ναι αγάπη μου.
Και ο Αδωνις πραγματεύεται τους Αρχαίους.
Αλλοι έφτιαξαν τον πολιτισμό όμως.
επόμενος.
Τι λες ρε άσχετε πρωί- πρωί; Δε φτάνει που ξέρεις αρχαία ρητά από το google

ναι αγάπη μου.
Και ο Αδωνις πραγματεύεται τους Αρχαίους.
Αλλοι έφτιαξαν τον πολιτισμό όμως.
επόμενος.
ναι, αλλά δεν ξέρω και αν τα κατάφερε κιόλας ....αν πήρε φορα και έπεσε πάνω στους άλλους με το φορτηγό του, τότε μάλλον απόπειρα ανθρωποκτονίας ειναι.
πηγούλα?Τι λες ρε άσχετε πρωί- πρωί; Δε φτάνει που ξέρεις αρχαία ρητά από το googleμιλάς κιόλας. Ο Άδωνις όπως ο Πλάτωνας
![]()
κάποια στιγμή πρεπει απλά ο ένας από εσάς να παραδεχθεί πως ταπώθηκεΤι λες ρε άσχετε πρωί- πρωί; Δε φτάνει που ξέρεις αρχαία ρητά από το googleμιλάς κιόλας. Ο Άδωνις όπως ο Πλάτωνας
![]()
το οτι το έγραψε αρχαίος δεν έχει σημασία
οτι έχει δίκιο όμως έχει σημασία μεγάλη.
όλα τελικά είναι στη ΒΟΥΛΗΣΗ. Και οι γαμημένοι που μπαίνουνε στη ΒΟΥΛΗ, αρχαία δεν ξέρουνε, στη ΒΟΛΗ νομίζουνε πως βρίσκονται
και το κακό είναι πως κανείς δεν τους φέρνει στην πραγματικότητα.
Είδες κανένα κανάλι να μιλήσει για το φορτηγατζή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (δεν ξέρω αν αυτοκτόνησε κιόλας) στα μπλοκα; Που πήρε φόρα με το φορτηγό του και έπεσε πάνω στους άλλους;
εγώ πάντως δεν το άκουσα πουθενά...
![]()
όντως είσαι marvelous το πρωί
κάποια στιγμή πρεπει απλά ο ένας από εσάς να παραδεχθεί πως ταπώθηκε
είναι δύσκολο αυτό όμως
και για το Γιωργάκη και τον Κωστάκη είναι δύσκολο να παραδεχθούν τα λάθη τους...
γιατί έχουνε πάντα δίκιο
τώρα γίνεσαι μεγάλος μαλάκας...είναι γιατί μόλις έχω πιει καφέ και αφοδεύσει και είμαι ανάλαφρος και ωραίος.
αααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα
είναι γιατί μόλις έχω πιει καφέ και αφοδεύσει και είμαι ανάλαφρος και ωραίος.
αααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα
σύρε πάαινε σίχαμαΓιατί το λες αυτό; :'(
μαμά λέει το βράδυ που πέφτουν οι άμυνες του σιέλου.Μπράβο, τα δοντάκια τα έπλυνες;![]()
![]()
![]()
μαμά λέει το βράδυ που πέφτουν οι άμυνες του σιέλου.
το πρωί είναι δώρον αδωρον (ο πρωταγόρας δεν έκανε και σ αυτό ανάλυση; ααααααααααααχχααχαχχαχαχααχαχαχα)
α το μπαγάσα.Όχι, προτιμά γνωστών συμβουλές και φίλων
τον ιμπαγάσα?α το μπαγάσα.