tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.160
- Πόντοι
- 19.250
Διαγράφηκαν κύριε , θυσιάστηκε η ενημέρωση για λόγους μόστρας …Στούς αντμι ἀναφερόμουν...
Διαγράφηκαν κύριε , θυσιάστηκε η ενημέρωση για λόγους μόστρας …Στούς αντμι ἀναφερόμουν...
Διαγράφηκαν κύριε , θυσιάστηκε η ενημέρωση για λόγους μόστρας …
Άμα είναι με διαλογισμό και γιόγκα να αντέχεις τόσες ώρες θα αρχίσω και εγώ ,μπας και κλείσω καμία για 1,5 ώρα.Θα σου απαντήσω
Δεν παίρνω κάτι ,αλλά κάνω γιόγκα και διαλογισμό![]()
Άμα είναι με διαλογισμό και γιόγκα να αντέχεις τόσες ώρες θα αρχίσω και εγώ ,μπας και κλείσω καμία για 1,5 ώρα.
Στα gif και cim είσαι επιστήμονας μου φαίνεταιΕυτυχώς που πρόλαβα και έκανα μερικές παραθέσεις.
![]()
Πήγαινε στην κριτική του @tsontopoulos ... θα σου βγουν τα μάτιαΚλεῖσε, κλεῖσε
Θέλει όμως βιταμίνες και γυμναστικήΆμα είναι με διαλογισμό και γιόγκα να αντέχεις τόσες ώρες θα αρχίσω και εγώ ,μπας και κλείσω καμία για 1,5 ώρα.
Στα gif και cim είσαι επιστήμονας μου φαίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγαινε στην κριτική του @tsontopoulos ... θα σου βγουν τα μάτια
Περπάτημα μόνο ,και που και που τρέξιμο για να προλάβω να κάνω μπάνιο πριν τα ραντεβού. Βιταμίνες μόνο D , έχω έλλειψη βάσει των εξετάσεων .Θέλει όμωςως βιταμίνες και γυμναστική
Το έχεις?
Γιατί δεν γράφεις?Καθόλου, απλά οι φωτό της με μπερδεύουν!
Δεν βλέπω ακόμη την κριτική σου, ίσως με τιμωρεί το αφεντικό εδώ που δεν γράφω κριτικές πλέον και το προφίλ μου αργεί να έχει πρόσβαση στις νέες κριτικές, οπότε excuse την ερώτησή μου. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ. Την είχα στα πλάνα μου, αλλά με φρενάρει το γεγονός ότι είναι λατίνα. Πάω να δω τις φωτό που υποδεικνύεις.
Άμα δεν σε βλέπει ο ήλιος …Περπάτημα μόνο ,και που και που τρέξιμο για να προλάβω να κάνω μπάνιο πριν τα ραντεβού. Βιταμίνες μόνο D , έχω έλλειψη βάσει των εξετάσεων .
Τσοντ καλή η AishaΧαρούμενοι κύριοι ;
Διαγράφηκαν τα μυνηματα καλημέρα σας .
Θα μας κάνουν τα κορίτσια , robocopΆμα δεν σε βλέπει ο ήλιος …
Έλλειψη βιταμίνης d στην Ελλάδα είναι κάπως να το ακούς …
Μην ξεχνάμε ότι η βιταμίνη σε μεγάλες ποσότητες άνω των 600 ui έχει
Μικρή αναβολική δράση …
Άμα την κλείσεις πολύωρο , λογικά θα στην στείλουν με courier , αν και λόγω ύψους θα πει ακριβά !Τσοντ καλή η Aisha
Αλλά είμαι εκτός χώρας
@tsontopoule μόλις έρθει ο @HoneyVoskos , ούτε σε φωτογραφία δεν θα την ξαναδείςΤσοντ καλή η Aisha
Αλλά είμαι εκτός χώρας
Ευτυχώς θα λείπω και δεν θα ζηλεύω …@tsontopoule μόλις έρθει ο @HoneyVoskos , ούτε σε φωτογραφία δεν θα την ξαναδείς
Χαρούμενοι κύριοι ;
Διαγράφηκαν τα μυνηματα καλημέρα σας .
Μπα έχει καλα κορίτσια εδώΆμα την κλείσεις πολύωρο , λογικά θα στην στείλουν με courier , αν και λόγω ύψους θα πει ακριβά !
Κάθεται άλλες 14 μέρες μου είπε , άμα την δεις πολλά φιλάκια από τον τρελό έλληνα για το μουνι .
Άμα δεν ξέρεις ισπανικά γαματο …
Τσοντ καλή η Aisha
Αλλά είμαι εκτός χώρας