Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.256
- Πόντοι
- 29.667
Τι να σου πω, δεν ξέρω...μπορεί να είναι όπως το νομίζεις, όλα παίζουν με δαύτες!!!ψηνομαι ασχημα να κανω συνδρομη...αλλα μυριζομαι scam
Τι να σου πω, δεν ξέρω...μπορεί να είναι όπως το νομίζεις, όλα παίζουν με δαύτες!!!ψηνομαι ασχημα να κανω συνδρομη...αλλα μυριζομαι scam
φαινεσαι οτι εισαι αμεαΕλα μαγκες την πατησα εγω την μπανανοφλουδα και μπηκα εδω να γραψω να μην την πατησει κι αλλος.
Ημουν 99% σιγουρος οτι θα ηταν σκαμ αλλα αξιζε να δωσω το δεκαρικακι γι αυτο το 1%
Φωτο και βιντεο τυπου ινσταγκραμ και οταν της εστειλα μηνυμα οτι ρε συ ξεφτιλα να μας σκαμαρεις ετσι μου απαντησε οτι πιο πικαντικα παιζουν μονο σε πριβε. Της απαντησα οτι με 20 ευρω παω και γαμαω αμα λαχει και συνεχισαμε και οι δυο μας τις ζωες μας.
καλά είναι η αστερούμπα... Χθές το βράδυ πρέπει να ήταν με μια φίλη της (ονομα δεν λέω για να μην με λέτε προμότορα) στο Hilton Garden στη ΣυγγρούΚάνα νέο από το κορίτσι είχαμε, γιατί έχει χαθεί τελείως!!!
Πες εσύ το όνομα και δεν θα σε πούμε προμοτορα!!!καλά είναι η αστερούμπα... Χθές το βράδυ πρέπει να ήταν με μια φίλη της (ονομα δεν λέω για να μην με λέτε προμότορα) στο Hilton Garden στη Συγγρού
Μάλλον φίλε δεν κάνει...καντε την πλουσια απτις βιζιτες να σταματησει να βιαζει τη μουσικη
Αν ήσουν Παόκι θα σου έλεγα αλλά είσαι άλλη ομάδα ρε φίλε και μάλλον γι' αυτό δεν σου κάθεται και την ψάχνεις απεγνωσμέναΠες εσύ το όνομα και δεν θα σε πούμε προμοτορα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον φίλε δεν κάνει...
Δηλαδή το κορίτσι κάνει ραντεβού, γιατί αυτό υπονοείς!!!Αν ήσουν Παόκι θα σου έλεγα αλλά είσαι άλλη ομάδα ρε φίλε και μάλλον γι' αυτό δεν σου κάθεται και την ψάχνεις απεγνωσμένα
Όχι ρε συ δεν κατάλαβες καλά... Κάποιες απο τις φίλες της (συνεργάτιδες όπως θες δες το) φυσικά και ναι κάνουν συναντήσεις, αλλά ξεκινάνε απο 200 την ώρα... Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω άλλες πληροφορίες... ρώτα κανέναν αρειανό καλύτερα απο τον Εύοσμο να σου πεί αν γνωρίζειΔηλαδή το κορίτσι κάνει ραντεβού, γιατί αυτό υπονοείς!!!
Μόνο φίλε εγώ μένω στην Αθήνα, οπότε λίγο δύσκολο να ρωτήσω κάποιον ομοϊδεατη από Σαλονίκη πλευρά.Όχι ρε συ δεν κατάλαβες καλά... Κάποιες απο τις φίλες της (συνεργάτιδες όπως θες δες το) φυσικά και ναι κάνουν συναντήσεις, αλλά ξεκινάνε απο 200 την ώρα... Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω άλλες πληροφορίες... ρώτα κανέναν αρειανό καλύτερα απο τον Εύοσμο να σου πεί αν γνωρίζειΑυτά...!
![]()
Αν μπορώ γιατί όχι; Πάντως έχω απορίες ρε συ φίλε... Τόσα μουνιά στην Αθήνα, με τις δικές μας εδω πάνω έφαγες κόλημα; Στείλε pm και θα σου απαντήσω...Μόνο φίλε εγώ μένω στην Αθήνα, οπότε λίγο δύσκολο να ρωτήσω κάποιον ομοϊδεατη από Σαλονίκη πλευρά.
Αν μπορείς και με πμ να με βοηθήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος!!!
Και εγώ από πάνω είμαι, αλλά η δουλειά με έφερε στην πρωτεύουσα.Αν μπορώ γιατί όχι; Πάντως έχω απορίες ρε συ φίλε... Τόσα μουνιά στην Αθήνα, με τις δικές μας εδω πάνω έφαγες κόλημα; Στείλε pm και θα σου απαντήσω...
εχουμε αλλα σε ζητιανους-παρασιτα δεν τις δινουμε....Κάτι φώτο και βίντεο που ειχαν βγει τα έχει κανένας?