Ευχαριστούμε θα περάσω καμια βόλτατην Νανσυ θα την βρεις βραδυνη βαρδια στο υπογειο της Βεργας(εκει που δουλευει η Μπαρμπαρα)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστούμε θα περάσω καμια βόλτατην Νανσυ θα την βρεις βραδυνη βαρδια στο υπογειο της Βεργας(εκει που δουλευει η Μπαρμπαρα)
Σωστός συναγωνιστη !!! Είναι καύλα η ΜαργαρίταΚαλό γκρανάκι τωρα πρέπει να είναι καμια 65 αρα με κωλαρα, φατσαρα, ματαρες εχω να την παρω καποια χρονια τωρα, μου θυμίζει αρκετα την πεθερα μου που με καβλωνει επισης ηταν η Μαργαριτα την επερνα στο Αχαρνων 85 αργότερα στο μεταξουργειο στο Ιασώνος 2Β
Είχα κάνει καλά γαμήσια μαζί της
Δεν ξέρω που βρίσκεται
Και μια Αννα τωρα λεγεται Νανσυ μια βουλγαρα με κοντο μαλλι με κωλαρα με πιασιματα και εβγαζε μια προστυχια αυτη δουλευε στο Αλκαμενους στο 117 ποιο παλια και απεναντι στο περγαμου στο 27
Πρεπει να δουλευει στην Κωνσταντινουπολεως επισης καλα γαμησια μαζι της
Γενικα οι ανω των 50 με καμπυλες με καβλωνουν πολυ
Αμα αξιζει καμια αλλη στειλτε
Ωραιο θεμα ανοιξατε παντως μπραβο

Ξέρεις μήπως που βρίσκεται τώρα ή άμα ξέρει κανείςΣωστός συναγωνιστη !!! Είναι καύλα η Μαργαρίτακαι στο στύλ gilf φάση που γουστάρω και στο 10ευρο !!
![]()
Πριν δύο εβδομάδες περίπου την πέτυχα (και δεν άφησα την ευκαιρία) στο Ιάσονως 2ΒΞέρεις μήπως που βρίσκεται τώρα ή άμα ξέρει κανείς
Που θα τη βρω τη μαργαρίτα συναγωνιστηΣωστός συναγωνιστη !!! Είναι καύλα η Μαργαρίτακαι στο στύλ gilf φάση που γουστάρω και στο 10ευρο !!
![]()
Ξερεις αν δουλεύει αυριο το πωλινακι, πρωινή βαρδια φιλε?Και το Πωλινάκι στην Καλύμνου αλλά στο πιό αδύνατο με 20ευρο αλλά και φούλ !!
Εγω την βρίσκω στο Ιασονως 2Β τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει οικοΠου θα τη βρω τη μαργαρίτα συναγωνιστη
Όχι δεν το ξέρω συναγωνιστή.Ξερεις αν δουλεύει αυριο το πωλινακι, πρωινή βαρδια φιλε?
Σήμερα ήταν Ιασονως 2Β όπου ετιμηθη στο δεκαευρω πρωινή βάρδια συναγωνιστή.Που θα τη βρω τη μαργαρίτα συναγωνιστη
Iάσωνος 2Β δουλεύει αλλά έφυγε για Ουκρανία. Σε κάνα 2μηνο θα επιστρέψειΞέρεις μήπως που βρίσκεται τώρα ή άμα ξέρει κανείς
Βάλε ερωτηματικό στην τελευταια πρόταση.Ειναι εμπόλεμη χώρα ,ποτέ δεν ξέρεις....Iάσωνος 2Β δουλεύει αλλά έφυγε για Ουκρανία. Σε κάνα 2μηνο θα επιστρέψει
Να ναι καλά το κορίτσι μας να επιστρέψει αλώβητο, γιατί βλέπω ότι έχει φανατικούς πελάτεςΒάλε ερωτηματικό στην τελευταια πρόταση.Ειναι εμπόλεμη χώρα ,ποτέ δεν ξέρεις....
Μακάρι....Να ναι καλά το κορίτσι μας να επιστρέψει αλώβητο, γιατί βλέπω ότι έχει φανατικούς πελάτες
Kαλήσπερα κάνα καινούργιο νέο από Μαργαρίτα 'έχουμεIάσωνος 2Β δουλεύει αλλά έφυγε για Ουκρανία. Σε κάνα 2μηνο θα επιστρέψει
Υπάρχει κάπου η κυρία;η μήπως είναι random φωτό?Πρότυπο gilf γυναίκας.
Απλά υπέροχη!!
Καλημέρα σε όλους