tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.127
- Πόντοι
- 19.250
Imitation παλιός...Μελος απο το 2012 και δε ξερεις τον σκληρο? τι παλιος εισαι εσυ?![]()
Imitation παλιός...Μελος απο το 2012 και δε ξερεις τον σκληρο? τι παλιος εισαι εσυ?![]()
Σας παρακαλώ όχι απλώς μαλάκας , Mr malakas 2024 ....
Να κάνω μια διαπίστωση και αν το γραφείο νομίζει ότι το αδικώ ας διαγραφεί το μυνημα .
Λοιπόν όλες οι μεταγραφές , περνούν 10+ συν .
Δεν ξέρω αν τα περνούν οι κοπέλες , μακάρι , αλλά δεν νομίζω , και στη τελική δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή που περνάω καλά , 10 ευρω δεν είναι τίποτα , αλλά δυστυχώς δεν βλέπω κάποια διαφορά στις υπηρεσίες στις μεταγραφές , θα δοκιμάσω όμως και μακάρι να βγω ψεύτης .
Αλλά το glamour είναι το μοναδικό γραφείο που έχει μια τηλεφωνήτρια σε κάθε κέντρο .
Δεν έχω παράπονο πι κοπέλες κάνουν καλά την δουλειά τους , αλλά σ πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο , ή τουλάχιστον πιο επαγγελματικό να υπάρχει τουλάχιστον και μια δεύτερη κοπέλα .
Πιστεύω όταν κάνεις τζίρους εκατομυρίων είναι αυτονόητο …
Τέλος όλες οι μεταγραφές εκτός από το 10αρικο , γίνονται νεότερες και ψηλώνουν αμέσως .
Όσοι έχουμε δει την kaity από κοντά ξέρουμε ότι να γράφεις ότι είναι 1,76 είναι άτοπο και άκυρο …
Και κάτι ακόμα , αυτό που είχε ο βοσκός πριν από κάνα 3μηνο ήταν ότι πιο ορθολογικό έχω ακούσει .
Ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο , με κορίτσια στα 200-250 , να βάλουμε και εμείς κάτι παραπάνω , και να κάνει και το γραφείο σκόντο από μεριάς του …
Μπας και δούμε κάποια καινούργια παρουσία σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο …
Επαναλαμβάνω αυτό είναι feedback , το δεχτήκατε καλώς , δε το δέχτηκε διαγράψτε το ελεύθερα .
Αυτα που λες εγιναν και 200ε και 250ε κοπελες ηρθαν αχαριστεΝα κάνω μια διαπίστωση και αν το γραφείο νομίζει ότι το αδικώ ας διαγραφεί το μυνημα .
Λοιπόν όλες οι μεταγραφές , περνούν 10+ συν .
Δεν ξέρω αν τα περνούν οι κοπέλες , μακάρι , αλλά δεν νομίζω , και στη τελική δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή που περνάω καλά , 10 ευρω δεν είναι τίποτα , αλλά δυστυχώς δεν βλέπω κάποια διαφορά στις υπηρεσίες στις μεταγραφές , θα δοκιμάσω όμως και μακάρι να βγω ψεύτης .
Αλλά το glamour είναι το μοναδικό γραφείο που έχει μια τηλεφωνήτρια σε κάθε κέντρο .
Δεν έχω παράπονο πι κοπέλες κάνουν καλά την δουλειά τους , αλλά σ πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο , ή τουλάχιστον πιο επαγγελματικό να υπάρχει τουλάχιστον και μια δεύτερη κοπέλα .
Πιστεύω όταν κάνεις τζίρους εκατομυρίων είναι αυτονόητο …
Τέλος όλες οι μεταγραφές εκτός από το 10αρικο , γίνονται νεότερες και ψηλώνουν αμέσως .
Όσοι έχουμε δει την kaity από κοντά ξέρουμε ότι να γράφεις ότι είναι 1,76 είναι άτοπο και άκυρο …
Και κάτι ακόμα , αυτό που είχε ο βοσκός πριν από κάνα 3μηνο ήταν ότι πιο ορθολογικό έχω ακούσει .
Ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο , με κορίτσια στα 200-250 , να βάλουμε και εμείς κάτι παραπάνω , και να κάνει και το γραφείο σκόντο από μεριάς του …
Μπας και δούμε κάποια καινούργια παρουσία σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο …
Επαναλαμβάνω αυτό είναι feedback , το δεχτήκατε καλώς , δε το δέχτηκε διαγράψτε το ελεύθερα .
Τελικά εισια πολύ κωλοπαιδο ρε Κυριάκο….Γειά σου ἐπιχειρηματικέ συμβουλάτορα, ἐπιπέδου Wall Street!!
Καλύτερα! Δέ χάνουμε κάτι...
Αν και έχεις παραπάνω γνώση στο θέμα απο εμένα , θα με αφήσεις να διαφωνήσω.. Προσωπικά έχω 2 στα 2 ραντεβού με Lorena σούπερ.!!! Βέβαία έχω να την δω ένα χρόνο, οπότε δεν ξέρω αν έπεσε σε απόδοση και τα σχετικά....
Για βυζόμπαλο πάς Tamara τα υπόλοιπα είναι βυζομπαλάκια...Ενα βυζομπαλο ωραιο φυσικο ειδα και μου γκρεμισατε το ονειρο,
Επισης ειδα και την αντελινα με της βυζαρες αλλα φοβαμαι μην εχει ξεφυγει σε κιλα , ποια να παρω αραγε?
Δηλαδη πρεπει να ρθει η σασα7 για να δουμε ενα βυζομπαλο ωραιο με σερβις![]()
Φυσικο θελω , η τουλαχιστον και πλαστικο να ναι να εχει γινει καλη δουλεια της ταμαρας φαινεται πετρα στης φωτοΓια βυζόμπαλο πάς Tamara τα υπόλοιπα είναι βυζομπαλάκια...
Έχει γράψει σε διπλανό site , ενθουσιασμένοςΕκτός και εγώ
Απο Οκτώβριο τα λέμε...και βλέπουμε
Αλλά και εδώ πολλές λατίνες
Για Lia νομίζω την έχει δει ο @TOMCRUISE
Ακόμα θα γράφει κριτική![]()
Σε πιο μουνι ήσουν εσύ πάλι εξαφανισμένος?Έχει γράψει σε διπλανό site , ενθουσιασμένος
Τι εννοεί ο ποιητής ;Σε πιο μουνι ήσουν εσύ πάλι εξαφανισμένος?![]()