xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 38
- Like
- 16.440
- Πόντοι
- 7.446
Για την R. , νιώθω τύψειςXan την τσίμπησες την milfίδα, βλέπω! Να δω τώρα τι θα πεις στην R. και στη νέα σου συγκάτοικο την L...
Για την R. , νιώθω τύψειςXan την τσίμπησες την milfίδα, βλέπω! Να δω τώρα τι θα πεις στην R. και στη νέα σου συγκάτοικο την L...
Και την Kim ρε μπαγάσα .......πριν 3 μήνες...μου είχε πει ότι ήθελε να ξαναέρθει...αλλά είχε πρόνλημα με την viza...
...δεν την ξαναρώτησα...
...ρώτα την Καίτη για περισσότερα...
...άσε man..πίκρα!...πάνω που την είχα ψήσει την δουλειά...μου πετάει ότι έχει πρόβλημα με την visa...και έφαγα γκολ στο 89'...Και την Kim ρε μπαγάσα ....
Άσε την Κιμ ... Για Hetaira ξέρεις κάτι ; Θέλω να παίξω την ζωή μου πάλι κορώνα - γράμματα ....άσε man..πίκρα!...πάνω που την είχα ψήσει την δουλειά...μου πετάει ότι έχει πρόβλημα με την visa...και έφαγα γκολ στο 89'......
...συμφωνώ!!!....άσε την Kim...κ πήγαινε στο ξανθό πλάσμα με το άσπρο καπελάκι!!...Τετάρτη θα πετάξει το πουλάκι για Barcelona...προλαβαίνεις...Άσε την Κιμ ... Για Hetaira ξέρεις κάτι ; Θέλω να παίξω την ζωή μου πάλι κορώνα - γράμματα .
Θα ήθελα να ήξερα που τα μαθαίνετε όλα με τόσες λεπτομέρειες...συμφωνώ!!!....άσε την Kim...κ πήγαινε στο ξανθό πλάσμα με το άσπρο καπελάκι!!...Τετάρτη θα πετάξει το πουλάκι για Barcelona...προλαβαίνεις...![]()
Ποιά εννοείς;...συμφωνώ!!!....άσε την Kim...κ πήγαινε στο ξανθό πλάσμα με το άσπρο καπελάκι!!...Τετάρτη θα πετάξει το πουλάκι για Barcelona...προλαβαίνεις...![]()
Respect και βαθιά υπόκλιση στους συναδέλφους νταραβεριτζήδες!Θα ήθελα να ήξερα που τα μαθαίνετε όλα με τόσες λεπτομέρειες![]()
Attention bou users! A new insidious attack from malicious horny-bot is underway now...
Ο BigMountain και εμένα με μάλωσε επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά του και τον απέλυσα! Είχε μάθει να δίνει παραπλανητικές πληροφορίες από την εξασθενημένη μνήμη του και να πληρώνεται αδρά!!!
Δεν δικαιολογεί το nickname του, hillock έπρεπε να αποκαλείται![]()
Κόκκορος ελάλησε, σήκω, γέρο, γάμησε!Καλημέρα! Καί εἰς ὑγείαν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα! Μάλιστα... Οὔτε κάν λόφος, ἀλλά λοφίσκος
Horny αληθεύει το γνωμικό;Καλημέρα! Καί εἰς ὑγείαν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα! Μάλιστα... Οὔτε κάν λόφος, ἀλλά λοφίσκος
Horny αληθεύει το γνωμικό;
"Όποιος τον Αύγουστο γαμεί, κακό χειμώνα βγάζει."
ΕύκολοΘα ήθελα να ήξερα που τα μαθαίνετε όλα με τόσες λεπτομέρειες![]()
Η ανηψιά του Horny από την ΙταλίαΕύκολο
Δεν πηδάμε, κουβέντα κάνουμε μαζί τους έτσι για συντροφιά!
![]()
Φιλόλογος στο Bocconi universita di Milano?Η ανηψιά του Horny από την Ιταλία![]()
Θα βοηθήσει τον θείο της φέτος εδώ στο σχολείο! Τρελαίνεται για κουβένταΦιλόλογος στο Bocconi universita di Milano?
Εχω αρχές!Θα βοηθήσει τον θείο της φέτος εδώ στο σχολείο! Τρελαίνεται για κουβέντα![]()
Η Καίτη ή Καιτάρα ή καψούρα είναι μια αποΕυχαριστώ αλλα ξέχασα να αναφέρω πως είμαι new member και δεν έχω απολύτως καμία ιδέα ποία είναι η Καίτη.
Πιο πολύ το έκανα το account για να γράφω κριτικές αλλα από ότι φαίνεται ούτε αυτό μπορώ γιατί είχα γράψει μερικές και δεν μου εμφανίστηκαν ποτέ