Όλες έχουν το κοινό τουςτι είπες τώρα ? που την θυμήθηκες αυτή ?
Τυχαίο ότι δεν τις βρίσκεις καμία φορά
Όλες έχουν το κοινό τουςτι είπες τώρα ? που την θυμήθηκες αυτή ?
Όσο και αν σου ακούγεται παράξενο, εκτός από φτωχομπινέδες υπάρχουν και φραγκάτοι σαβουρογάμηδεςξέρω μάλιστα αλβανό πρατηριούχο στη Λυκόβρυση που την πήδηξε πριν μήνες ως απωθημένο από την πρώτη της ταινία, τώρα τι κριτική να γράψει αυτός που μόνο το παιδί του ξέρει ελληνική γραφή
![]()
απορώ που ούτε για πλάκα δεν γράφουν τίποτα.. στις αρχές νόμιζα ότι θα γίνει χαμός ... κ έχω ακούσει από έγκυρη πηγή ότι είναι sold out κάθε μέρα .... όσο για Λάνα , αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλη έσκορτ για μένα .. εύχομαι την επόμενη φορά αν είναι εδώ ακόμα μην με πιάσει , το "άσε να δοκιμάσω καμιά άλλη" ..το έχω αυτό το άσχημο ,το χούιΜη τολμήσεις και πας με αυτό το εξάμβλωμα! Θα χάσω πάσα καλή εντύπωση για εσένα. Άσε που θα είναι απότομη και θανατηφόρα η προσγείωση σου αφού προηγήθηκε η Λάνα με τα 10άρια σου.
![]()
απορώ που ούτε για πλάκα δεν γράφουν τίποτα.. στις αρχές νόμιζα ότι θα γίνει χαμός ... κ έχω ακούσει από έγκυρη πηγή ότι είναι sold out κάθε μέρα .... όσο για Λάνα , αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλη έσκορτ για μένα .. εύχομαι την επόμενη φορά αν είναι εδώ ακόμα μην με πιάσει , το "άσε να δοκιμάσω καμιά άλλη" ..το έχω αυτό το άσχημο ,το χούι
@bourgeois89
καλημέρα στους Γκουσγκούνηδες !!
τενίστας είναι ?Όχι γκουσκυνηδες
Nacho Vidal παρακαλώ
Και να κέρδισες free fuck τι να το κάνεις!μόλις είδα ότι από "Σπουδαίος" αναβαθμίστηκα σε "Ανώτερος" ... μήπως κέρδισα κανένα free fuck και δεν το ξέρω ?![]()
Μήπως κάνει Διάλειμμα; Και επανέλθει…Έφυγε η πορνοστάρ από την Αγία Βαρβάραμου αρέσει που κρατάει το 200αρι σταθερό
Ποιά λες;Μήπως κάνει Διάλειμμα; Και επανέλθει…
Έχει πάει στο ονειροπρακτορείοΜήπως κάνει Διάλειμμα; Και επανέλθει…
Victoria εννοεί ο συναγωνιστής.Ποιά λες;
SashaΠοια μπορείτε να προτείνετε για τρίωρο ραντεβού;
τα έδωσες στεγνά τα κορίτσιαSasha
Daria
Sofia
Σε βλέπω κεφάτο σήμερα.τα έδωσες στεγνά τα κορίτσια![]()
διακρίνω μία ειρωνεία κύριε ΛατινοκάβληΣε βλέπω κεφάτο σήμερα.
Δεν είχε στάχτη στο κάφε?