Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 837K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
και τέλος πάντων, τότε αφού οι ιδιωτικοποιήσεις ήτανε το θέμα...τι στο λύκο φώναζες στο χοντρό και στην Αλογοσκούφα που το έλεγε;

επί της ευκαιρίας...σε λίγο θα βγαίνει ο Αλογοσκούφης να μιλήσει για την κρίση ως επαϊων

κοντα θυμασαι. ο δρακουμελ ταλεγε απο το 90 και ειχε γινει σκοτωμος. και διαχρονικα μεχρι τωρα ελεγε λεφτα δεν υπαρχουν.
κανανε μαγκα τον δρακουμελ  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κοντα θυμασαι. ο δρακουμελ ταλεγε απο το 90 και ειχε γινει σκοτωμος. και διαχρονικα μεχρι τωρα ελεγε λεφτα δεν υπαρχουν.
κανανε μαγκα τον δρακουμελ  :2funny:
όλα γίνανε για να γίνει η κόρη πρωθυπουργός.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.754
Πόντοι
2.606
tzefry ξεκινα πιπες με τον λιλα και το χοντρο μπαλαντερ για βιτσια να ξεχρεοσουμε...ουστ πουστρα καθυστερημενη :kissass: :kissass2: :kissass:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
''Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει χρεοκοπία και εμφανίσθηκε πεπεισμένος ότι σύντομα η Ελλάδα θα επανέλθει σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης όπως συνέβαινε έως το 2008.''

αυτες τις σαχλαμαρες ελεγε η μαριονετα στην πατριδα του χθες..

πραγματα τα οποια δεν τολμαει να πει εδω γιατι γνωριζει οτι θα επιβαρυνει κι αλλο την εικονα του ηλιθιου που με λιγο κοπο εφτιαξε..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
469
Πόντοι
2.950
Η πλέον τραγική μορφή της ελληνικής πολιτικής σκηνής ο Πάγκαλος
Μου κάνει εντύπωση πως επιβιώνει τόσα χρόνια...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595

πέρασε από δεκάδες Υπουργεία σαν τουρίστας,χωρίς να κάνει το παραμικρό!

μέχρι και Γεωργίας είχε γίνει!!!

πέρασε ο παπάς ότι είναι "ευφυής"(δηλ. οι άλλοι είναι τούβλα?)

πρέπει να έχει άπειρα λεφτά,ως εγγονός....

το μόνο του θετικό ότι κάποτε του ξεφεύγει καμία αλήθεια

"επί Σημίτη διαλύσαμε τη χώρα!" ή "αν γίνει ο ΓΑΠ πρωθυπουργός,εγώ θα φύγω από την Ελλάδα!"....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

πολυ απλο: καποιοι τον ψηφιζουν.
οπως καποιοι ψηφιζουν το Μαντουβαλο, τον Βουλγαράκη, τον Άκη, το Ρουσσόπουλο, τον Μαντέλη κλπ κλπ

και επιμένουμε να ασχολούμαστε με εναν-εναν απο αυτους ξεχωριστά, ειτε τσουβαλιάζουμε και τους 300 μαζι.

και ο ψηφοφορος του Παγκαλου, του Μαντουβαλου κλπ βγαινει και διαμαρτύρεται και ξαναψηφιζει (μπας και διοριστει)
και η γκρινια και το κουτσομπολιο συνεχίζονται.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.271
Πόντοι
506
το μόνο του θετικό ότι κάποτε του ξεφεύγει καμία αλήθεια

"επί Σημίτη διαλύσαμε τη χώρα!" ή "αν γίνει ο ΓΑΠ πρωθυπουργός,εγώ θα φύγω από την Ελλάδα!"....

...Το δεύτερο ήταν ΨΕΜΑ...

Επισκέπτης
Ο Γιωργάκης λοιπόν πλέον πρρωθυπουργός μεγαλουργεί,υποκλιθείτε απλά!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.754
Πόντοι
2.606

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765
Και σιγουρα η πιο προκλητικη.
Το συστημα ομως ειναι στα μετρα του και του επιτρέπει να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει.
Το "τα φάγαμε όλοι μαζί" μοιαζει με πελάτη που απευθυνεται σε πουτάνα και της υπενθυμίζει οτι τη πλερώνει και τη γαμάει. :grin:
Η ετσι τουλαχιστον θέλουν να φαινεται οι Παγκαλοι του συστηματος.
Μονο που δεν ειναι ακριβως ετσι τα πράγματα αφου ουτε ολοι διορίστηκαν ουτε ολοι ειχαν ειδικες απολαβες απο  κομματα.
Αλλα η κυρίως πονηραδα του χοντρου βρίσκεται αλλού.Και διορισμοι να μην υπηρχαν το χρήμα θα έπεφτε ετσι και αλλιώς με άλλον,πιο υγιη τρόπο στην αγορά η οποία θα δημιουργούσε θέσεις εργασίας.
Μονο που ετσι δε θα είχε τοση δυναμη ο Πάγκαλος και θα μιλαγαμε για μια διαφορετικη Ελλάδα απο αυτη της τελευταίας 30 ετιας.
Την τακτικη δηλαδή των  διορίσμων και της κομματικης πελατειας την οποια εστησε για να έχει το κοσμο αιχμάλωτο με τα λεφτά των αλλων τη παρουσιάζει ως χάρη στον λαό. :grin: :grin:
Το γιατί βέβαια δεν επενεβαιναν οι χρηματοδοτες για να σταματησουν αυτους τους άθλιους τυπους σα το Παγκαλο απο το να γινουν νταβατζηδες με τα λεφτα τους
και να δημιουργησουν αυτην την αθλιοτητα που ακόμα και  ο Παγκαλος που τη δημιουργησε καταδικάζει :grin: :grin:,είναι άλλο θέμα..
Ειναι η περιφημη κοινοβουλευτικη δημοκρατία.Η αλλιώς η εξαγορά των ψήφων.Ολο το bou.tv και παραπέρα μπορει να βρίζει τον Πάγκαλο.Στα παπάρια του. :grin:
Αυτός  έχει το χρήμα για  να πληρώσει τον απαραιτητο αριθμο ψηφοφόρων για να επανεκλεγει. :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765
ακομα και πολλά μέλη του μπου, τα οποία εδω τον βρίζουν.
....εννοείται.
Εξάλλου οι πολιτικοι ξέρουν οτι οι ψηφοφοροι τους πολυ πιθανον τους μισουν και τους μπινελικωνουν καθε μερα αλλά τους ψηφιζουν γιατι τους έχουν ανάγκη.
Είπαμε το σύστημα..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
ακομα και πολλά μέλη του μπου, τα οποία εδω τον βρίζουν.

Είναι γεγονός ότι όποιος διορίστηκε στο δημόσιο προ ή εκτός ΑΣΕΠ δεν δικαιούται δια να ομιλεί (sic)...
Από την άλλη πλευρά όμως κάπου καταντά κουριαστική η διάχυση της ευθύνης...
Αυτοί που διόρισαν οι πάγκαλοι έχουν ονοματεπώνυμο...
Και σε όλα τα κομματικά γραφεία (και με την αρπαγή της εξουσίας και σε υπουργεία) υπάρχουν λίστες με ρουσφέτια (έχω δει με τα μάτια μου)...
Επομένως "αυτοί που τα φάγαν" έχουν ονοματεπωνυμο και διεύθυνση- αυτούς που τους διόρισαν τους ξέρουμε ούτως ή άλλως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom