Νέα

Γνώμη για Κύπριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Js2002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
82.279
Πόντοι
27.531
Νομίζω δίνουν κωλο πιο εύκολα οι κυπριες
Επίσης είναι πιο βλάχες αλλά και σπασαρχιδισσες
Τεμπέλες τους αρέσει το αραλικη,βέβαια το παίζουν μυξοπαρθενες ειδικά στα χωριά γιατί δίνουν έμφαση πολύ τι θα πει η κοινωνία,γενικά παίζει το πιο κρυφό στη Κύπρο,πέφτει μπόλικο κέρατο αλλά κρυφά
Εμφανισιακά είναι πιο κοντές και πιο μελαχροινες από τις Ελληνίδες, πολλές φορές τις μπερδεύεις με συριες Λιβάνεζες ίσως και τουρκαλες φατσικα.
Στην Κύπρο θέλει εχεμύθεια και να μην είσαι γνωστός ντόπιος η κάτοικος του χωριού η της πόλης
Οι κύπριες ψάχνουν για αρπαχτή κυρίως και μετά δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις
Στην Κύπρο αν πεις ότι μένεις εκεί τη γαμησες δεν σου κάθεται καμία
Στην Κύπρο θα είσαι για πάντα ο τουρίστας ολίγες μέρες εκεί και οι κυπριες θα πουν ευκαιρία να τη πιάσω
Βέβαια πολλές που έχουν ζησει Ελλάδα Αγγλία έχουν άλλη ιδεοσυγκρασια αλλά η κυπρια που δεν έχει φύγει από το νησί είναι αυτή που θα κάτσει
....ασε μας ρε μισελληνα και μισογυνη Ζαν Κλω που εχεις γνωση και αποψη για τις Κυπραιες!

Αδελφε @Js2002 μια χαρα ειναι οι δικες σας, αλλες καλες κ αλλες οχι παλι, οπως ολες οι ελληνιδες.
Εγω με δυο κυπριες που νταλαβεριστηκα (με την μια κιολας ειμασταν κ καιρο μαζι+συγκατοικηση) μια χαρα περασα. Εχω ομως κ περιπτωση φιλου οπου επεσε σε ξυνη, ψιλομυτα και δηθεν (Τσαρληδες φαση), οποτε ειναι αναλογως τον ανθρωπο!

• Like
Αντιδράσεις: Js2002

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
21.021
Πόντοι
14.936
Μουναρες και τρέλα πιστόλια...
ΑΠΟΕΛ ρε νιαμου..
ΕΛΔΥΚ 266 1ο τάγμα Μαλουντα.
Nickname:Lucky Luke
Αυτά κουμπάροι...

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.589
Πόντοι
201
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι πηδιούνται πιο εύκολα με Έλληνες παρά με Κύπριους
Νόμιζα ότι και οι Κύπριοι είναι Έλληνες και ότι εμείς εδώ είμαστε απλώς Ελλαδίτες.

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.478
Πόντοι
481
Οι Κύπριες πρέπει να έχουν ταυτόχρονα και τα δύο χαρακτηριστικά γνησιότητας. Μουνάρες και μυαλό χαμηλών νοητικών δυνατοτήτων (κοινώς ηλίθιες)! Αν δεν έχουν αυτά τα δύο, ή μόνο το ένα από τα δύο, το προϊόν κατά πάσα πιθανότητα είναι ελαττωματικό και θα είσαι συνέχεια στο συνεργείο.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.032
Πόντοι
366
Οι Κύπριες πρέπει να έχουν ταυτόχρονα και τα δύο χαρακτηριστικά γνησιότητας. Μουνάρες και μυαλό χαμηλών νοητικών δυνατοτήτων (κοινώς ηλίθιες)! Αν δεν έχουν αυτά τα δύο, ή μόνο το ένα από τα δύο, το προϊόν κατά πάσα πιθανότητα είναι ελαττωματικό και θα είσαι συνέχεια στο συνεργείο.
Πόσα χρόνια είναι η εργοστασιακή εγγύηση?

prokopis_proikismenos

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.187
Πόντοι
5.595
Τι γνώμη έχετε για τις Κύπριες όσοι δοκιμάσατε;
οι Κύπριες είναι θερμές γυναίκες και μπορώ να πω και όμορφες ιδιαίτερα η νεότερη γενιά. Εχουν καλή άποψη για τους άντρες και θέλουν να τους ευχαριστήσουν και να ευχαριστηθούν και οι ίδιες. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις που έχουν να κάνουν με άλλα θέματα όπως οτι θέλουν πλούσιους και καλοθρεμένους κλπ όπως και οι περισσότερες ελλεινιδες. αλλά αυτά είναι εξαιρέσεις που υπάρχουν πάντα σε όλες τις χώρες. Γενικά έχω καλή άποψη. είναι επικοινωνιακές γυναίκες, ξέρουν να μιλήσουν και να φερθούν, ξέρουν τι θέλουν!!

• Like
Αντιδράσεις: trimis

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.398
Πόντοι
2.746