pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 26
- Πόντοι
- 376
Ρε λούγκρες δεν φτάνει που είστε φασιστάκια βλέπετε κ καλά.....κου και σου μας κανει ξου![]()
![]()
![]()
Ρε λούγκρες δεν φτάνει που είστε φασιστάκια βλέπετε κ καλά.....κου και σου μας κανει ξου![]()
![]()
![]()
Πφφφ εξυπναδίτσες...πατήσαμε ένα πλήκτρο παραπάνω κ κάτι έγινε!!!![]()
Πάπσε πια,αμάν,κάναμε ένα λάθος!!!Αγράμματε, στόκε, βλακάκο, Μιριγκόγκο
Άντε [size=15pt]Κξύρισου[/size]![]()
ισως γι αυτο κανεις περα απο 2-3 πειναλεους 50αρηδες ηθοποιους της δραματικης σχολης δεν του σφιγγει το χερι..φοβαται μην τον χτυπησει το ρευμα..έχει ρεύμα o πρωθυπουργός μας ε;![]()
εαν ο αντιλογος σου στο μασονικο δυσλεκτικο ανδρεικελο που υποστηριζεις ειναι ο ''κουρασμενος'' τοτε τα γραμματα περιτευουν..ο κουρασμενος ακομα δεν ξεκουραστηκε;;
ο κουρασμενος ακομα δεν ξεκουραστηκε;;
αδελφε αντι να σκουζεις ολη την ωρα σαν κατινα,εχεις να προτεινεις καναν καλυτερο για να πρωθυπουργο;για πες.ισως γι αυτο κανεις περα απο 2-3 πειναλεους 50αρηδες ηθοποιους της δραματικης σχολης δεν του σφιγγει το χερι..φοβαται μην τον χτυπησει το ρευμα..
εσύ που δεν σκούζεις ποιον προτείνεις?αδελφεαδελφε αντι να σκουζεις ολη την ωρα σαν κατινα,εχεις να προτεινεις καναν καλυτερο για να πρωθυπουργο;για πες.
βρωμικη αντιπολιτευση σε καθαρη κυβερνηση
τι αλλο θα διαβασουμε
βρώμικη αντιπολίτευση σε κυβέρνηση η οποία είχε εκλεγεί με ποσοστό 47% του Ελληνικό Λαού.. ιδιο ποσοστό με το οποίο ο ΑΓΠ σχηματισε την αθλιότερη κυβέρνηση όλων των εποχών η οποία κατέστρεψε την χώρα...
βρώμικη αντιπολίτευση σε κυβέρνηση η οποία είχε εκλεγεί με ποσοστό 47% του Ελληνικό Λαού.. ιδιο ποσοστό με το οποίο ο ΑΓΠ σχηματισε την αθλιότερη κυβέρνηση όλων των εποχών η οποία κατέστρεψε την χώρα...
εγω δεν προτεινω κανεναν,ολοι τα ιδια σκατα ειναι.εγω σε ρωτησα πρωτος παντως.τι προτεινεις λοιπον.εσύ που δεν σκούζεις ποιον προτείνεις?αδελφε
τοτε δεν κατεστρεψε την χωρα,μετα αρχισαν οι μαλακιες.οταν ξεκινησε ο αγπ ο ελληνας λαδωσε το αντερακι του,αλλα μετα ηρθαν οι ρεμουλες,το χρημα ηταν γλυκο,και διεφθηρει και ο ιδιος και ολοι οι υπολοιποι.βρώμικη αντιπολίτευση σε κυβέρνηση η οποία είχε εκλεγεί με ποσοστό 47% του Ελληνικό Λαού.. ιδιο ποσοστό με το οποίο ο ΑΓΠ σχηματισε την αθλιότερη κυβέρνηση όλων των εποχών η οποία κατέστρεψε την χώρα...
6αρα και βλεπουμε..εγω δεν προτεινω κανεναν,ολοι τα ιδια σκατα ειναι.εγω σε ρωτησα πρωτος παντως.τι προτεινεις λοιπον.
η τογιότα γιατί άνοιξε ρε εργοστάσια στη βρεττανία;
η τσεχία γιατί εχει σκοντα;
τι διάολο.... τόσες ευρωπαικές αυτοκινητοβιομηχανίες ΚΑΜΜΙΑ δε μπορουσε με τόσο χαμηλό ημερομίσθιο να έρθει στην ελλάδα το 50 60;
χέστε με.
και κάντε πρώτα τις αναγωγές σας.
αλλά όταν σε ταίζουν:
λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τ αγόρι μου ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΙΑ;