Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 1.056
Αν ήταν λόγοι υγιεινής θα το άφηναν αξύριστο.... Απλα έγινε μόδατριχωτο αλλα περιποιημενο,δεν έχω βρει ακομα πουθενα...
κυρίως για λογους υγιεινης το ξυριζουν αλλα και για να ειναι στο mood της εποχης
Ζωγράφισες ...Εγώ δεν συμφωνώ...αλλά γουσταειναι αυτά ....εγώ είπα τι μου αρέσει σε εμένα ...σε σένα αρέσει άλλο πράγμα....φυσικά εάν είναι μουναρα η γυναίκα ......ας έχει και πουτσα δεν μας νοιάζει...χαχαχαχα
Να ξέρετε επίσης,ότι εάν η κοπέλα μου είχε θάμνο,θα της κούρευα εγώ κάποιες τρίχες,επειδή θα την αγαπούσα και δε θα ήθελα να την αφήνω να κατεβάζει το κεφάλι της για να βλέπει τι κάνει,ώστε να μην πιαστεί ο αυχένας της.
Γενικότερα ναι πάντα γιατι απλα μ αρέσει και νιώθω και πιο καθαρή. Τώρα καμια φορά χειμώνα μπορει να αφήσω για λιγο μονο ετσι γι αλλαγή.
Προσωπικά, γλύφω και ξυρισμένα και τριχωτα μουνάκια, δεν έχω θέμα εάν μυρίζει ωραία.
Η γυναίκα μου το έχει κάνει laser οπότε άμα δω σε τσόντα κανά τριχωτό μουνάκι, με φτιάχνει.
Π
και όταν είσαι φουλ ξυρισμένη ευχαριστιόμαστε και εμείς περισσότερο το γλυψιμοΓενικότερα ναι πάντα γιατι απλα μ αρέσει και νιώθω και πιο καθαρή. Τώρα καμια φορά χειμώνα μπορει να αφήσω για λιγο μονο ετσι γι αλλαγή.
Την Καλησπερα μου....μαλλον το μουνακι εχει γινει......Γενικότερα ναι πάντα γιατι απλα μ αρέσει και νιώθω και πιο καθαρή. Τώρα καμια φορά χειμώνα μπορει να αφήσω για λιγο μονο ετσι γι αλλαγή.
Αρχικά η τρίχα κανονικά έπρεπε να υπάρχει εκεί που είναιΟι κοπέλες γιατί ξυρίζουν το μουνί τους ; Είναι χάλια χωρίς κάποιες τρίχες..
Για εμένα κάποιες - όχι πολλές - τρίχες ομορφαίνουν ένα μουνάκι.
Ντάξει,και εγώ προσωπικά κόβω κάποιες τρίχες με το ψαλίδι,αλλά όχι και ξύρισμα γιατί είναι αποκρουστικό,ειδικά για τους άντρες που κατά κανόνα οι γυναίκες θέλουν τρίχα από αυτούς....
ΜαλισταΚυριακατικο ρομάντζο ....
Το μουνι απο την στιγμη που ειναι ενεργο και σε δραση αυτοματος ειναι και εκτεθειμένο σε αρρώστιες..
Ευτυχώς καποιες απο τις αρρωστιες οχι ολες... δίνουν τα πρωτα σημάδια απο σπυρακια μύκητες κοκκινίλες εξανθήματα και διαφορες ταλαιπωρίες ...ειδικα στο πληρωμένο επιβάλλεται να ειναι άτριχο το πεδιο ωστε αν η κοπελα ειναι ανεύθυνη τουλαχιστον να το δει ο πελατης...
Καλη σας μερα![]()