Senteron
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 1.181
Πως εκφράζεστε έτσι κύριε διδάκτωρ.Ναί, ἀλλά κάνει ἑξάωρα ραντεβουδάκια στό Παρίαι σέ τιμές Παρισίου.... Ὅ ΚΑΡΙΟΛΗΣ! Ζηλεύω.... Άλλά... ΦΕΥ...!
Παραφέρεστε

Πως εκφράζεστε έτσι κύριε διδάκτωρ.Ναί, ἀλλά κάνει ἑξάωρα ραντεβουδάκια στό Παρίαι σέ τιμές Παρισίου.... Ὅ ΚΑΡΙΟΛΗΣ! Ζηλεύω.... Άλλά... ΦΕΥ...!
Μπελαρά... Τό "h" δέν προφέρεται
Εμείς οι βλάχοι την λέμε ΜπελΧαρά.
Μας δίνει χαρά ...
![]()
Μην ελπίζεις!Δύο... Ἄν καί ἡ τελευταία ἔβλεπα χθές στὸ γαλλικό TV5 MONDE μπορεῖ καί νά νεκραναστηθῆ σάν τὸν.... Λάζαρο... Τουλάχιστον αὐτό εἶναι ἕνα ἀπ' τά σενάρια
Ναι έχεις δίκιο!Η παρτούζα θα πέσει σύννεφο
Και εγώ μπερδεμένος είμαι!τελικά αυτή του Μακρόν είναι γυναίκα ή όχι ; Διαβάζω κάτι τρελά τελευταία ...
Τι άλλη μαλακία θα πεις!Εγώ πάλι νομίζω ότι πήγε στο Παρίσι για την Μπελχαρά ...
Το έχουν στείλει να μάθει τα ηλεκτρονικά της ...
![]()
Τι άλλη μαλακία θα πεις!
Αντιυπερτασικά και φάρμακα του διαβήτη δεν τα παίρνουν ποτέ μαζί!
Πως εκφράζεστε έτσι κύριε διδάκτωρ.
Παραφέρεστε![]()
Όχι![]()
Βλέπω ότι όλα τα φάρμακα τα ξέρεις πολύ καλά.
Φαρμακοποιός θα είσαι ...
Μήπως πήγες για τις καινούργιες κρέμες της L' Oréal ???
Όχι
Κάνω άλλη δουλειά
Αλλά ρώτησα την γυναίκα που σε φροντίζει για το τι παίρνεις
![]()
Και εγώ ρώτησα τη γυναίκα που με φροντίζει τι σκατά μου δίνει και τον Ωνάση τον βλέπω τώρα σε μορφή γκόμενας ...
![]()
![]()
Στον καθρέφτη η κοπέλα πιάνει τη μέση της, ενώ δεν την πιάνει. Κι εμφανίζεται ένα πόδι.
Μαγικός καθρέφτης!
![]()
Αφού πας και βρίσκεις εσκορτακια των 90s που τώρα φροντίζουν ηλικιωμένουςΚαι εγώ ρώτησα τη γυναίκα που με φροντίζει τι σκατά μου δίνει και τον Ωνάση τον βλέπω τώρα σε μορφή γκόμενας ...
![]()
ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!![]()
Στον καθρέφτη η κοπέλα πιάνει τη μέση της, ενώ δεν την πιάνει. Κι εμφανίζεται ένα πόδι.
Μαγικός καθρέφτης!
![]()
Ο Big παίζει το "βρες τις διαφορές"!!!![]()
Μαγικός καθρέφτης!
![]()