Νέα

Γιώργος Γεωργίου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.645
Like
28.808
Πόντοι
6.056
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Μηνύματα
1.774
Κριτικές
2
Like
6.185
Πόντοι
1.336
Ο κολοκοτρωνη σ φίλε Ανεμοδουρά άλλη τεράστια μορφή τον συμπαθω πολύ και τον ακούω στο ραδιόφωνο .Άκουσες τι είπε ο Γιώργος ήταν μια κατηγορία μόνοσ του .Επίσης μανιμαλ την θυμάμαι αυτήν την εκπομπή με τον τεραστιο Μητροπάνο που ήταν Ολυμπιακός (και εσυ αν θυμαμαι τον Ολυμπιακό υποστηρίζεις να είσαι καλά ) και είδες στο τέλος του το είπε κιόλας .Επίσης θαύμαζε πολύ από τον Ολυμπιακό τον γκιγιερμε τον έλεγε παίκτη με προσωπικότητα .Είδες οτι μόλις έφυγε αυτός και κάποιοι άλλοι παίχτες άρχισε η κατρακύλα .
 

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.022
Κριτικές
10
Like
5.310
Πόντοι
2.816
Πάει κ αυτός.. εκπρόσωπος μιας καλτ εποχής.. ίσως να μη μας λείψει αλλά θα έχουμε να θυμόμαστε..
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.087
Κριτικές
86
Like
3.583
Πόντοι
5.015
Παίδες δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω ότι θ' ανοίξω στις 4:00 το ραδιόφωνό μου και δε θα ακούσω πουθενά τη φωνή του, για χρόνια τον άκουσα σχολώντας από τη δουλειά, από το Πολυτεχνείο παλιότερα ειδικά την επομένη μεγάλων ντέρμπι, μου φαίνεται απίστευτο... Στις τελευταίες εκπομπές που τον άκουσα έλεγε για ένα πρόβλημα με την πλάτη του ότι είχε πιαστεί κ.τ.λπ., ήταν μούσι για να μη δημιουργήσει θέμα ή αργότερα διαπιστώθηκε η αιτία του κακού; Εν τω μεταξύ ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανών όσον αφορούσε το λαϊκό στυλ του της παλιάς σχολής, η ποδοσφαιρική Ελλάδα που εκπροσωπούσε είχε πεθάνει στην πραγματικότητα πριν από αυτόν... Ποιον να βάζουμε να ακούμε τώρα αντί γι' αυτόν με όλα τα κομ ιλ φο τσουτσέκια που έχουμε γεμίσει οι οποίοι το παίζουν αντικειμενικοί αλλά στην πραγματικότητα τα πιάνουν χοντρά; Κυριολεκτικά ορφανέψαμε από σχολιασμό όσοι γουστάραμε την παλιά καλή ποδοσφαιρική Ελλάδα με τις μπαλαδόφατσες και τους γραφικούς τύπους
 

fantos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Μηνύματα
1
Like
4
Πόντοι
0
Τώρα που πλέον ο Γεωργίου ανήκει στην ιστορία και επειδή αυτό είναι το μεγαλύτερο thread για εκείνον στο διαδίκτυο ας πούμε μερικά πράγματα για τον Γεωργίου που είναι πλέον λίγο πολύ μυθικό πρόσωπο.

Τον Γεωργίου τον πήρε από τα καφενεία και τις μπαρμπουτιέρες ο Καίσαρης αφού είχε ανοίξει κανά χρόνο ο Φίλαθλος και παρακάλεσε τον Καραγιαννίδη που είχε τεράστια εκτίμηση στον Καίσαρη να δουλέψει στον Φίλαθλο. Ο Καραγιαννίδης δεν ήθελε γιατί δούλευε με φθηνά και νέα υλικά που ήταν 20ρηδες όπως ο Σπυρόπουλος, ο Βέργης, ο Νικολακόπουλος κλπ ενώ ο Γεωργίου ήταν ήδη 35+. Με τα πολλά και επειδή ο Γεωργίου είχε χάσει την προηγούμενη δουλειά του ο Καραγιαννίδης του έδωσε μια ευκαιρία και του έδωσε και την τεράστια ευκαιρία να κάνει ρεπορτάζ Ολυμπιακού. Προσπάθησε ο Γεωργίου αλλά ο τζογαδόρος μέσα του δεν τον άφησε ποτέ να γίνει σοβαρός ρεπόρτερ δημοσιογράφος μια εποχή που έπρεπε να λιώνεις τα παπούτσια σου στο ρεπορτάζ. Έξαλλος συχνά ο Καραγιαννίδης τον σούταρε και αυτός με παρακαλετά γύρναγε ώσπου του πήρε το ρεπορτάζ Ολυμπιακού και τον έβαλε μαζί με τον νεαρό τότε Κολοκοτρώνη να κάνουν ρεπορτάζ ομάδων επαρχίας που απλά ήθελε πιο πολλά τηλέφωνα αντί για τρέξιμο σε όλη την Αθήνα. Ήδη τον Γεωργίου τον είχε σουτάρει και η τότε γυναίκα του (η μάνα του Τάσου) και γενικά ήταν σε τρελλή κατηφόρα.

Το σωσίβιο στην καριέρα του το έριξε ο αείμνηστος Χρήστος Σιέμπης που το 1992 λίγους μήνες αφού ο Γεωργίου είχε μάθει για την ασθένεια του Τάσου τον έβαλε να κάνει εκπομπή επικοινωνίας κάθε βράδυ 10-12 στον θρυλικό Sprint FM 105.3. Ο Γεωργίου ίσως για πρώτη φορά έκανε κάτι που γούσταρε τρελά. Επικοινωνία με τον κόσμο. Όσοι είχαν ζήσει Sprint FM 1992-1996 μιλάμε για έναν Γεωργίου απίστευτο καμία σχέση με ότι άλλο έχετε δει από τότε και μετά. Μέσα σε μια εποχή με ξενέρωτους αθλητικογράφους και οπαδισμό της κακιάς ώρας εμφανίστηκε ο Γεωργίου που δεν χάιδευε αυτιά και τα έχωνε σε όλους και κυρίως στους κάφρους των μεγάλων ομάδων. Μετά η ιστορία γνωστή. Ο Γεωργίου πήγαινε στα καφενεία τηλεοπτικά στο Κανάλι 5 κάνοντας για μένα μέτριες προς κακές εκπομπές και πήρε τα πάνω του όταν το γύρισε στα τηλέφωνα από το στούντιο μετά τις καφρίλες και τα μπινελίκια on-air στο Βύρωνα (οι ιστορίες περί μπουκέτων στην ίδια εκπομπή είναι τελείως ψευδείς).

Απογείωση τα ανέμελα χρόνια της προμνημονιακής Ελλάδας με μεταγραφή στον Alpha Digital και απίστευτα φράγκα και από διαφημίσεις (Paxos και άλλες για όποιον θυμάται). Κάπου εκεί μετά τον Alpha και στις αρχές των μνημονίων ο Γεωργίου άρχισε να βαριέται την όλη φάση και φαινόταν να είναι στον αυτόματο πιλότο. Έπαιξε μπαλίτσα και με τις εκπομπές ποικίλης ύλης που πάντα κορόιδευε και έκανε ντόρο για να μένει στην επικαιρότητα και να τσιμπάει κανά ξερο-κόμματο.

Τώρα είχε γραφτεί εδώ από κάποιον παλιό του Φιλάθλου ότι ο Γεωργίου έπαιρνε δανεικά. Αλήθεια είναι. Δάγκωνε τρελά γιατί μέχρι να πιάσει τα πολλά φράγκα δεν του έμενε τίποτα στην τσέπη από τον τζόγο. Το έγραψε κι ο Παγαρτάνης όπως έγραψε ότι ήταν και μπουρδελιάρης τουλάχιστον μέχρι να παντρευτεί την Ευγενία το 1997.

Για τα περί κωλοτούμπας γενικά ο Γεωργίου δεν ήταν ακριβώς ο ορισμός του κωλοτούμπα. Μετέφερε τόσα πολλά από αυτά που του έλεγαν οι τριγύρω του που δύσκολα την επομένη θυμόταν τι είχε πει. Τα πιο πολλά που έλεγε ήταν απόψεις τρίτων και ο Γεωργίου ήταν πάντα ένα απίστευτο χωνευτήρι απόψεων. Του άρεσε τρελά να ακούει και να αναπαράγει επεξεργασμένες απόψεις παρά να σκέφτεται πρωτογενώς. Το αδιανόητο βιντεάκι για τον Κλίντον είναι 99% λόγια του Ιγνατίου που έβγαζε κυρίως στις ραδιοφωνικές εκπομπές του. Απλά ο Γεωργίου ως εκπληκτικός περφόρμερ το απογείωσε.

Για την προσωπική του ζωή πραγματικά τι είναι αλήθεια τι είναι ψέματα τρέχα γύρευε.

Ο Γεωργίου συνειδητά είχε αποφασίσει να βγαίνει σε πολλές εκπομπές και να λέει αλήθειες και ψέματα για τη ζωή του πουλώντας όμως το προφίλ ότι πάντα λέει την αλήθεια έξω από τα δόντια.

Κορόιδευε όσους κρύβουν χρόνια αλλά στον Sprint έλεγε πως είχε γεννηθεί το 1950. Όσο περνούσαν τα χρόνια το έτος γέννησής του το τράβηξε μέχρι το 1953. Τελικά βγήκαν έγγραφα από το ΔΣ του Απόλλωνα ότι είχε γεννηθεί το 1947. 76 ετών αλλά 71 στο κηδειόσημο. Τύφλα να χει η Ζωζώ.

Κάποτε έλεγε πως τον είχε βοηθήσει η οικ. Κόκκαλη και ειδικά η Ελένη Κόκκαλη να πάει στο Λονδίνο τον Τάσο για να γίνει η διάγνωση της ασθένειάς του. Μετά έλεγε πως το έκανε ο ίδιος πουλώντας ένα σπίτι. Γιατί αυτή η αλλαγή; Το ίδιο και για δόντια και μαλλιά. Σίγουρα του κόστισε αλλά έχει δόση υπερβολής ότι έπεσαν και άσπρισαν σε ένα βράδυ για όσους τον ήξεραν το 1992.

Ο Καραγιαννίδης έλεγε τη δεκαετία του 80 ότι ο Γεωργίου είχε κάνει δύο γάμους και είχε δύο παιδιά. Αρα έκρυβε ένα γάμο και ένα παιδί. Α μόλις πήρα χαμπάρι ότι το ξαναείπε πρόσφατα ο Καραγιαννίδης

Από την άλλη έλεγε ότι ήταν συμμαθητής του Καίσαρη που ο Καίσαρης ήταν 2 χρόνια μικρότερος και ο γιος του Καίσαρη λέει πως ο πατέρας του δεν τελείωσε το σχολείο γιατί τον απέβαλλαν συνέχεια. Αρα για να υπήρξε συμμαθητής στο ίδιο θρανίο θα πρέπει να είχε χάσει μπόλικα χρόνια κι ο Γεωργίου... Και μετά να μας λέει ότι πέρασε στο Πάντειο. Οκ καταλάβαμε.

Ο Γεωργίου έλεγε επίσης στον Sprint γύρω στο 1994 που του έλεγαν οι ακροατές να βγει και στην TV πως δεν θα βγει στην TV να γίνει γραφικός σαν τον Μυλωνά και την Παγουρά που έκαναν τα Παιδιά της Νύχτας. Η ιστορία βέβαια άλλο έδειξε.

Ο Τάσος ήταν και γαμώ τα παιδιά και ντροπή σε κάποιον χρήστη εδώ με nickname bloodbath που έκανε πως ήταν ο γιος του Γεωργίου. Πραγματικά ντροπή να κάνεις πως είσαι ένα βασανισμένο παιδί.

Για τα περί ομοφοβίας κλπ αν και έκανα εμετό όταν τον άκουγα μην ξεχνάμε πως μεγάλωσε σε μία άλλη εποχή με Πετραλωνίτικη καπατσοσύνη που ήταν μαγκιά να κοροϊδεύεις τέτοια άτομα με ακραίες εκφράσεις. Ο Γεωργίου πίστευε λάθος πως επειδή ο ίδιος ανεχόταν να τον λένε φαφούτη βαψομαλλιά ασχημομούρη, έπρεπε και οι άλλοι να ανέχονται αντίστοιχους χαρακτηρισμούς. Από τα μεγαλύτερα λάθη του. Ίσως έπρεπε να ρωτήσει μια φορά τον Τάσο αν θα του άρεσε να τον αποκαλούν σακάτη μπας και καταλάβει τα όρια. Ο Καπουτζίδης αρέσει δεν αρέσει τον έκανε σκόνη όταν είπε ότι τον συγχωρεί γιατί είναι ένας πονεμένος άνθρωπος.

Κλείνοντας να πω πως όπως ο κάθε άνθρωπος ο Γεωργίου είχε καλά και κακά. Η μεγάλη του μαγκιά ήταν πως δεν ήταν politically correct μέσα σε ένα περιβάλλον δηθενιάς μια εποχή που χρεοκόπησε στην κυριολεξία τη χώρα. Εγώ κρατάω τον απίστευτο Γεωργίου της δεκαετίας του 90 και την τεράστια μαγκιά του να βγει να μιλήσει και να εξηγήσει δημοσίως σε νέα ζευγάρια τι σημαίνουν οι κληρονομικές ασθένειες που μπορεί να είναι φορείς οι γονείς και μπορεί να προβλεφθούν με σωστό προγεννητικό έλεγχο.

ΥΓ: Ο Γεωργίου συνήθιζε να λέει μια ιστορία πως μια ιερόδουλη με την οποία πηδιόταν χωρίς να ξέρει ότι ήταν τέτοια και την είχε γνωρίσει σε ένα ξενοδοχείο τον είχε βοηθήσει να βρει λεφτά να θάψει τη μάνα του γιατί ως γνωστόν πάλι δεν είχε λεφτά. Μετά έλεγε πως την βοήθησε βάζοντας τον γιο της στον Φίλαθλο και δουλεύοντας μαζί του στο επαρχιακό ρεπορτάζ. Κι έρχεται ο Κολοκοτρώνης σήμερα και λέει πως δούλευε μαζί του στο επαρχιακό ρεπορτάζ. Το 1986-88 ο Κολοκοτρώνης ήταν περίπου 23-24. Δε λέω κάτι γιατί ΔΕΝ ξέρω κάτι αλλά απλά παραθέτω παράλληλες εξιστορήσεις. Και το τι είναι αλήθεια από τις ιστορίες του Γεωργίου λίγοι το γνωρίζουν...
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.645
Like
28.808
Πόντοι
6.056

Αθανατη Ελλαδαρα! Ακροαση 4 χρονια μετα για κατι που εγινε στις 29 Ιανουαρίου 2020!!

Άραγε ειχαν φέρει κάποιο μέντιουμ ωστε να καλέσει τον Γεωργίου και να απολογηθεί;;:grin::2funny:
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.512
Κριτικές
4
Like
1.690
Πόντοι
266

Αθανατη Ελλαδαρα! Ακροαση 4 χρονια μετα για κατι που εγινε στις 29 Ιανουαρίου 2020!!

Άραγε ειχαν φέρει κάποιο μέντιουμ ωστε να καλέσει τον Γεωργίου και να απολογηθεί;;:grin::2funny:
Δεν κάλεσε τον Γεωργίου αλλά το ριαλ, μη νομίζεις επειδή πέθανε θα τηγλυτώσει ο σταθμός
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom