Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
Ρε σεις συγγνώμη αλλά ο Αντρές πώς έκλεισε τις βιοτεχνίες;;;; :think:

Το ακούω συχνά από δεξιούς αλλά ποτέ δεν το έχω καταλάβει... :huh:
τράβα να διαβάσεις λίγο οικονομική ιστορία.. μάθε περί Οραγνισμού Ανασγκρότησης Επιχειρήσεων...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
Εδω ομως ειχες 5 χρονια εμφυλιο, η γερμανια ΔΕΝ ειχε. Και δεν εξεταζουμε ποιος ευθυνεται γι αυτο. Καλώς ή κακώς, ΕΙΧΕΣ. Τι ακριβως περιμενες απο μετεμφυλιακο κρατος? Και παλι γρηγορα επηλθε ληθη.

δυστυχώς η λήθη επήλθε μονόπλευρα... από την δεξιά και μόνον πλευρά... δεν έχω ακούσει κανένα δεξιό να φωνάζει "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει συμμορίτης" .. αλλά ακούω την αριστερά να φωνάζει "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και επιπλέον.. την δεκαετία του 50 δεν υπήρχε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα...

με τόσα φράγκα απ τον τρούμαν νέο ΜΙΤ θα έφτιαχνες.
αντ αυτού έφτιαχνες χωροφυλακές και αστυνομικά τμήματα.
τώρα τσιμπα τ αρχίδια της ευρώπης ως λαός.....
α ξέχασα.
να χαίρεσαι και 70 χιλιάρια αργόσχολους στρατιωτικούς στα ακριτικά στρατόπεδα του ΓΕΣ της Τρίπολης της Καλαμάτας της Λαρισας και της Θήβας.
και μη ξεχάσεις να συνεχίσεις να πληρώνεις τόσους στρατηγούς όσους έχει η Κίνα.
εκεί άλλωστε είναι το μυστικό της πραγματικής ανάπτυξης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δυστυχώς η λήθη επήλθε μονόπλευρα... από την δεξιά και μόνον πλευρά... δεν έχω ακούσει κανένα δεξιό να φωνάζει "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει συμμορίτης" .. αλλά ακούω την αριστερά να φωνάζει "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά"
έχεις ακούσει σε κανένα λαό να διαμαρτύρεται η εξουσία;
έχετε χάσει το μέτρο. ΟΛΟΙ. όχι μόνο η αριστερά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
εγω δεν προτεινω κανεναν,ολοι τα ιδια σκατα ειναι.εγω σε ρωτησα πρωτος παντως.τι προτεινεις λοιπον.
δες προηγουμενο post μου..εχω προτεινει σε ιδια ερωτηση που μου εκανε ο pz89..
εντουτοις, αυτο που προτεινω ειναι να ξεκουμπηστουν αυτα τα 301 κοπροσκυλα μαζι με τον γερο που πληρωνουμ3 10 χιλιαρικα καθε μηνα για να δωσει μεθαυριο το κυπελλο στον δελλα..οποιος και να ερθει ειναι τετοια τα χουγια του ελληνα που δεν αλλαζουν απο την μια μερα στην αλλη..και αυτη την κατασταση που βιωνουμε σημερα στην χωρα δεν την εφερε ο φοροφυγας υπαλληλακος των 1500ε αλλα οι μεγαλοκαρχαριες..και τω θεω δοξα ατλαντικος η ελλας..
εντουτοις, οταν εμφανιστει και εαν εμφανιστει ποτε στο προσκηνιο πολιτικος ή μη να δωσει για πρωτη φορα πραγματικη ελπιδα στον ελληνα και τον κανει επιτελους να σεβαστει το κρατος αυτο,τοτε τα ξαναλεμε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
ποιος αρχισε κρατικοποιησεις εκει στα μεσα 70;;

για να ακούσω? την Ολυμπιακή μήπως εννοείς που την άφησε ο Ωνάσης και θα έκλεινε? ή μήπως την Εμπορική Τράπεζα που έγινε για να κοπεί ο βήχας του Ανδρεάδη που διεκδικούσε την μάνα του και τον πατέρα του με το διυληστήριο που του είχε τάξει και δεν του είχε δώσει η χούντα..

ή μήπως η Ολυμπαική δεν δούλευε σωστά επί αειμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή? εταιρεία των 5 ηπείρων ήτανε.. την πήρε μετά ο ΑΓΠ και την έκανε μπάχαλο για να μπορεί να βρίσκει γκόμενες..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το 47 δεν ήταν ποτέ δικό του. το πήρε γιατί είχαμε βαρεθεί να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε.
δε σου φταίει κανείς μαλάκας εάν έχεις βάλει αρχηγό τον αποστάτη του αντιπάλου σου που κανείς δεν τον ήθελε να δει ούτε ζωγραφιστό..... εάν είχες το στεφανόπουλο 50 θα χες πάρει από την πρώτη αναμέτρηση. αλλά τ αμερικάνια είχαν αλλα σχέδια και συ είπες να μην τους χαλάσεις το γλυκο.

Ρε μαλακα μην επιδίδεσαι κι εσύ στη συνωμοσιολογία. Όχι κι εσύ. ΟΚ, το σώμα που εξέλεξε τον Μητσοτάκη έναντι του Στεφανόπουλου το 1984 ήταν λίγα άτομα σε σχέση με τις λαοθάλασσες που προσήλθαν στις κάλπες το 2004, το 2007 και το 2010 για Πα.Σο.Κ και Ν.Δ αλλά πώς μπορούμε να πούμε ότι οι Αμερικανοί έβαλαν το χέρι τους στην εκλογή; Γίνεται;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε μαλακα μην επιδίδεσαι κι εσύ στη συνωμοσιολογία. Όχι κι εσύ. ΟΚ, το σώμα που εξέλεξε τον Μητσοτάκη έναντι του Στεφανόπουλου το 1984 ήταν λίγα άτομα σε σχέση με τις λαοθάλασσες που προσήλθαν στις κάλπες το 2004, το 2007 και το 2010 για Πα.Σο.Κ και Ν.Δ αλλά πώς μπορούμε να πούμε ότι οι Αμερικανοί έβαλαν το χέρι τους στην εκλογή; Γίνεται;
δες ποιός ήταν υποψήφιος τότε που εξελέγη ο μητσοτάκης. δες και τι έγινε με τους άλλουε τρεις υποψηφιους.
εσύ πιστεύεις ότι εάν τότε αποφάσιζε ο λαός της ΝΔ όπως με σαμαρά ντόρα ο μητσοτάκης θα είχε γίνει πρωθυπουργός;
αστο.
δεν το χεις.
ασχολήσου καλύτερα με την κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γ =  ΓΙΑΝΚΗΣ Γελοιος
Α =  Αμερικ(λ)ανικος
Π =  Πρακτορισκος της CIA

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
δες ποιός ήταν υποψήφιος τότε που εξελέγη ο μητσοτάκης. δες και τι έγινε με τους άλλουε τρεις υποψηφιους.
εσύ πιστεύεις ότι εάν τότε αποφάσιζε ο λαός της ΝΔ όπως με σαμαρά ντόρα ο μητσοτάκης θα είχε γίνει πρωθυπουργός;
αστο.
δεν το χεις.
αυτο μ' αρεσει σε σενα, οτι τα ξερεις ΟΛΑ!!!!!!!

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
αστο.
δεν το χεις.
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :humpleg:

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
πληρωνουμε τους σταμουλοκολλαδες που ξεβρακωναν τους πολυτεκνουσ στην Ομονοια, οταν ο Μητσοτακης προσπαθησε να τιθασεφσει τα ελλειματα των αστικων συγκοινωνιων το 1992 :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.747
Πόντοι
1.306
πληρωνουμε τους σταμουλοκολλαδες που ξεβρακωναν τους πολυτεκνουσ στην Ομονοια, οταν ο Μητσοτακης προσπαθησε να τιθασεφσει τα ελλειματα των αστικων συγκοινωνιων το 1992 :headbang:

τα εδωσε στους νοικοκυραιους

προικα απο την γιαγια του

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν ηταν προικα απο τη γιαγια του, εκεινο που ξερω ειναι οτι τωρα τα ελλειματα δεν θα ηταν τετοια και η χρεωκοπια στα προθυρα :s&m_1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
δες προηγουμενο post μου..εχω προτεινει σε ιδια ερωτηση που μου εκανε ο pz89..
εντουτοις, αυτο που προτεινω ειναι να ξεκουμπηστουν αυτα τα 301 κοπροσκυλα μαζι με τον γερο που πληρωνουμ3 10 χιλιαρικα καθε μηνα για να δωσει μεθαυριο το κυπελλο στον δελλα..οποιος και να ερθει ειναι τετοια τα χουγια του ελληνα που δεν αλλαζουν απο την μια μερα στην αλλη..και αυτη την κατασταση που βιωνουμε σημερα στην χωρα δεν την εφερε ο φοροφυγας υπαλληλακος των 1500ε αλλα οι μεγαλοκαρχαριες..και τω θεω δοξα ατλαντικος η ελλας..
εντουτοις, οταν εμφανιστει και εαν εμφανιστει ποτε στο προσκηνιο πολιτικος ή μη να δωσει για πρωτη φορα πραγματικη ελπιδα στον ελληνα και τον κανει επιτελους να σεβαστει το κρατος αυτο,τοτε τα ξαναλεμε..
αυτο που λες δεν προκειται να συμβει ποτε,οσο υπαρχουν αυτα τα προνομια.μακαρι να υπηρχε ενας πρωθυπουργος με αρχιδια να ελεγε,να προσφερουν οι πολιτικοι αφιλοκερδως τις υπηρεσιες τους.τοτε θα εβλεπες ποσοι θα εφευγαν και ποσοι ελαχιστοι θα δεχονταν κατι τετοιο.απλα δεν καταλαβαινω την εμονη σου με τον συγκεγκριμενο,που τουλαχιστον δειχνει οτι προσπαθει να κανει κατι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
που μετα απο 3 χρονια εγινε 39%

Δηλαδή με το λογική σου, αν κάποιος κρίνει επειδή έτσι του ήρθε στην τρέλα ότι η κυβέρνηση που εξελέγη νόμιμα είναι βρώμικη, μπορεί να καταλύσει κάθε νόμο και ηθική για να τη ρίξει;
Προτού απαντήσεις, θυμήσουν ότι το ίδιο (σας) κάνει και ο Τσίπρας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom