Νέα

Γνώμη για μαύρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Peka_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 12K
  • Ετικέτες
    μαύρες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435
οι μαύρες αντέχουν τσαπού, έχουν φοβερούς μορφασμούς και βογγητα όταν γαμιουνται, υποφέρουν με υπέροχο τρόπο κατά το πρωκτικό. επίσης είναι κάπως τεμπέλες, και ψάχνουν χορηγούς...γαμήσετε τις μέχρι να ασπρίσουν! :wink:

OP
OP
P

Peka_

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
617
Πόντοι
80
Εγω παω συχνα με μια κοπελα γνωστη μου απο την πολη μου. Ειναι μυγου. Εχουμε μια σεξουαλικη καθαρα σχεση που οταν τυχαινει πηδιομαστε. Ειναι σκετη απολαυση. Χειλαρες που κανουν την πιπα κατι το μαγικο, κωλαρα αδιανοητη οπως πρεπει, μουνι καθαρο και στενο οσο χρειαζεται, βυζια με ρωγες για ατελιωτο γλυψιμο. Επισης γουσταρει φουλ πρωκτικκ και λατρευει στα 4. Βγαζει πολυ παθος κανει τελειους μορφασμους και ανασαινει φωναζει στο ιδανικο χωρις μα σε ξενερωνει. Παντα τελειωνει συνηθως με κρεμα και καμια φορα σκουιρτ. Αν καποιος θελει να μαθει κι αλλα για αυτα κτλπ ας μου στειλει ενα dm να τα πουμε. Δεν ξερω η δικη μου εμπειρια ειναι αυτη και αληθεια το γαμησι που κανω μαζι της δεν το εχω βρει πουθενα αλλου

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435
Να προσθέσω...πολύ μανούρα, φασαρία και φωνή. Προφανώς έχουν κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μα πιστεύω πως εν τέλει απευθύνονται σε πιο ειδικό κοινό. Είναι ΚΑΙ αυτές σαν το ποτό...ένα δύο ποτά είναι μια χαρά μετά χαλάει το πράγμα.

OP
OP
P

Peka_

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
617
Πόντοι
80
Κοιτα για να μην γενικευουμε οπως ο καθενας ειναι ξεχωριστος ειναι κ εκει τι θα τυχει. Η δικια μου εμπειρια με την συγκεκριμενη κοπελα δεν υπαρχει τιποτα να με χαλαει και να με δυσανασχετει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρισκομαστε σιγουρα 2 φορες τον μηνα απο τον σεπτεμβρη και καθε φορα ειναι η ιδια ευχαριστηση ικανοποιηση και ηδονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom