HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 192
- Like
- 39.370
- Πόντοι
- 32.548
Μας βλέπω στο καταστροφικό όριο των 25!Το όλον 32 τεμάχια. Θα πέσουμε κάτω από το ψυχολογικό όριο των 29;
Μας βλέπω στο καταστροφικό όριο των 25!Το όλον 32 τεμάχια. Θα πέσουμε κάτω από το ψυχολογικό όριο των 29;
Καί εἰς κατώτερα...Μας βλέπω στο καταστροφικό όριο των 25!
Τέλεια!!! Καλά κάνεις και έχεις αρχές γιατί εγώ έχω μόνο αρχ(ιδι)ές. Θα μιλάω εγώ μαζί της συνέχεια για τον Έρωτα στην Αρχαία Ελλάδα και στην Ρώμη!Εχω αρχές!
Είναι ανιψιά φίλου μου οπότε άστην να μιλάει μόνη της![]()
Με μπέρδεψες! Δηλαδή οι 3 τηλεφωνήτριες είναι η Καίτη, η Καιτάρα και η Καψούρα;Η Καίτη ή Καιτάρα ή καψούρα είναι μια απο
τις τρεις τηλεφωνήτριες στον γκλάμουρα
Με μπέρδεψες! Δηλαδή οι 3 τηλεφωνήτριες είναι η Καίτη, η Καιτάρα και η Καψούρα;
Τουλάχιστον το τηλέφωνο είναι το ίδιο ή άλλαξε;
Μηνύματα - σήματα καπνού όπως στα νιάτα σας, Sir Horny;Μόνον ἄν πρόκειται περί τριχοτομημένης προσωπικότητος.... ΥΓ: ἐγώ προτιμῶ τὰ μηνύματα
Μηνύματα - σήματα καπνού όπως στα νιάτα σας, Sir Horny;
Και εμένα γιατί δεν μου λένε τίποτα ;Εύκολο
Δεν πηδάμε, κουβέντα κάνουμε μαζί τους έτσι για συντροφιά!
![]()
Τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά και στο ξενοδοχείο όταν περιμένω τις κοπέλες , τις τσόντεςΔέν εἶμαι καί δεινόσαυρος... Ἄν καί παρακολουθῶ πολλά Westerns τω΄ρα αὐτό τό καλοκαίρι στό ἑλληνικό κανάλι Smile
Τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά και στο ξενοδοχείο όταν περιμένω τις κοπέλες , τις τσόντες
Μάλλον εσύ πηδάς!Και εμένα γιατί δεν μου λένε τίποτα ;![]()
μωρε και μεις πηδάμε αλλα χρειαζεται και χρόνος να ξαναγεμισουν οι μπαταρίες μεταξυ των γύρωνΜάλλον εσύ πηδάς!
Η ψωλή δεν είναι βρύση, άφησέ την να γεμίσει να φχαριστηθεί γαμήσιμωρε και μεις πηδάμε αλλα χρειαζεται και χρόνος να ξαναγεμισουν οι μπαταρίες μεταξυ των γύρων