Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ptutor

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Και το Twitter της υπάρχει ακόμα αλλά χωρίς νέα posts

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Δεν έχει σταματήσει, απλά της ρίξανε τα σοσιαλ. Εξακολουθεί να ισχύει το σαιτ(όπου έχει τηλ) και το τουίτερ για όποιον θέλει να τη βρει

Τελευταία τροποποίηση:

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
177
Πόντοι
0
Καποιος μπορει να μου δωσει στοιχεια επικοινωνιας μπας και καταφερω να λατρεψω αυτα τα υπεροχα ποδια της που διαβαζω εδω?

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Της εστειλα χθες το βραδυ μηνυμα μεσω του site της και προς το παρων περιμενω απαντηση.

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
118
Πόντοι
0
Με ενα απλο γκουγκλάρισμα βρίσκεις το τηλέφωνό της απο παλιές αγγελίες. Στο viber ειναι σχεδόν παντα ενεργή.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Την συναντησα σημερα και μου ειπε οτι οντως τις τα εκλεισαν τα προφιλ
ισως θελει λιγο υπομονη για τα σεσιον οπως μου ειχε αναφερει καποιος φιλος. δοκιμιμασα 2 φορες αλλα τζιφος. θα ξαναδοκιμαζεω τριτη κια φαρμακερη

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
44
Πόντοι
0
ισως θελει λιγο υπομονη για τα σεσιον οπως μου ειχε αναφερει καποιος φιλος. δοκιμιμασα 2 φορες αλλα τζιφος. θα ξαναδοκιμαζεω τριτη κια φαρμακερη

Φιλέ εγώ εκλεισα πολυ ευκολα, Παρασκευη βραδυ της εστειλα, Σαββατο απογευμα την συναντησα. Δεν ξερω γιατι εσυ την εχεις παθει 2 φορες κι ολας.

vastazos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Έχει κάνει κανείς σέσσιον πρόσφατα; Έκανα πριν μερικά χρόνια και ήταν πολύ fit η Θεανώ. Έχει κρατηθεί?

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Έχει κάνει κανείς σέσσιον πρόσφατα; Έκανα πριν μερικά χρόνια και ήταν πολύ fit η Θεανώ. Έχει κρατηθεί?
Αρχεσ Αυγουστου εκανα, και ηταν ακομα κορμαρα.
Βεβαια δεν ξερω πωσ ηταν παλια :P

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Βεβαια δεν ξερω πωσ

Βεβαια δεν ξερω πωσ ηταν παλια :P
Σκέφτομαι να την δω αλλά πριν 2 χρόνια πέταγε κάτι ξενέρωτα πάνω στην φάση..τι ζώδιο είμαι κτλ..αν το έχε αλλάξει θα πάω γιατί εινια και γυναικάρα και έχει και ωραίο χώρο...

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Αν έχει φτιάξει το εγκεφαλικό παιχνιδι..θα είναι τοπ..Και στην προηγούμενη σελίδα ο φίλος αναφέρει για τιμές σουπερμαρκετ..έλεος.. Άρα να υποθέσω ότι δεν το έχει αλλάξει όπως ηταν είναι ακομα..πιος ξέρει να μας πει στα σίγουρα?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.615
Πόντοι
456
Αν έχει φτιάξει το εγκεφαλικό παιχνιδι..θα είναι τοπ..Και στην προηγούμενη σελίδα ο φίλος αναφέρει για τιμές σουπερμαρκετ..έλεος.. Άρα να υποθέσω ότι δεν το έχει αλλάξει όπως ηταν είναι ακομα..πιος ξέρει να μας πει στα σίγουρα?
Αν ειχε φτιάξει το εγκεφαλικό παιγνίδι... Έκανε και κάν ατο στας ευρώπας θα ήταν η Λολα και όχι η Θεανώ... Που κια ως Θεανώω μια χαρά είναι....

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
44
Πόντοι
0
H αληθεια ειναι οτι με μενα συζητουσε φουλ ασχετα απλά σε μενα δεν χρειαζοταν ιδιαιτερα εγκεφαλικο παιχνιδια μιας και παω κυριως για ποδολαγνεια. Τελευταιο σεσσιον μαζι της αρχες Αυγουστου.

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Στο τελευταίο σέσσιον (απ τα 7-8 που πρέπει να έχω κάνει με τη Θεανώ), είδα ολόκληρη κούτα με προφυλακτικά. Κατά τ' άλλα, όπως έχω ακούσει και απ' ό,τι έχω καταλάβει κι απ' την ίδια μέσα από συζητήσεις, αν την έχεις κάτω από 17-18, δεν έχεις ελπίδες.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.723
Πόντοι
206
Στο τελευταίο σέσσιον (απ τα 7-8 που πρέπει να έχω κάνει με τη Θεανώ), είδα ολόκληρη κούτα με προφυλακτικά. Κατά τ' άλλα, όπως έχω ακούσει και απ' ό,τι έχω καταλάβει κι απ' την ίδια μέσα από συζητήσεις, αν την έχεις κάτω από 17-18, δεν έχεις ελπίδες.
Τα προφυλακτικά από μόνα τους δεν λένε κάτι. Πολλές τα χρησιμοποιούν, και σωστά, με τα στραπον. Η Θεανώ δεν ξέρω αν κάνει ακόμα σεξ στα σεσσιον, πάντως πριν πολλά χρόνια στο πρώτο μας σεσσιον μου έλεγε πως αν καβλωσει αρκετά δίνει και κωλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom