BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.007
- Πόντοι
- 36.248
Η Ivana της Γερμανίας τις στέλνει και Αθήνα , αν κλείσεις 2 ήμερο …
Δεν είναι για εμάς τους πλεμπαίους

Η Ivana της Γερμανίας τις στέλνει και Αθήνα , αν κλείσεις 2 ήμερο …
Καλά άμα δεις τα κορίτσια θα κλάψεις …Δεν είναι για εμάς τους πλεμπαίους
![]()
Άσε μας πρόλαβε η Σορβόνη ….
Ξεφτιλίκια και εκεί …
Το γεγονός που αναφέρω σαν ξεφτιλίκια είναι ότι μας παρουσίασαν σαν τονπενεπιστημιο της Σορβόνης ένα τριτοκλασάτο ίδρυμα του βορείου Παρισιού κατώτερου των ελληνικών ιδρυμάτων …Δέ συμφωνῶ! Μήν εἶσαι μίζερος... Κάθε γραφειοκρατία ἔτσι εἶναι... Καί στὴ Μεγάλη Βρετανία πού ἤμουν ἔτσι εἶναι καί στὴ Γαλλία ποὺ ἤμουν ἔτσι εἶναι
Ρε αφηστε το εξωτερικο , εδω τι κανουμε?Καλά άμα δεις τα κορίτσια θα κλάψεις …
Και Γερμανία δεν το φοβούνται το νυστέρι εκεί …
Όσον αφορά το κόστος άμα κάνεις 12ωρονκαι πάνω συμφέρει από εδώ …
Το γεγονός που αναφέρω σαν ξεφτιλίκια είναι ότι μας παρουσίασαν σαν τονπενεπιστημιο της Σορβόνης ένα τριτοκλασάτο ίδρυμα του βορείου Παρισιού κατώτερου των ελληνικών ιδρυμάτων …
Ρε αφηστε το εξωτερικο , εδω τι κανουμε?
Σωστός .Ρε αφηστε το εξωτερικο , εδω τι κανουμε
Ρε χορνυ κοίταξε λίγο την ενημέρωση που έκανε ο μαρινακης για το συγκεκριμένο θέμα , και θα διαπιστώσεις ότι έχω δίκιο σε αυτό το κομμάτι .Ἐπειδή ἤμουν Παρίσι, σ'τό λέω: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τὴν παίζουμε ὅπως καί οἱ ξένοι!
Σωστός .
Εγώ ανέφερα την χθεσινή μου εμπειρία αν και κάποιοι μπαχαλακηδες με κράξαν …
Πιστεύω έχει καλές επιλογές dania katrin δυνατές υπηρεσίες σχετικά όμορφα πλάσματα .
Mavie , Valentina ….
Είχαμε και αγαπουλο κριτική για Natalie μάλλον δάγκωσε την λαμαρίνα ο τύπος λόγω εμφάνισης …
Ρε χορνυ κοίταξε λίγο την ενημέρωση που έκανε ο μαρινακης για το συγκεκριμένο θέμα , και θα διαπιστώσεις ότι έχω δίκιο σε αυτό το κομμάτι .
Δεν διαφωνώ σε κάτι που λες , αλλά εδώ στο συγκεκριμένο ´αραδειγμα δεν ισχύει !
Κάποιος έχει κάνει και ένα edit στο YouTube .
Αρκετά διασκεδαστικό και στην περίπτωση σου ενημερωτικό .
Με αγάπη !
@#goebbelsΣιγά μήν εἶναι ἐνημερωτικό τό βίντεο! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ!
Ἔχεις μείνει πίσω! Ἡ Σουαζηλάνδη ἔχει ἀλλάξει ὄνομα. Καί ναί τό σωστό μέ τά κεφάλαια εἶναι τῆς DW
![]()
Swaziland king renames country 'the Kingdom of eSwatini'
King Mswati III declares a name change at events celebrating independence and his 50th birthday.www.bbc.com
![]()
From Swaziland to eSwatini: What's in a name change? – DW – 09/05/2018
On Thursday, the former Swaziland marks 50 years of independence. To celebrate, King Mswati III renamed the country eSwatini. The move is part of an attempt to break with the colonial past, but not everyone is happy.www.dw.com
![]()
Eswatini - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ζουίτζερλαντ ήθελα να γράψω αλλά ο κορέκτορας το διόρθωσε σε Ζουαζιλάνδη ...
![]()
μάλλον μπέρδεψαν την ηλικία με το νούμερο παπουτσιού τηςΤυχεροί σας έσκασε και η cherry …
Σας αφήνω σε έμπειραπόδιαχερια …
28 χρονών …
Έπρεπε να γράψετε 28,5 καρφωνόμαστε …
28 παπούτσι ρε ;;μάλλον μπέρδεψαν την ηλικία με το νούμερο παπουτσιού της![]()
Που την είδες την Ζήνα καλέ ;;;Πάντως σε μερικές φωτογραφίες θυμίζει λίγο από Ζήνα Κουτσινέλη ή είναι ιδέα μου?
Πάντως σε μερικές φωτογραφίες θυμίζει λίγο από Ζήνα Κουτσινέλη ή είναι ιδέα μου?