Δεν πολυσυμφωνώ με το να παραλληλίζεται η διαπαιδαγώγηση του παιδιού με την πρόσβασή του σε όλες τις πληροφορίες. Λες και είμαστε μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνουμε. Άμα είναι έτσι το πάμε σε πεφωτισμένους ηγέτες και αδαή λαό. ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ!
Το ότι τώρα δεν είσαι μικρό παιδί δε σημαίνει ότι δεν ήσουν κάποτε.
Με αυτά που σου έδωσαν τότε πορεύεσαι και τώρα.
Συντηρούνται βέβαια μέσα από την καθημερινότητα μην τυχόν και ξεφύγει κανείς και γίνει ζημιά στο σύστημα.
Η δουλειά του πεφωτισμένου ηγέτη είναι να φωτίσει και το λαό του, που τώρα (μας αρέσει δε μας αρέσει) αδαής είναι.
Άμα είναι έτσι πες μου γιατί ΕΣΥ δεν πείστηκες από τους τρεις που προανέφερα. Ποιός σε παρέσυρε; Δεν σε έχω για τέτοιο. Αυτοί οι τρεις που είναι και ιδεολογικά συγγενέστεροι. Έστω με πμ.
Και ποιος σου είπε ότι εγώ δεν ψήφισα κάποιον από αυτούς τους τρεις ή κάποιον άλλο ακόμα πιο συγγενή στις δικές μου απόψεις.
Όσο για το αν ψηφίσεις ανταρσύα που δεν πρόκειτα να βγει ποτέ η ψήφος σου πάει χαμένη, θα διαφωνήσω κάθετα.
Τώρα, γιατο παιδάκι που στα 14 του θα είναι κιοφτεδάκι, φταίνε οι γονείς ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ! Μη σου πω ότι και στα 24 του εάν δεν έχει συνέλθει ΑΥΤΟΙ μπορεί να κατηγορηθούν.
Και για το "παιδάκι" που στα 24/34/44/54/64/φτουκαιβγαίνω που είναι νοητικώς κιοφτεδάκι οι "γονείς" φταίνε.
Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που σε μεγαλώνει στο σπίτι κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορέι. Γονιός είναι κι αυτός που "μεγαλώνει" το λαό του ΕΞΩ από το σπίτι και ΜΕΣΑ στο σπίτι όσο καλύτερα μπορεί και δεν μπορεί.