Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 82.279
- Πόντοι
- 27.531
Νομίζω δίνουν κωλο πιο εύκολα οι κυπριες
Επίσης είναι πιο βλάχες αλλά και σπασαρχιδισσες
Τεμπέλες τους αρέσει το αραλικη,βέβαια το παίζουν μυξοπαρθενες ειδικά στα χωριά γιατί δίνουν έμφαση πολύ τι θα πει η κοινωνία,γενικά παίζει το πιο κρυφό στη Κύπρο,πέφτει μπόλικο κέρατο αλλά κρυφά
Εμφανισιακά είναι πιο κοντές και πιο μελαχροινες από τις Ελληνίδες, πολλές φορές τις μπερδεύεις με συριες Λιβάνεζες ίσως και τουρκαλες φατσικα.
....ασε μας ρε μισελληνα και μισογυνη Ζαν Κλω που εχεις γνωση και αποψη για τις Κυπραιες!Στην Κύπρο θέλει εχεμύθεια και να μην είσαι γνωστός ντόπιος η κάτοικος του χωριού η της πόλης
Οι κύπριες ψάχνουν για αρπαχτή κυρίως και μετά δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις
Στην Κύπρο αν πεις ότι μένεις εκεί τη γαμησες δεν σου κάθεται καμία
Στην Κύπρο θα είσαι για πάντα ο τουρίστας ολίγες μέρες εκεί και οι κυπριες θα πουν ευκαιρία να τη πιάσω
Βέβαια πολλές που έχουν ζησει Ελλάδα Αγγλία έχουν άλλη ιδεοσυγκρασια αλλά η κυπρια που δεν έχει φύγει από το νησί είναι αυτή που θα κάτσει
Αδελφε @Js2002 μια χαρα ειναι οι δικες σας, αλλες καλες κ αλλες οχι παλι, οπως ολες οι ελληνιδες.
Εγω με δυο κυπριες που νταλαβεριστηκα (με την μια κιολας ειμασταν κ καιρο μαζι+συγκατοικηση) μια χαρα περασα. Εχω ομως κ περιπτωση φιλου οπου επεσε σε ξυνη, ψιλομυτα και δηθεν (Τσαρληδες φαση), οποτε ειναι αναλογως τον ανθρωπο!