ε όοοοοοχι. Αυτο ειναι κάπως υπερβολικό ακόμα και για ενα παιδι της Ρηγίλλης.
Κοίτα... Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην όλη διαδικασία αλλά ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί όχι απλά το ύψος της ζημιάς αλλά ακόμη και το αν υπήρξε πράγματι ζημιά του δημοσίου...
Και ζημιά έχω όταν υπάρχει μειωση περιουσίας...
Δηλαδή θα ήταν πολύ δύσκολο να συνταχθεί κατηγορητήριο...
Και μην ξεχνάς ότι το σκάνδαλο ξεκίνησε από τις υστερικές κραυγές του καναλιού του κοντομηνούλη, την περίοδο που παραπεμπόταν για κακούργημα...
Αυτό που πράγματι ήταν σκάνδαλο είναι το σκηνικό με το δικαστήριο που το δημόσιο παραιτήθηκε πριν βγει απόφαση για την κυριότητα της λίμνης, σε συνδυασμό με την αργοπορία της προέδρου να βγάλει απόφασει (έχει διωχθεί πειθαρχικά για αυτό νομίζω)...
Και στην τελική βρε κοπελιά, έχουμε φάει ψωμί από τη Ρηγίλλης- ο Ανεπιθύμητος είχε αποκαλύψει ότι ήμουν έμμισθο τσιράκι- να μην πούμε και έναν καλό λόγο τώρα στα δύσκολα;
Γνωστή η συμπάθεια του Πρετεντέρη προς τον Γιωργάκη.
Πόσο μάλλον στην Μπιρμπίλη, η οποία δεν κυκλοφορεί στους καθώς πρέπει "κύκλους" του Πρετεντέρη, ούτε καν σε μια εκδήλωση του Μέγαρου δεν έχει παραστεί για να φιλήσει το δαχτυλίδι του Μέγα Σχολιαστή των Πάντων.
Η μία άποψη είναι αυτή...
Η άλλη είναι ότι η Μπιρμπίλη είναι απλά ανίκανη, όπως και η κατσέλη, αμφότερες κολλημένες στις ιδεοληψίες τους περί οικολογίας και οικονομίας αντίστοιχα.
Τίποτα βέβαια δεν αποκλείει να ισχύουν και οι δύο απόψεις.