xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 38
- Like
- 16.440
- Πόντοι
- 7.446
δεν μπήκα ακόμα να δω τις φωτογραφίες της Μελίσσας .... χαζεύω σαν τον μαλάκαΣε βλέπω κεφάτο σήμερα.
Δεν είχε στάχτη στο κάφε?
δεν μπήκα ακόμα να δω τις φωτογραφίες της Μελίσσας .... χαζεύω σαν τον μαλάκαΣε βλέπω κεφάτο σήμερα.
Δεν είχε στάχτη στο κάφε?
Η Julia μας πάντως παίζει και εξαιρετικό πιάνο, της αρέσει ιδιαίτερα ο ΣοπένΠοια μπορείτε να προτείνετε για τρίωρο ραντεβού;
την ΑλεξανδράτουΠοια μπορείτε να προτείνετε για τρίωρο ραντεβού;
@hornyasfuck ... ξέρω ότι και εσύ είσαι "Ρωξανιάκιας " ... έχουμε κανένα νέο ? .. πότε θα προσκυνήσουμε πάλι ?
κατατοπιστικότατοςΡωξωνάκιας ναί... Δέν εἶμαι ὅμως ὁ γραμματέας της ἤ ὁ γκόμενός της γιά νά ξέρω τό πρόγραμμά της
@hornyasfuck ... ξέρω ότι και εσύ είσαι "Ρωξανιάκιας " ... έχουμε κανένα νέο ? .. πότε θα προσκυνήσουμε πάλι ?
Για εμάς που δεν γνωρίζουμε για ποια μιλάτε;
πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν την ξέρει ... μία κοπέλα από διπλανό γραφείο , έχει σταματήσει καιρό τώρα ....Για εμάς που δεν γνωρίζουμε για ποια μιλάτε;
Αυτη δουλευε επι πολλα χρονια σε στουντιο πριν το γυρισει σε εσκορτ αργησατε λιγακι να την ανακαλυψετε κυριοιπρέπει να είσαι ο μόνος που δεν την ξέρει ... μία κοπέλα από διπλανό γραφείο , έχει σταματήσει καιρό τώρα ....
Ρωξωνάκιας ναί... Δέν εἶμαι ὅμως ὁ γραμματέας της ἤ ὁ γκόμενός της γιά νά ξέρω τό πρόγραμμά της
Ξέρει να γράφει πολυτονικά ή είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως ?
![]()
του horny η κριτική είναι στην καθαρεύουσα , αποκλείεται να σου ξεφύγει ..... κ αν βρείς κανένα ορθογραφικό λάθος , πες το μας , να γελάσουμεΔές τὴν κριτική μου καί ἄλλων γιά τὴ Ρωξἀνα
Γράφει στην καθαρεύουσα για μην την διαβάζουν τα κορίτσιατου horny η κριτική είναι στην καθαρεύουσα , αποκλείεται να σου ξεφύγει ..... κ αν βρείς κανένα ορθογραφικό λάθος , πες το μας , να γελάσουμε
Γράφει στην καθαρεύουσα για μην την διαβάζουν τα κορίτσια![]()
Καλα και εμεις ειπαμε οταν το ειδαμε κοιτα εναν βλακα που γραφει στην καθαρευουσαΘα λένε κοίταξε έναν βλάκα που δεν ξέρει να γράφει Ελληνικά ...
![]()
βλέπω τα 200αρια αυξανονται σιγά-σιγά.... και οι υπόλοιπες όλο και τσιμπάνε αυξησούλες, και στα υπόλοιπα γραφεία
στο τέλος προβλέπω να επιστρέφουμε στην προ 2008 εποχή
σε τιμές βέβαια όχι σε επιπεδο....