Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 836K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τις μαλακίες τις λές εσύ γιατί δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις τι γράφω (εδώ μάλλον τα γονίδια φταίνε)

"ΝΑΙ εσύ και οι γονείς σου.. ΕΣΥ γιατί ο άνθρωπος διαθέτει νοημοσύνη και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ γιατί δεν την χρησιμοποιούν... "

η νοημοσύνη ενός παιδιού δε φτάνει για να οδηγήσει τις δεξιότητές του στο σωστό σημείο.
γιατί εάν σε ένα παιδί πανέξυπνο του πεις πήγαινε να πετάξεις θα γίνεις θεός θα πάει.
ουτε και για σενα ξέρω εάν παριστάνεις το βλάκα ή είσαι.

οι γεννίτσαροι δεν κατασκευάζονται μετα τα 8 έτη.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τις μαλακίες τις λές εσύ γιατί δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις τι γράφω (εδώ μάλλον τα γονίδια φταίνε)

"ΝΑΙ εσύ και οι γονείς σου.. ΕΣΥ γιατί ο άνθρωπος διαθέτει νοημοσύνη και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ γιατί δεν την χρησιμοποιούν... "

Και οι γονείς σου από γονείς που μεγάλωσαν στα ίδια σκατά μεγάλωσαν κοκ.

Το κράτος (όσο το θέλουμε να υπάρχει) "μπαμπάς και μαμά" του πολίτη πρέπει να είναι.

Με μόνη διαφορά ότι πρέπει να δέχεται ότι το παιδί του μπορεί να τον ρίξει αν τον κρίνει ανεπαρκή χρησιμοποιώντας ως όπλα τις γνώσεις που ο ίδιος του έχει δώσει.

Εκεί είναι η διαφορά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν από την πρώτη μέρα που θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ελληνικά όταν είσαι παιδί ακούς τι ωραία που είναι τα μακντόναλντς γιατί τα τρώει στην TV η πάμελα άντερσον κι ο σκατέας πουτσομπίχτης θα κάτσεις να ακούσεις τη μάνα σου η οποία σου λέει να φας το μπρόκολο?

Εσύ θα φταις μετά αν στα 14 σου είσαι σαν κιοφτεδάκι με πόδια?

Δε συγκρίνεται η δύναμη του ενός και του άλλου.

Οι εκλογές πρέπει να αντικατοπτρίζουν την ελεύθερη επιλογή του λαού. Ελεύθερη! Όχι μονομερώς επηρεασμένη από αυτούς που μπορούν να επηρεάσουν.

Το να έχεις μία Αλέκα να φωνάζει τις μαλακίες της δεν προσθέτει ούτε ένα γραμμάριο στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς που απέναντί της έχει τόνους μαλακίας και ψεμάτων.

Δεν πολυσυμφωνώ με το να παραλληλίζεται η διαπαιδαγώγηση του παιδιού με την πρόσβασή του σε όλες τις πληροφορίες. Λες και είμαστε μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνουμε. Άμα είναι έτσι το πάμε σε πεφωτισμένους ηγέτες και αδαή λαό. ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ!

Άμα είναι έτσι πες μου γιατί ΕΣΥ δεν πείστηκες από τους τρεις που προανέφερα. Ποιός σε παρέσυρε; Δεν σε έχω για τέτοιο. Αυτοί οι τρεις που είναι και ιδεολογικά συγγενέστεροι. Έστω με πμ.

Τώρα, γιατο παιδάκι που στα 14 του θα είναι κιοφτεδάκι, φταίνε οι γονείς ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ! Μη σου πω ότι και στα 24 του εάν δεν έχει συνέλθει ΑΥΤΟΙ μπορεί να κατηγορηθούν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
ο σόνυ πλέιστέιτιον το μάρτη μας έλεγε ότι η πυροσβεστική είναι πλήρως έτοιμη να προστατέψει τον περιβαλλοντικό πλούτο της χώρας. το αποτέλεσμα το είδαμε.
3-4 χιλιάδες αγροφύλακες του μητσοτάκη και όλα τα πυροσβεστικά οχήματα χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό.

για σένα βεβαίως δεν έχω καταλήξει εάν είσαι όντως ηλίθιος ή φταίει η παιδεία που πήρες απο μικρός.

τα ίδια λέγανε και το 1998 και το 2000 αλλά δεν κάνεις κουβέντα γιαυτό..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Υπήρχαν και άλλοι που φώναζαν ΌΧΙ ΤΡΟΪΚΑ. Εδώ βγήκε ο Μητρόπουλος εάν θυμάμαι καλά, υποστηριζόμενος από τον Συ.Ριζ.Α με τη φράση στο ψηφοδέλτιο. Εδώ βγήκε ο Δημαράς και τον ήπιε. Μη σου πω και τον Κικίλια ως αντιμνημονιακό.

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ. Άλλά δεν υποστηρίχθηκαν.

+1...
Είναι γελοίο να κλαίγεσαι για την κυβέρνηση και να μην πας να την καταψηφίσεις όπου μπορείς...
Αυτή είναι η δημοκρατική μέθοδος...
Τώρα αν κάποιοι ονειρευονται λαοδικεία και γκιλοτίνες, ας αρκεστούν στους 3 και ο κούκος που μαζευουν στις πορείες τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Το κράτος (όσο το θέλουμε να υπάρχει) "μπαμπάς και μαμά" του πολίτη πρέπει να είναι.

μάλιστα... κα΄τι σε Πατερούλη Στάλιν, Μεγάλο Ηγέτη Μάο, Πάνσοφο Κιμ Ιλ Σούνγκ μου φέρνει αυτό...

να μου λείπει..

ο άνθρωπος έχει κρίση και νούν .. και τα δύο δεν χρειάζονται αφεντικά.. ο άνθρωπος δεν είναι σκυλάκι να το εκπαιδεύσεις..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τα ίδια λέγανε και το 1998 και το 2000 αλλά δεν κάνεις κουβέντα γιαυτό..

τις συγκρίσεις μου τις έχω κάνει.
φτάνει η μαλακία ποιός ειναι ο λιγότερο μαλάκας και ο λιγότερο ηλίθιος.
είστε τραγικοί και οι μεν και οι δε.
τα πράγμα δείχνει ότι η εποχή των παλέρμων και τζόνηδων τελείωσε ανεπιστρεπτί.
δεν τραβάει αυτό το σύστημα.
παπαλα, νιέτου, νάδα, τέλος
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ;
τι πρέπει να γίνει για να καταλάβετε; δε σας φτάνει το ΔΝΤ;
θέλετε ΧΟΥΝΤΑ πάλι;

ε αι σικτίρ να μπει πάλι χούντα να τελειώνουμε με τα κομματόσκυλα αυτού του τόπου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166

Και να φωνάζουμε το λαοπρόβλητο ηγέτη μας Πατερούλη;

Σε μια κοινωνία ενηλίκων, το κράτος δεν είναι πατέρας αλλά συνεργάτης του πολίτη με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Τώρα αν κάποιοι έχουν μάθει να λένε σε κάθε αναποδιά "μαμά δεν φταίω εγώ, ο λάκης με παρέσυρε" μπορεί σε ατομικό επίπεδο να είναι γραφικό αλλά σε επίπεδο κοινωνίας είναι τραγικό...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
μάλιστα... κα΄τι σε Πατερούλη Στάλιν, Μεγάλο Ηγέτη Μάο, Πάνσοφο Κιμ Ιλ Σούνγκ μου φέρνει αυτό...

να μου λείπει..

ο άνθρωπος έχει κρίση και νούν .. και τα δύο δεν χρειάζονται αφεντικά.. ο άνθρωπος δεν είναι σκυλάκι να το εκπαιδεύσεις..

Με πρόλαβες...+1.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

να μου λείπει..

ακόμα και το σκυλάκι βεβαια εάν το εκπαιδεύσεις κάνει λιγότερες μαλακίες απ το μέσο έλληνα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
πληρης συγχηση..
πασοκοι,νεοδημοκρατες,ζουρλοι ολοι μαζι κουβαρι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τώρα αν κάποιοι έχουν μάθει να λένε σε κάθε αναποδιά "μαμά δεν φταίω εγώ, ο λάκης με παρέσυρε" μπορεί σε ατομικό επίπεδο να είναι γραφικό αλλά σε επίπεδο κοινωνίας είναι τραγικό...

δεν ξέρω τι φωνάζεις εσύ.
εγώ έχω μάθει να πληρώνω τις δικές μου μαλακίες.
των άλλων να τις πληρώνουν αυτοί που τις έκαναν.
τελεία και παύλα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

να μου λείπει..

Εγώ θα το πήγαινα σε "Ασθενή έχουμε, στο γύψο τον έχουμε".  Είναι πιο οικείο στην ελληνική πραγματικότητα...  :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν πολυσυμφωνώ με το να παραλληλίζεται η διαπαιδαγώγηση του παιδιού με την πρόσβασή του σε όλες τις πληροφορίες. Λες και είμαστε μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνουμε. Άμα είναι έτσι το πάμε σε πεφωτισμένους ηγέτες και αδαή λαό. ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ!

Το ότι τώρα δεν είσαι μικρό παιδί δε σημαίνει ότι δεν ήσουν κάποτε.

Με αυτά που σου έδωσαν τότε πορεύεσαι και τώρα.

Συντηρούνται βέβαια μέσα από την καθημερινότητα μην τυχόν και ξεφύγει κανείς και γίνει ζημιά στο σύστημα.

Η δουλειά του πεφωτισμένου ηγέτη είναι να φωτίσει και το λαό του, που τώρα (μας αρέσει δε μας αρέσει) αδαής είναι.

Άμα είναι έτσι πες μου γιατί ΕΣΥ δεν πείστηκες από τους τρεις που προανέφερα. Ποιός σε παρέσυρε; Δεν σε έχω για τέτοιο. Αυτοί οι τρεις που είναι και ιδεολογικά συγγενέστεροι. Έστω με πμ.

Και ποιος σου είπε ότι εγώ δεν ψήφισα κάποιον από αυτούς τους τρεις ή κάποιον άλλο ακόμα πιο συγγενή στις δικές μου απόψεις.

Όσο για το αν ψηφίσεις ανταρσύα που δεν πρόκειτα να βγει ποτέ η ψήφος σου πάει χαμένη, θα διαφωνήσω κάθετα.

Τώρα, γιατο παιδάκι που στα 14 του θα είναι κιοφτεδάκι, φταίνε οι γονείς ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ! Μη σου πω ότι και στα 24 του εάν δεν έχει συνέλθει ΑΥΤΟΙ μπορεί να κατηγορηθούν.

Και για το "παιδάκι" που στα 24/34/44/54/64/φτουκαιβγαίνω που είναι νοητικώς κιοφτεδάκι οι "γονείς" φταίνε.

Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που σε μεγαλώνει στο σπίτι κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορέι. Γονιός είναι κι αυτός που "μεγαλώνει" το λαό του ΕΞΩ από το σπίτι και ΜΕΣΑ στο σπίτι όσο καλύτερα μπορεί και δεν μπορεί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που σε μεγαλώνει στο σπίτι κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορέι. Γονιός είναι κι αυτός που "μεγαλώνει" το λαό του ΕΞΩ από το σπίτι και ΜΕΣΑ στο σπίτι όσο καλύτερα μπορεί και δεν μπορεί.

έτσι.
απλά η πολλή εκπαίδευση καμμιά φορά και το πολύ μυαλό έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα.
βλέπε τον μπέικον για παράδειγμα.

το καψε απο την πολλή εκπαιδευση και τον πολύ εγκέφαλο.

το αυτό και η σάβρα.

αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχχααχχααχαχχα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Και να φωνάζουμε το λαοπρόβλητο ηγέτη μας Πατερούλη;

Σε μια κοινωνία ενηλίκων, το κράτος δεν είναι πατέρας αλλά συνεργάτης του πολίτη με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Από σένα πάλι, περίμενα κάτι καλύτερο.

Κανένας Πατερούλης.

Σε κοινωνία ενηλίκων το κράτος είναι συνεργάτης του πολίτη.

Γίνε κοινωνία ενηλίκων και μετά το συζητάμε. Η μάλλον όπως είπα και πριν μέσα στην παρένθεση (για όσο το θέλουμε το κράτος) αν γίνεις κοινωνία ενηλίκων ρίχ'το στα σκουπίδια. Δε θα το έχεις καμία ανάγκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom