Να κάνω μια διαπίστωση και αν το γραφείο νομίζει ότι το αδικώ ας διαγραφεί το μυνημα .
Λοιπόν όλες οι μεταγραφές , περνούν 10+ συν .
Δεν ξέρω αν τα περνούν οι κοπέλες , μακάρι , αλλά δεν νομίζω , και στη τελική δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή που περνάω καλά , 10 ευρω δεν είναι τίποτα , αλλά δυστυχώς δεν βλέπω κάποια διαφορά στις υπηρεσίες στις μεταγραφές , θα δοκιμάσω όμως και μακάρι να βγω ψεύτης .
Αλλά το glamour είναι το μοναδικό γραφείο που έχει μια τηλεφωνήτρια σε κάθε κέντρο .
Δεν έχω παράπονο πι κοπέλες κάνουν καλά την δουλειά τους , αλλά σ πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο , ή τουλάχιστον πιο επαγγελματικό να υπάρχει τουλάχιστον και μια δεύτερη κοπέλα .
Πιστεύω όταν κάνεις τζίρους εκατομυρίων είναι αυτονόητο …
Τέλος όλες οι μεταγραφές εκτός από το 10αρικο , γίνονται νεότερες και ψηλώνουν αμέσως .
Όσοι έχουμε δει την kaity από κοντά ξέρουμε ότι να γράφεις ότι είναι 1,76 είναι άτοπο και άκυρο …
Και κάτι ακόμα , αυτό που είχε ο βοσκός πριν από κάνα 3μηνο ήταν ότι πιο ορθολογικό έχω ακούσει .
Ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο , με κορίτσια στα 200-250 , να βάλουμε και εμείς κάτι παραπάνω , και να κάνει και το γραφείο σκόντο από μεριάς του …
Μπας και δούμε κάποια καινούργια παρουσία σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο …
Επαναλαμβάνω αυτό είναι feedback , το δεχτήκατε καλώς , δε το δέχτηκε διαγράψτε το ελεύθερα .