Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.896
Αυριο θα γυρισει μονο ο @HoneyVoskos η και ο Ωνασης?Παρεμπιπτόντως
Αύριο γυρνάω οπότε άλλαξε ρεπερτόριο και βάλε Καζαντζίδη που σου αρέσει

Αυριο θα γυρισει μονο ο @HoneyVoskos η και ο Ωνασης?Παρεμπιπτόντως
Αύριο γυρνάω οπότε άλλαξε ρεπερτόριο και βάλε Καζαντζίδη που σου αρέσει
Αυριο θα γυρισει μονο ο @HoneyVoskos η και ο Ωνασης?![]()
Τωρα εχουμε την stacy cruzΠοιά ἡ διαφορά πλέον;
Είσαι αυστηρός @BigMountain![]()
Τωρα εχουμε την stacy cruz
Σιένα ... Τι μου θύμησες τώρα .Ξέρεις την άποψη μου για τη Μάσα. Δε θα ήθελα να το σχολιάσω περεταίρω εδώ.
Βέβαια όταν εκείνη την εποχή ήταν και η Σιένα εδώ, είχε σοβαρό ανταγωνισμό.
Από τότε που πήγε ο @HoneyVoskos στο Παρίσι έχουν πέσει δυο-τρεις κυβερνήσεις .Ναί, ἀλλά κάνει ἑξάωρα ραντεβουδάκια στό Παρίαι σέ τιμές Παρισίου.... Ὅ ΚΑΡΙΟΛΗΣ! Ζηλεύω.... Άλλά... ΦΕΥ...!
Ετσι λενε ολοι στην αρχη, σιγα μη κολλησω εγω με αυτες το ελεγχω μεχρι να πεσουν στην καταλληληΣιένα ... Τι μου θύμησες τώρα .
Αν δεν είχα κάνει εκείνο το ραντεβού μαζί της στις 29.6.2024 , τώρα δεν θα ήμουν σε αυτό το νήμα .. αυτή φταίει που με έκανε σαν τα μούτρα σας![]()
Ακριβώς ...Ετσι λενε ολοι στην αρχη, σιγα μη κολλησω εγω με αυτες το ελεγχω μεχρι να πεσουν στην καταλληλη![]()
@HoneyVoskos την επομενη φορα να το παρεις μαζι το φιλαρακι σου να μη κλαιει θα χεις και τζαμπα διορθωση liveΝαί, ἀλλά κάνει ἑξάωρα ραντεβουδάκια στό Παρίαι σέ τιμές Παρισίου.... Ὅ ΚΑΡΙΟΛΗΣ! Ζηλεύω.... Άλλά... ΦΕΥ...!
Πήγα να την κλείσω ξανά καπάκι ,αλλά δεν ήταν διαθέσιμη . Έκλεισα Ινέσσα . ήταν η χαριστική βολή .Ετσι λενε ολοι στην αρχη, σιγα μη κολλησω εγω με αυτες το ελεγχω μεχρι να πεσουν στην καταλληλη![]()
Από τότε που πήγε ο @HoneyVoskos στο Παρίσι έχουν πέσει δυο-τρεις κυβερνήσεις .
Η παρτούζα θα πέσει σύννεφο@HoneyVoskos την επομενη φορα να το παρεις μαζι το φιλαρακι σου να μη κλαιει θα χεις και τζαμπα διορθωση live![]()
τελικά αυτή του Μακρόν είναι γυναίκα ή όχι ; Διαβάζω κάτι τρελά τελευταία ...Δύο... Ἄν καί ἡ τελευταία ἔβλεπα χθές στὸ γαλλικό TV5 MONDE μπορεῖ καί νά νεκραναστηθῆ σάν τὸν.... Λάζαρο... Τουλάχιστον αὐτό εἶναι ἕνα ἀπ' τά σενάρια
Η πιο αξιόπιστη. Φθινόπωρο του 2023 που τη συνάντησα μου είχε πει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σταμάταγε αυτή τη δουλειά, καθώς είχε στα σκαριά ένα business plan στη Ρωσία. Και ό,τι είπε το έκανε.Σιένα ... Τι μου θύμησες τώρα .
Αν δεν είχα κάνει εκείνο το ραντεβού μαζί της στις 29.6.2024 , τώρα δεν θα ήμουν σε αυτό το νήμα .. αυτή φταίει που με έκανε σαν τα μούτρα σας![]()
τελικά αυτή του Μακρόν είναι γυναίκα ή όχι ; Διαβάζω κάτι τρελά τελευταία ...
Ναι .. πολύ καλή .. και από υπηρεσίες , εμφάνιση και προπάντων, συμπεριφορά . . ΆψογηΗ πιο αξιόπιστη. Φθινόπωρο του 2023 που τη συνάντησα μου είχε πει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σταμάταγε αυτή τη δουλειά, καθώς είχε στα σκαριά ένα business plan στη Ρωσία. Και ό,τι είπε το έκανε.
Όλες οι άλλες που είπαν ότι θα σταμάταγαν και ότι ήταν η τελευταία τους φορά, επέστρεψαν τουλάχιστον 2-3 φορές η καθεμία και φυσικά ποτέ δε σταμάτησαν.
Από τότε που πήγε ο @HoneyVoskos στο Παρίσι έχουν πέσει δυο-τρεις κυβερνήσεις .
Εγώ πάλι νομίζω ότι πήγε στο Παρίσι για την Μπελχαρά ...
Το έχουν στείλει να μάθει τα ηλεκτρονικά της ...
![]()
Φιρί φιρί το πας ...Εγώ πάλι νομίζω ότι πήγε στο Παρίσι για την Μπελχαρά ...
Το έχουν στείλει να μάθει τα ηλεκτρονικά της ...
![]()