TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.650
- Πόντοι
- 18.496
οι καλυτερες ειναι αυτες που το παιζουνε!To παίζει έτσι αλλά μόνο ντροπαλή δεν είναι.
οι καλυτερες ειναι αυτες που το παιζουνε!To παίζει έτσι αλλά μόνο ντροπαλή δεν είναι.
σοκολατίνεςΣε λίγο και απο Κονγκο-Μπραζαβιλ!
100e το anal!!!Δεν ευδοκιμησε ως ανεξάρτητη τελικά, ούτε το qua-aqua anal. Δε πειράζει.
Ελπίζω να έχει ένσημα για σύνταξη...έστω και μειωμένηΔεν ευδοκίμησε στους δίπλα, ούτε σαν ανεξάρτητη, ούτε εδώ θα ευδοκιμήσει.
Και που είσαι ακόμη!!
Σε λίγο και απο Κονγκο-Μπραζαβιλ!
Δες το και σαν σεξοτουρισμό απο το σαλόνι σου!
Γνωστή στο χώρο μας η Monika11 αλλά ας γράψω και εγώ δυο λόγια για την πρόσφατη εμπειρία μου.
Προσωπάκι νεανικό και φρέσκο, πολύ κοντά στις φώτο χωρίς φυσικά τη λάμψη του επαγγελματικού μακιγιάζ. Σώμα αρκετά αδύνατο με tattoo, ένα μάλιστα στα Ελληνικά, αλλά όχι άλλες επεμβάσεις, βυζάκι μικρό με πεταχτή ρόγα. Πολύ καλά Αγγλικά και επικοινωνία. Συμπεριφορά, διάθεση που δεν αφήνει κανένα παράπονο.
Στα του αγώνα ευλύγιστη, πρόθυμη, πολύ θερμή και δεν δυσανασχετεί παρόλο ότι είναι κάπως στενή. Φιλική και ομιλητική στο social, χωρίς να χάνει χρόνο έκανε μόνη της κίνηση για δεύτερο γύρο.
Φεύγει σύντομα, αλλά θα ξαναέρθει. Για εμένα είναι μια τίμια επιλογή ειδικά για τους κυνηγούς των αδύνατων πιπίνων.
Αχ ανουλα του χιονια ….
Ας μη δώσω άλλες πληροφορίες κ παρεξηγηθώ πάλι
Συγγαμενη μην είναι να λες .Δώσε, με ενδιαφέρει διότι κατεβαίνω Αθήνα σύντομα. Κάποια ουσιαστική πληροφορία ή απλά ότι είναι συναχωμενη;
Συγγαμενη μην είναι να λες .
Πάρε κανα χαρτομάντιλο κ κατέβα να τη κανεις καλά .
Περιμενω κριτικη σου ….Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, λογικά δεν έχεις κάποια χρήσιμη πληροφορία, ως συνήθως. Άστο, θα το χειριστούμε εμείς.
ρεε μας δουλεύετε;;; αυτή
ρεε μας δουλεύετε;;; αυτή
είναι η Νικόλ από Ιάσωνος πορνομολ!