Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Παλαιότερα ωραίο στέκι ήταν στο πεδίον του Άρεως πίσω από τον Πανελληνιο και πίσω από το θεατράκι.Γινοντουσαν πολύ δυνατά γαμησια και με αρκετούς ματακηδες που γνώριζαν τι γινόταν
To Πεδιο εχει αχρηστευτει τελειως ως πιατσα, ακομα και οταν εχει πεσει ο ηλιος κυκλοφορουν δρομεις, οικογενειες και παρα πολλα σκυλια. Καποτε γινονταν και μεσημερι τρελες φασεις, τωρα εχει μαζεψει τοσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Μπαινει προχτες ενας τυπος σε μια πρασια, μου κανει νοημα, περιμενω να περασει μια κυρια με τα 3 παιδια της, τελικα τα παιδια ηθελαν να εξερευνησουν, μπηκαν αυτα στην πρασια, απο πισω κι η μαμα, δεν ξερω τι ειδαν εκει μεσα. :cheesy:

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
1.144
Πόντοι
201
To Πεδιο εχει αχρηστευτει τελειως ως πιατσα, ακομα και οταν εχει πεσει ο ηλιος κυκλοφορουν δρομεις, οικογενειες και παρα πολλα σκυλια. Καποτε γινονταν και μεσημερι τρελες φασεις, τωρα εχει μαζεψει τοσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Μπαινει προχτες ενας τυπος σε μια πρασια, μου κανει νοημα, περιμενω να περασει μια κυρια με τα 3 παιδια της, τελικα τα παιδια ηθελαν να εξερευνησουν, μπηκαν αυτα στην πρασια, απο πισω κι η μαμα, δεν ξερω τι ειδαν εκει μεσα. :cheesy:
Κατάλαβα, κρίμα γιατί όντως παλαιότερα γίνονταν πολύ δυνατές φάσεις.Ειδικα μεσημέρι και το σούρουπο.

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Πλέον και το Πάρκο Τρίτση δεν διατίθεται για παιχνίδι, τουλάχιστον στο σημείο που γινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό λόγω κλαδέματος του πράσινου και γενικότερου καλλωπισμού του συγκεκριμένου χώρου.
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει που πλέον γίνεται παιχνίδι στου Τρίτση, ας ενημερώσει και εμάς!!!

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
617
Πόντοι
81
Σουλτανι πίσω από Καραϊσκάκη θα έλεγα εγώ και στα μαρτ παίζει πολύ πράμα στον Κηφισό δίπλα . Αλλά 1ο θα έβαζα το μαρτ . Και παιχνίδι έχει και κόσμο γτ είναι στην μέση από όλες τις περιοχές

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
279
Πόντοι
21
Σουλτανι πίσω από Καραϊσκάκη θα έλεγα εγώ και στα μαρτ παίζει πολύ πράμα στον Κηφισό δίπλα . Αλλά 1ο θα έβαζα το μαρτ . Και παιχνίδι έχει και κόσμο γτ είναι στην μέση από όλες τις περιοχές
Σουλτάνη δεν πέθανε η πιάτσα απ όταν έκλεισαν το κτίριο;

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Στο Σκαραμαγκά πάντως η πιάτσα χαλάει πολύ αρκετός κόσμος αλλά από πράξη τίποτα … όλοι βόλτα και κινητό

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
617
Πόντοι
81
Εγώ σήμερα θα είμαι σε καβάτζα Υμηττό και θα παίζω με τα ντιλντο μου και τα στριγκάκια της θείας μου . Όποιος θέλει μνμ

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
617
Πόντοι
81
Είναι κάποιος από εδώ τώρα στο μαρτ ; Αυτοί που είστε μέσα

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
617
Πόντοι
81
5 είστε μέσα ρε πείτε που να έρθουμε

jo.ka287

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Που ακριβως; για τι ωρες μιλαμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom