Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.320
Πόντοι
3.535
Το 1965 είναι η Γκαλινάρα και κρατιέται καλά! Λίγα κιλακια να χάσει και είναι αστέρι
Νομίζω ότι μου είχε πει ότι ειναι του 1960, αλλά λίγη διαφορά έχει. Τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί (σχδόν 5 χρόνια πίσω μπορεί και παραπάνω) ήταν λιιιιγο τσουπωτή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κόρη κανόνι, αν ήταν της δουλειάς θα είχε βγει "σύνταξη" από τα 40 της!
Νομίζω ότι μου είχε πει ότι είναι παντρεμένη η κόρη της ή ζει με κάποιον. Δεν είπα ότι είναι της δουλειάς....

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Έκανα εγώ το λάθος και έδωσα τηλέφωνο εδώ. Ποτέ ξανά! Όποιος ψάχνει....βρίσκει

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.107
Πόντοι
6.190
Νομίζω ότι μου είχε πει ότι ειναι του 1960, αλλά λίγη διαφορά έχει. Τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί (σχδόν 5 χρόνια πίσω μπορεί και παραπάνω) ήταν λιιιιγο τσουπωτή.

Νομίζω ότι μου είχε πει ότι είναι παντρεμένη η κόρη της ή ζει με κάποιον. Δεν είπα ότι είναι της δουλειάς....
Τελευταία φορά έστεισε δυο φορές δικό μου κολλητό επειδή ήταν λέει έγκυος η κόρη της και ήταν σπίτι της και την πρόσεχε. Άντε γειά.

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.320
Πόντοι
3.535
Τελευταία φορά έστεισε δυο φορές δικό μου κολλητό επειδή ήταν λέει έγκυος η κόρη της και ήταν σπίτι της και την πρόσεχε. Άντε γειά.
Έλα ρε. Έμεινε η κόρη της έγκυος!! Έχω χάσει πραγματικά σεζόν....

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.107
Πόντοι
6.190
Έλα ρε. Έμεινε η κόρη της έγκυος!! Έχω χάσει πραγματικά σεζόν....
Έτσι του είπε...τώρα τι παίζει; who knows...... Πάντως ο τελευταίος που την πήρε, δικός μου που τον πιστεύω κι εμπιστεύομαι, ανέφερε κάποια γνωστά. Πήγε με κρασάκι και κάτι κρακερακια, κι αφού τα ήπιανε, ντουζάκι , τσιμπούκια στο σαλόνι, και στο κρεβάτι για αγριο σεξ ..όπου προτάθηκε ακαποτο...δεν πήρε. Όμως πήρε κωλο και χύσιμο κατάμουτρα. Με δεύτερο γύρο στο σαλόνι πίπα κωλο. Έκτοτε όποιον έστειλα απέτυχε η συνάντηση. Είτε δεν σήκωνε τηλέφωνο είτε εστεινε.

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.320
Πόντοι
3.535
Έτσι του είπε...τώρα τι παίζει; who knows...... Πάντως ο τελευταίος που την πήρε, δικός μου που τον πιστεύω κι εμπιστεύομαι, ανέφερε κάποια γνωστά. Πήγε με κρασάκι και κάτι κρακερακια, κι αφού τα ήπιανε, ντουζάκι , τσιμπούκια στο σαλόνι, και στο κρεβάτι για αγριο σεξ ..όπου προτάθηκε ακαποτο...δεν πήρε. Όμως πήρε κωλο και χύσιμο κατάμουτρα. Με δεύτερο γύρο στο σαλόνι πίπα κωλο. Έκτοτε όποιον έστειλα απέτυχε η συνάντηση. Είτε δεν σήκωνε τηλέφωνο είτε εστεινε.
Εγώ την έπαιρνα την χρυση 5ετια 2015-2020. Έμενε σε μία πολυκατοικία άθλια στον πρώτο όροφο. Τότε είχε ελάχιστα κιλά παραπάνω και δύναμη πίπα. Από την πρώτη φορά την ξεκολιασα. Ελάχιστο μουνι και φουλ κωλο. Μου είχε προτείνει ακαποτο αλλά δεν. Λίγο μετά τον κορονοιο είχε πάει γνωστός μου σε άλλο σπίτι. Μου είχε πει ότι είχε πολλά κιλά επιπλέον και με το καλημέρα του είπε για ακαποτο.
Θα ήθελα να την ξαναδώ έτσι για να θυμηθώ τα παλιά αλλά αν παίζει σε κλειστό κύκλο (σιγά την τοπ μοντελ) χεστο

• Like
Αντιδράσεις: mixaj

μμμμμμμι

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2018
Like
19
Πόντοι
0
Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.

nana_001.jpg
nana_002.jpg
nana_003.jpg
nana_004.jpg
nana_005.jpg
Είχε κάποιος πρόσφατη εμπειρία ;

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.107
Πόντοι
6.190
Εγώ την έπαιρνα την χρυση 5ετια 2015-2020. Έμενε σε μία πολυκατοικία άθλια στον πρώτο όροφο. Τότε είχε ελάχιστα κιλά παραπάνω και δύναμη πίπα. Από την πρώτη φορά την ξεκολιασα. Ελάχιστο μουνι και φουλ κωλο. Μου είχε προτείνει ακαποτο αλλά δεν. Λίγο μετά τον κορονοιο είχε πάει γνωστός μου σε άλλο σπίτι. Μου είχε πει ότι είχε πολλά κιλά επιπλέον και με το καλημέρα του είπε για ακαποτο.
Θα ήθελα να την ξαναδώ έτσι για να θυμηθώ τα παλιά αλλά αν παίζει σε κλειστό κύκλο (σιγά την τοπ μοντελ) χεστο
Δεν νομίζω κλειστό κύκλο απλά νομίζω είναι λίγο στην κοσμάρα της...λίγο παραπάνω προσπάθεια θέλει μάλλον κι υπομονή

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
410
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους. Όποιος έχει και θέλει να μου δώσει το τηλέφωνο της γκαλινας παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.283
Πόντοι
441
Κάνα γκιλφ που να μην έχει αναφερθεί ;

Differsex69

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις σε Π.Μ. πως μπορώ να βρω τη Νανα;

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.375
Πόντοι
201
την ιδια εποχη την επαιρνα και εγω....ποτε δεν ειχε καποτες....ευτιχως ειχα εγω παντα

Tarzaneas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
59
Πόντοι
0
Συνεύρεση με gilf 60αρα κορμάρα Ρωσίδα παρακαλώ, πρώην....του χώρου.Εχει σταματήσει το άθλημα εδώ κ δεκαπέντε χρόνια,πλέον συζεί με Έλληνα παππού κοντά στο Φάληρο,μου πήρε λίγο καιρό για να την ψήσω, γνωριζόμαστε από παλιά.Εχει ελάχιστους πελάτες κ δεν την ενδιαφέρει να μεγαλώσει το πελατολόγιο της.Το αναφέρω ως μια συναρπαστική εμπειρία!Καλά όλες αυτές που έχουμε αναφέρει, δεν κλάνουν μια μπροστά της.

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
220
Πόντοι
21
Συνεύρεση με gilf 60αρα κορμάρα Ρωσίδα παρακαλώ, πρώην....του χώρου.Εχει σταματήσει το άθλημα εδώ κ δεκαπέντε χρόνια,πλέον συζεί με Έλληνα παππού κοντά στο Φάληρο,μου πήρε λίγο καιρό για να την ψήσω, γνωριζόμαστε από παλιά.Εχει ελάχιστους πελάτες κ δεν την ενδιαφέρει να μεγαλώσει το πελατολόγιο της.Το αναφέρω ως μια συναρπαστική εμπειρία!Καλά όλες αυτές που έχουμε αναφέρει, δεν κλάνουν μια μπροστά της.
Μπράβο φίλε!!!

stomatikosspipa

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2026
Like
939
Πόντοι
80
1000039277.jpg

Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.

Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.

1000039279.jpg

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
333
Πόντοι
26
Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.

1000039279.jpg
κάποιος αν μπορεί τηλέφωνο;

Τελευταία τροποποίηση:

Nik55

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
1000039277.jpg

1000039279.jpg
Ένα τηλέφωνο και σε εμένα αν είναι εύκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom