PsolRush1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορούμε και ιδιωτικά αν θες
To Πεδιο εχει αχρηστευτει τελειως ως πιατσα, ακομα και οταν εχει πεσει ο ηλιος κυκλοφορουν δρομεις, οικογενειες και παρα πολλα σκυλια. Καποτε γινονταν και μεσημερι τρελες φασεις, τωρα εχει μαζεψει τοσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Παλαιότερα ωραίο στέκι ήταν στο πεδίον του Άρεως πίσω από τον Πανελληνιο και πίσω από το θεατράκι.Γινοντουσαν πολύ δυνατά γαμησια και με αρκετούς ματακηδες που γνώριζαν τι γινόταν
Κατάλαβα, κρίμα γιατί όντως παλαιότερα γίνονταν πολύ δυνατές φάσεις.Ειδικα μεσημέρι και το σούρουπο.To Πεδιο εχει αχρηστευτει τελειως ως πιατσα, ακομα και οταν εχει πεσει ο ηλιος κυκλοφορουν δρομεις, οικογενειες και παρα πολλα σκυλια. Καποτε γινονταν και μεσημερι τρελες φασεις, τωρα εχει μαζεψει τοσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Μπαινει προχτες ενας τυπος σε μια πρασια, μου κανει νοημα, περιμενω να περασει μια κυρια με τα 3 παιδια της, τελικα τα παιδια ηθελαν να εξερευνησουν, μπηκαν αυτα στην πρασια, απο πισω κι η μαμα, δεν ξερω τι ειδαν εκει μεσα.![]()
Από 27 ως 45 θα έλεγαστο μαρτ τι κοσμο μαζευει;
Και νορμαλΑπό 27 ως 45 θα έλεγα
Σουλτάνη δεν πέθανε η πιάτσα απ όταν έκλεισαν το κτίριο;Σουλτανι πίσω από Καραϊσκάκη θα έλεγα εγώ και στα μαρτ παίζει πολύ πράμα στον Κηφισό δίπλα . Αλλά 1ο θα έβαζα το μαρτ . Και παιχνίδι έχει και κόσμο γτ είναι στην μέση από όλες τις περιοχές
Βρίσκω κόσμο πάντωςΣουλτάνη δεν πέθανε η πιάτσα απ όταν έκλεισαν το κτίριο;
Και που γίνεται παιχνίδι;Βρίσκω κόσμο πάντως
Αυτοκίνητο η στα φορτηγάΚαι που γίνεται παιχνίδι;
Πάντως τις προάλλες που είχα περάσει ήταν πολύ καλά.Στο Σκαραμαγκά πάντως η πιάτσα χαλάει πολύ αρκετός κόσμος αλλά από πράξη τίποτα … όλοι βόλτα και κινητό
Που ακριβως; για τι ωρες μιλαμε;Σουλτανι πίσω από Καραϊσκάκη θα έλεγα εγώ και στα μαρτ παίζει πολύ πράμα στον Κηφισό δίπλα . Αλλά 1ο θα έβαζα το μαρτ . Και παιχνίδι έχει και κόσμο γτ είναι στην μέση από όλες τις περιοχές
Σημερα 9 το βραδυ μαρτ κοντα στη παιδικη χαραΠου ακριβως; για τι ωρες μιλαμε;