Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 838K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.280
Πόντοι
506
φασιστορουφιάνε.
θεωρούσα ότι οι προηγούμενοι είναι τα πιο λαμόγια και οι πιο άχρηστοι που έχουν περάσει.
Τελικά για άλλη μια φορά έκανα λάθος.
Το βαρέλι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

...Και πουσαι ακόμη...σιγά σιγά θα αρχίσετε να αναζητάτε το Γιώργη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
φασιστορουφιάνε.
θεωρούσα ότι οι προηγούμενοι είναι τα πιο λαμόγια και οι πιο άχρηστοι που έχουν περάσει.
Τελικά για άλλη μια φορά έκανα λάθος.
Το βαρέλι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

Όψιμε κονσερβοκουτά...
Τίποτα δεν είναι τόσο κακό ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο...
Ο άλλος τώρα υπόσχεται ότι θα μηδενίσει το έλλειμα σε ένα χρόνο...
Κάτι πρέπει να είχε το νερό της Βοστώνης εκεί το 1970τόσο και μόνον μια Έριν Μπρόκοβιτς μπορεί να βρει τη σχέση του νερού και της εγκεφαλικής παράκρουσης μετά παραισθήσεων...

Υ/γραφο: Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πράγματι ζημιώθηκε το δημόσιο από τις ανταλλαγές γης στο βατοπέδι... Σα να έχεις καταγγείλει κλοπή αλλά να μην λείπει τίποτα από την αποθήκη.

Έλα να ευθυμήσουμε λίγο, που μου αρχίσατε τις γκρίνιες πρωϊνιάτικα. :grin:

Ε, ζήλεψαν τη δόξα των αθηνών και είπαν να έχουν και αυτοί στράκια στο δημοτικό συμβούλιο- μια ζωή στο κόμπλεξ οι πειρραιώτες!  :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
η κατά ΓΑΠ πράσινη ανάπτυξη

Συνημμένα

• rouleta.jog.jpg
    rouleta.jog.jpg
    69,1 KB · Εμφανίσεις: 18

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Υ/γραφο: Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πράγματι ζημιώθηκε το δημόσιο από τις ανταλλαγές γης στο βατοπέδι... Σα να έχεις καταγγείλει κλοπή αλλά να μην λείπει τίποτα από την αποθήκη.

ε όοοοοοχι. Αυτο ειναι κάπως υπερβολικό ακόμα και για ενα παιδι της Ρηγίλλης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306

κάτσ'μαρή.. δεν το λέει η Ρηγίλλης.. οι πεοπαίκτες ΠΑΣΟΚΟΙ της προανακριτικής επιτροπής το λένε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
...Λάθος φωτό έβαλες...Ο Γιωργάκης εννοούσε ότι η τσόχα θαναι ΠΡΑΣΙΝΗ...Για αυτό και την ονόμασε πράσινη ανάπτυξη...

γιατί ρε.. μήπως η τσόχα στην φωτό σου φαίνεται μπλέ  :think: :think: :think: :think: :think:

δεν είναι τσόχα.. είναι η μακέτα του Ελληνικού όπως την ονειρεύεται ο ΓΑΠ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όψιμε κονσερβοκουτά...
Τίποτα δεν είναι τόσο κακό ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο...
Ο άλλος τώρα υπόσχεται ότι θα μηδενίσει το έλλειμα σε ένα χρόνο...
Κάτι πρέπει να είχε το νερό της Βοστώνης εκεί το 1970τόσο και μόνον μια Έριν Μπρόκοβιτς μπορεί να βρει τη σχέση του νερού και της εγκεφαλικής παράκρουσης μετά παραισθήσεων...

Μπαααααααα δε φταίει το νερό...
οι αναθυμιάσεις από τις οσμές των χημικών του νομισματοκοπίου φταίνε.......
δεδομένου ότι έχω ζήσει τον προεκλογικό αγώνα του Α.Γ.Π. το προσωνύμιο θαθατζής που του είχαμε δώσει είναι πολύ μικρό για να περιγράψει το γόνο του.......

και τελικά κατέληξα.
η ιστορία επιστρέφει ως φάρσα. Οσα έδωκε ο πατέρας χωρίς να έχει τα πήρε πίσω ο γιος να τα βάλει στη θέση τους.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Έγραψε τέτοιο πράγμα ο Πρετεντέρης, ε?
Που φτάσαμε...  :'(

οι εποχές που όταν έπιανε πένα ο Πρετεντέρης εβγαινε ο ηλιος του ΠΑΣΟΚ εχουν περάσει εδω και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μου κάνει εντύπωση.
Ειναι ακριβώς οπως ο Τραγκας που κατηγορούσε τη ΝΔ την περιοδο 90-93. Ακόμα τον θυμάμαι και αηδιάζω.

τετοια τυπακια δεν μου κάνει εντύπωση ο,τι και να πουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166

Κοίτα... Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην όλη διαδικασία αλλά ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί όχι απλά το ύψος της ζημιάς αλλά ακόμη και το αν υπήρξε πράγματι ζημιά του δημοσίου...
Και ζημιά έχω όταν υπάρχει μειωση περιουσίας...
Δηλαδή θα ήταν πολύ δύσκολο να συνταχθεί κατηγορητήριο...
Και μην ξεχνάς ότι το σκάνδαλο ξεκίνησε από τις υστερικές κραυγές του καναλιού του κοντομηνούλη, την περίοδο που παραπεμπόταν για κακούργημα...
Αυτό που πράγματι ήταν σκάνδαλο είναι το σκηνικό με το δικαστήριο που το δημόσιο παραιτήθηκε πριν βγει απόφαση για την κυριότητα της λίμνης, σε συνδυασμό με την αργοπορία της προέδρου να βγάλει απόφασει (έχει διωχθεί πειθαρχικά για αυτό νομίζω)...

Και στην τελική βρε κοπελιά, έχουμε φάει ψωμί από τη Ρηγίλλης- ο Ανεπιθύμητος είχε αποκαλύψει ότι ήμουν έμμισθο τσιράκι- να μην πούμε και έναν καλό λόγο τώρα στα δύσκολα;

Γνωστή η συμπάθεια του Πρετεντέρη προς τον Γιωργάκη. :2funny:

Πόσο μάλλον στην Μπιρμπίλη, η οποία δεν κυκλοφορεί στους καθώς πρέπει "κύκλους" του Πρετεντέρη, ούτε καν σε μια εκδήλωση του Μέγαρου δεν έχει παραστεί για να φιλήσει το δαχτυλίδι του Μέγα Σχολιαστή των Πάντων.

Η μία άποψη είναι αυτή...
Η άλλη είναι ότι η Μπιρμπίλη είναι απλά ανίκανη, όπως και η κατσέλη, αμφότερες κολλημένες στις ιδεοληψίες τους περί οικολογίας και οικονομίας αντίστοιχα.
Τίποτα βέβαια δεν αποκλείει να ισχύουν και οι δύο απόψεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και στην τελική βρε κοπελιά, έχουμε φάει ψωμί από τη Ρηγίλλης- ο Ανεπιθύμητος είχε αποκαλύψει ότι ήμουν έμμισθο τσιράκι- να μην πούμε και έναν καλό λόγο τώρα στα δύσκολα;

σέβομαι το ψωμί που βγάζεις, απλά πρέπει να βγάλω κι εγω το δικό μου, ως κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ.
(ο ίδιος ακούραστος εργάτης των αποκαλύψεων με αποκάλυψε κι εμένα)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:MWi5XFYgxQUaEM:[URL unfurl="true"]http://3.bp.blogspot.com/_d_MytYS9r3M/TE8hkrab0BI/AAAAAAAALJU/qlD__s24p3M/s1600/tatiana-stefanidou.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="str81977, post: 2220617"]
Τίποτα βέβαια δεν αποκλείει να ισχύουν και οι δύο απόψεις.
[/quote]

Σίγουρα. Το οτι κάτι ειπε ο Πρετεντερης (μάλιστα με ενα εντελώς ειρωνικό κείμενο και χωρίς καμία διαθεση για σοβαρή κριτική) εμένα δεν μου λέει κάτι.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
οι εποχές που όταν έπιανε πένα ο Πρετεντέρης εβγαινε ο ηλιος του ΠΑΣΟΚ εχουν περάσει εδω και πάρα πολλά χρόνια.

Ε όχι και πολλά χρόνια.
Περσι σκυλιάζανε κάθε βραδυ στο δελτίο του mega....
Τη σημαία βέβαια την κρατάνε κάτι Χασαποπουλοι, καψήδες κλπ  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Τότε οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ πρέπει να έχουν το κληρονομικό χάρισμα καθότι άρχισαν να τη χτυπάνε πριν ακόμη αναλάβει το υπουργείο.

Γενικά οι δημοσιοκάφροι στην Ελλάδα έχουν αυξημένη ενόραση αλλά και υστερική τύφλωση... Βλέπουν πράγματα που δεν υπάρχουν και κάνουν την πάπία σε υπαρκτά προβλήματα, ανάλογά με τις οδηγίες της ιδιοκτησίας του ΜΜΕ...
Ωστόσο μεγάλο μέρος της κριτικής που έχει ασκηθεί σε Μπιρμπίλη,Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου κτλ ευσταθεί.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Ωστόσο μεγάλο μέρος το μεγαλύτερο μέρος  της κριτικής που έχει ασκηθεί σε Μπιρμπίλη,Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου κτλ ευσταθεί.

έτσι πρέπει να το γράφεις...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γενικά οι δημοσιοκάφροι στην Ελλάδα έχουν αυξημένη ενόραση αλλά και υστερική τύφλωση... Βλέπουν πράγματα που δεν υπάρχουν και κάνουν την πάπία σε υπαρκτά προβλήματα, ανάλογά με τις οδηγίες της ιδιοκτησίας του ΜΜΕ...
Ωστόσο μεγάλο μέρος της κριτικής που έχει ασκηθεί σε Μπιρμπίλη,Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου κτλ ευσταθεί.

ο γαμημένος ο φεμινισμός κα΄τεστρεψε και τις ελλεηνίδε ςκαι την πολιτική ζωή του τόπου!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
66
Πόντοι
16
ο γαμημένος ο φεμινισμός κα΄τεστρεψε και τις ελλεηνίδε ςκαι την πολιτική ζωή του τόπου!
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩ
Ω
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom