Νέα

Γιατί ξυρίζουν το μουνί τους ;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 40K
  • Ετικέτες
    μουνί
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
8.276
Πόντοι
1.056
Ξύρισμα στα πλάγια και από κάτω και το υπόλοιπο τριμαρισμενο...

Συνημμένα

• IMG_20220612_094031 1.jpg
    IMG_20220612_094031 1.jpg
    635,6 KB · Εμφανίσεις: 79

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.661
Πόντοι
206

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
449
Πόντοι
20
Mε τρίχα στα όρια θάμνου πιστεύω ότι είναι πιο ελκυστικό. Όσο κι αν είναι Θέμα γούστου το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν ξέρω, το τελείως ξυρισμένο θυμίζει κοριτσάκι μικρό και μου φέρνει σε....."παιδεραστία".
Υπάρχουμε κι εμείς οι θιασώτες του τριχωτού....τι να κάνουνε;

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
449
Πόντοι
20
Επ αφορμή του thread, μήπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάποια απ τα γνωστά site ή από οπουδήποτε αλλού, αν και τις επιλογές μου τις έχω κάνει όταν ανέβω Αθήνα , κάποια με τριχωτο μουνι?
Απλά για να χω και τις εναλλακτικές μου....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Rene90

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
129
Like
21.554
Πόντοι
27.686
Εγώ δεν συμφωνώ...αλλά γουσταειναι αυτά ....εγώ είπα τι μου αρέσει σε εμένα ...σε σένα αρέσει άλλο πράγμα....φυσικά εάν είναι μουναρα η γυναίκα ......ας έχει και πουτσα δεν μας νοιάζει...χαχαχαχα
Ζωγράφισες ...

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.421
Πόντοι
456
Να ξέρετε επίσης,ότι εάν η κοπέλα μου είχε θάμνο,θα της κούρευα εγώ κάποιες τρίχες,επειδή θα την αγαπούσα και δε θα ήθελα να την αφήνω να κατεβάζει το κεφάλι της για να βλέπει τι κάνει,ώστε να μην πιαστεί ο αυχένας της.

Θα της ξύρισα και θα την έβαζα να κάνει Lazer αποτρίχωσης

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.421
Πόντοι
456
Γενικότερα ναι πάντα γιατι απλα μ αρέσει και νιώθω και πιο καθαρή. Τώρα καμια φορά χειμώνα μπορει να αφήσω για λιγο μονο ετσι γι αλλαγή.

Πάντα πρέπει να είσαι φουλ ξυρισμένη αν βαριέσαι τη διαδικασία καλό θα ήταν να κάνεις Lazer αποτρίχωσης

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.421
Πόντοι
456
Προσωπικά, γλύφω και ξυρισμένα και τριχωτα μουνάκια, δεν έχω θέμα εάν μυρίζει ωραία.

Η γυναίκα μου το έχει κάνει laser οπότε άμα δω σε τσόντα κανά τριχωτό μουνάκι, με φτιάχνει.

Π

Μπράβο στη γυναίκα σου που έχει κάνει Lazer αποτρίχωσης !!!

Αυτό σημαίνει ότι σε σέβεται !!!

dimtrc93

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
149
Πόντοι
0
Γενικότερα ναι πάντα γιατι απλα μ αρέσει και νιώθω και πιο καθαρή. Τώρα καμια φορά χειμώνα μπορει να αφήσω για λιγο μονο ετσι γι αλλαγή.
και όταν είσαι φουλ ξυρισμένη ευχαριστιόμαστε και εμείς περισσότερο το γλυψιμο

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα μου....μαλλον το μουνακι εχει γινει......
Παλαιότερα στη μόδα ήταν τα μεγάλου μεγέθους μανσόν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου όλο και μίκραιναν. Διάφορες μόδες επικρατούσαν κατά καιρούς. Άλλες φορές εγκατέλειπαν το κυλινδρικό τους σχήμα και άλλες στολίζονταν με φιόγκους από κορδέλα.
aa.jpg

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
743
Πόντοι
86
Εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε αν είχε μια γραμμούλα ή ένα τριγωνάκι απο πάνω, ίσα ισα θα καύλωνα περισσότερο. Οτιδήποτε άλλο θα μου κλώτσαγε.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Οι κοπέλες γιατί ξυρίζουν το μουνί τους ; Είναι χάλια χωρίς κάποιες τρίχες..

Για εμένα κάποιες - όχι πολλές - τρίχες ομορφαίνουν ένα μουνάκι.

Ντάξει,και εγώ προσωπικά κόβω κάποιες τρίχες με το ψαλίδι,αλλά όχι και ξύρισμα γιατί είναι αποκρουστικό,ειδικά για τους άντρες που κατά κανόνα οι γυναίκες θέλουν τρίχα από αυτούς....
Αρχικά η τρίχα κανονικά έπρεπε να υπάρχει εκεί που είναι
Η τρίχα προστατεύει την επαφή εκεί δέρμα με δέρμα οπότε όποιος έχει ερπη η άλλο δερματικο, μέσω των τρίχων υπάρχει μια προστασια με μόνη εξαίρεση τις ψείρες οι οποίες και στα μαλλιά πάνε αλλά δεν τα ξυρίζουμε όλοι γι αυτο το λόγο
Επίσης η τρίχα κρατα καλύτερη θερμοκρασία στη περιοχη
3ο και τελευταιο είναι ένδειξη ενήλιωσης και ωρίμανσης
Επίσης όσο μεγαλύτερη ήβη έχει και περισσότερες τρίχες δείχνει ότι είναι γόνιμη αλλά και σεξουαλικη

• Like
Αντιδράσεις: Rene90

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.394
Πόντοι
201
Φουλ ξυρισμένο , δε μ αρέσει να βρίσκω τρίχες στο φαΐ μου

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.001
Πόντοι
216
Φέτος που πήγα Χαλκίαδα για μπάνιο και γυμνισμό πέτυχα πιτσιρίκες Ελληνίδες με φουλ τρίχα σε φάση ατημέλητο. Ήταν μεγάλη καύλα ... Από ότι έχω καταλάβει έχει επιστρέψει σαν μόδα ή τρίχα στο μουνι...

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.018
Πόντοι
456
Η πορνογραφία είχε κάνει μεγάλη επιρροή στους άντρες βλέποντας ηθοποιους ερωτικών ταινιών με ψεύτικα βυζιά και η συντριπτηκη πλειοψηφία ξυρισμένο μουνί ειδικά από το 1980 και μετά. Οι γυναίκες αναγκάζονται να ξυρίσουν τουλάχιστον το μουνί για να ικανοποιήσουν τους άντρες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.945
Πόντοι
2.356
Laser ότι καλύτερο.
Πεντακάθαρο και απαλό για ρουφηγμα, γλείψιμο, πιπιλισμα κι ότι τραβάει η ψυχή του καθενός.
Δεν έχει και το τσίμπημα της ξυρισμενης τρίχας όταν ξαναβγαίνει.
Αηδία μεγάλη η τρίχα. Σιγά μη γυρίσουμε και στην εποχή των σπηλαίων που σκαλωναν οι τριχες και ήμαστε όλη την ώρα φτου και φτου και αναγούλα αν σκάλωνε καμία στα δόντια.
Έρχεται και μία νέα μόδα τώρα της αξυρισιας παντού.
Μέχρι και μασχάλες και πόδια.
Να ξερνάς......

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Κυριακατικο ρομάντζο ....

Το μουνι απο την στιγμη που ειναι ενεργο και σε δραση αυτοματος ειναι και εκτεθειμένο σε αρρώστιες..
Ευτυχώς καποιες απο τις αρρωστιες οχι ολες... δίνουν τα πρωτα σημάδια απο σπυρακια μύκητες κοκκινίλες εξανθήματα και διαφορες ταλαιπωρίες ...ειδικα στο πληρωμένο επιβάλλεται να ειναι άτριχο το πεδιο ωστε αν η κοπελα ειναι ανεύθυνη τουλαχιστον να το δει ο πελατης...

Καλη σας μερα :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
Κυριακατικο ρομάντζο ....

Το μουνι απο την στιγμη που ειναι ενεργο και σε δραση αυτοματος ειναι και εκτεθειμένο σε αρρώστιες..
Ευτυχώς καποιες απο τις αρρωστιες οχι ολες... δίνουν τα πρωτα σημάδια απο σπυρακια μύκητες κοκκινίλες εξανθήματα και διαφορες ταλαιπωρίες ...ειδικα στο πληρωμένο επιβάλλεται να ειναι άτριχο το πεδιο ωστε αν η κοπελα ειναι ανεύθυνη τουλαχιστον να το δει ο πελατης...

Καλη σας μερα :coffee:
Μαλιστα :coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom