκανα, και ηταν ακομα κορμαρα.
Βεβαια δεν ξερω πωσ
Σκέφτομαι να την δω αλλά πριν 2 χρόνια πέταγε κάτι ξενέρωτα πάνω στην φάση..τι ζώδιο είμαι κτλ..αν το έχε αλλάξει θα πάω γιατί εινια και γυναικάρα και έχει και ωραίο χώρο...Αρχεσ Αυγουστου εκανα, και ηταν ακομα κορμαρα.
Βεβαια δεν ξερω πωσ ηταν παλια![]()
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αν έχει φτιάξει το εγκεφαλικό παιχνιδι..θα είναι τοπ..Και στην προηγούμενη σελίδα ο φίλος αναφέρει για τιμές σουπερμαρκετ..έλεος.. Άρα να υποθέσω ότι δεν το έχει αλλάξει όπως ηταν είναι ακομα..πιος ξέρει να μας πει στα σίγουρα?
Αν ειχε φτιάξει το εγκεφαλικό παιγνίδι... Έκανε και κάν ατο στας ευρώπας θα ήταν η Λολα και όχι η Θεανώ... Που κια ως Θεανώω μια χαρά είναι....Αν έχει φτιάξει το εγκεφαλικό παιχνιδι..θα είναι τοπ..Και στην προηγούμενη σελίδα ο φίλος αναφέρει για τιμές σουπερμαρκετ..έλεος.. Άρα να υποθέσω ότι δεν το έχει αλλάξει όπως ηταν είναι ακομα..πιος ξέρει να μας πει στα σίγουρα?
Στο τελευταίο σέσσιον (απ τα 7-8 που πρέπει να έχω κάνει με τη Θεανώ), είδα ολόκληρη κούτα με προφυλακτικά. Κατά τ' άλλα, όπως έχω ακούσει και απ' ό,τι έχω καταλάβει κι απ' την ίδια μέσα από συζητήσεις, αν την έχεις κάτω από 17-18, δεν έχεις ελπίδες.
Τα προφυλακτικά από μόνα τους δεν λένε κάτι. Πολλές τα χρησιμοποιούν, και σωστά, με τα στραπον. Η Θεανώ δεν ξέρω αν κάνει ακόμα σεξ στα σεσσιον, πάντως πριν πολλά χρόνια στο πρώτο μας σεσσιον μου έλεγε πως αν καβλωσει αρκετά δίνει και κωλο!Στο τελευταίο σέσσιον (απ τα 7-8 που πρέπει να έχω κάνει με τη Θεανώ), είδα ολόκληρη κούτα με προφυλακτικά. Κατά τ' άλλα, όπως έχω ακούσει και απ' ό,τι έχω καταλάβει κι απ' την ίδια μέσα από συζητήσεις, αν την έχεις κάτω από 17-18, δεν έχεις ελπίδες.