Νέα

Ghetto queen

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667

Anakin1985

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2012
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
0
Ελα μαγκες την πατησα εγω την μπανανοφλουδα και μπηκα εδω να γραψω να μην την πατησει κι αλλος.

Ημουν 99% σιγουρος οτι θα ηταν σκαμ αλλα αξιζε να δωσω το δεκαρικακι γι αυτο το 1%

Φωτο και βιντεο τυπου ινσταγκραμ και οταν της εστειλα μηνυμα οτι ρε συ ξεφτιλα να μας σκαμαρεις ετσι μου απαντησε οτι πιο πικαντικα παιζουν μονο σε πριβε. Της απαντησα οτι με 20 ευρω παω και γαμαω αμα λαχει και συνεχισαμε και οι δυο μας τις ζωες μας.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Ελα μαγκες την πατησα εγω την μπανανοφλουδα και μπηκα εδω να γραψω να μην την πατησει κι αλλος.

Ημουν 99% σιγουρος οτι θα ηταν σκαμ αλλα αξιζε να δωσω το δεκαρικακι γι αυτο το 1%

Φωτο και βιντεο τυπου ινσταγκραμ και οταν της εστειλα μηνυμα οτι ρε συ ξεφτιλα να μας σκαμαρεις ετσι μου απαντησε οτι πιο πικαντικα παιζουν μονο σε πριβε. Της απαντησα οτι με 20 ευρω παω και γαμαω αμα λαχει και συνεχισαμε και οι δυο μας τις ζωες μας.
φαινεσαι οτι εισαι αμεα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
Κάνα νέο από το κορίτσι είχαμε, γιατί έχει χαθεί τελείως!!!

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Κάνα νέο από το κορίτσι είχαμε, γιατί έχει χαθεί τελείως!!!
καλά είναι η αστερούμπα... Χθές το βράδυ πρέπει να ήταν με μια φίλη της (ονομα δεν λέω για να μην με λέτε προμότορα) στο Hilton Garden στη Συγγρού

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
καλά είναι η αστερούμπα... Χθές το βράδυ πρέπει να ήταν με μια φίλη της (ονομα δεν λέω για να μην με λέτε προμότορα) στο Hilton Garden στη Συγγρού
Πες εσύ το όνομα και δεν θα σε πούμε προμοτορα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καντε την πλουσια απτις βιζιτες να σταματησει να βιαζει τη μουσικη
Μάλλον φίλε δεν κάνει...

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Πες εσύ το όνομα και δεν θα σε πούμε προμοτορα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον φίλε δεν κάνει...
Αν ήσουν Παόκι θα σου έλεγα αλλά είσαι άλλη ομάδα ρε φίλε και μάλλον γι' αυτό δεν σου κάθεται και την ψάχνεις απεγνωσμένα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Τραγουδίστρια με ονλυφανς. Αν δε πιάσει το τραγούδι στο μαλακά τον Έλληνα θα βρει δέκα κακολδους να τη χορηγούν. Αυτά ειναι

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
Αν ήσουν Παόκι θα σου έλεγα αλλά είσαι άλλη ομάδα ρε φίλε και μάλλον γι' αυτό δεν σου κάθεται και την ψάχνεις απεγνωσμένα
Δηλαδή το κορίτσι κάνει ραντεβού, γιατί αυτό υπονοείς!!!

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Δηλαδή το κορίτσι κάνει ραντεβού, γιατί αυτό υπονοείς!!!
Όχι ρε συ δεν κατάλαβες καλά... Κάποιες απο τις φίλες της (συνεργάτιδες όπως θες δες το) φυσικά και ναι κάνουν συναντήσεις, αλλά ξεκινάνε απο 200 την ώρα... Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω άλλες πληροφορίες... ρώτα κανέναν αρειανό καλύτερα απο τον Εύοσμο να σου πεί αν γνωρίζει :cheesy: Αυτά...! :angel:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
Όχι ρε συ δεν κατάλαβες καλά... Κάποιες απο τις φίλες της (συνεργάτιδες όπως θες δες το) φυσικά και ναι κάνουν συναντήσεις, αλλά ξεκινάνε απο 200 την ώρα... Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω άλλες πληροφορίες... ρώτα κανέναν αρειανό καλύτερα απο τον Εύοσμο να σου πεί αν γνωρίζει :cheesy: Αυτά...! :angel:
Μόνο φίλε εγώ μένω στην Αθήνα, οπότε λίγο δύσκολο να ρωτήσω κάποιον ομοϊδεατη από Σαλονίκη πλευρά.
Αν μπορείς και με πμ να με βοηθήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος!!!

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Μόνο φίλε εγώ μένω στην Αθήνα, οπότε λίγο δύσκολο να ρωτήσω κάποιον ομοϊδεατη από Σαλονίκη πλευρά.
Αν μπορείς και με πμ να με βοηθήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος!!!
Αν μπορώ γιατί όχι; Πάντως έχω απορίες ρε συ φίλε... Τόσα μουνιά στην Αθήνα, με τις δικές μας εδω πάνω έφαγες κόλημα; Στείλε pm και θα σου απαντήσω...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
Αν μπορώ γιατί όχι; Πάντως έχω απορίες ρε συ φίλε... Τόσα μουνιά στην Αθήνα, με τις δικές μας εδω πάνω έφαγες κόλημα; Στείλε pm και θα σου απαντήσω...
Και εγώ από πάνω είμαι, αλλά η δουλειά με έφερε στην πρωτεύουσα.
Σου στέλνω πμ

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Κάτι φώτο και βίντεο που ειχαν βγει τα έχει κανένας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom