Malakia_Goudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πάει κανείς στο Άλσος Ιλισίων;
Παω εγω... εχω πετυχει και φαση και εχω κανει εκειΠάει κανείς στο Άλσος Ιλισίων;
Τι ώρες;Σε ποια σημεία;Παω εγω... εχω πετυχει και φαση και εχω κανει εκει
Μιλας για τη Σαντα Φωφω, θρυλικο cruising spot. Oι παλιοτεροι εχουν να λενε για πολλα σκηνικα κατω απο τη γεφυρα. Απο τοτε που πλυμμηρισε η στοα εχει χασει πολυ κοσμο, γενικοτερα εχει χαλασει πολυ η φαση εκει.Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλα στη πισω πλευρα στις στηλες του Ολυμπιου Διος,μετα το εγκατελειμενο κολυμβητιριο του Δήμου Αθηναιων εχει ενα μονοπατι που παει παραλληλα με τη περιφραξη.
Περνωντας απο εκει μεσημερι Παρασκευής ειδα τυπους να σε αναζήτηση ψωλης,για οποιον ενδιαφέρεται δεν χανει τιποτα να δοκιμασει.Μι
Ε μολις πεσει ο ηλιος.... σε διαφορα σημεια κυριως στο πισω κομματι απεναντι απο εστιες...Τι ώρες;Σε ποια σημεία;
Το Σαντα Φωφω πως βγηκε?Μιλας για τη Σαντα Φωφω, θρυλικο cruising spot. Oι παλιοτεροι εχουν να λενε για πολλα σκηνικα κατω απο τη γεφυρα. Απο τοτε που πλυμμηρισε η στοα εχει χασει πολυ κοσμο, γενικοτερα εχει χαλασει πολυ η φαση εκει.
Αγια Φωτεινη. Φανταζομαι ειναι loving slang το Σαντα Φωφω.Το Σαντα Φωφω πως βγηκε?
Παντως ειδα κινηση ,αν και μεσημέρι.
Είναι η εκκλησία της Αγιας Φωτεινής ακριβώς από πάνω.Το Σαντα Φωφω πως βγηκε?
Παντως ειδα κινηση ,αν και μεσημέρι.
Λογικά όταν κλείσει το Πεδιον του Άρεως πάνε εκεί;Παιδια, για οποι@ δεν το ξερει, τα δασακι στην Ευελπιδων ειναι πιατσα μετα απο καποια ωρα. Οι φασεις γινονται συνηθως κοντα στη μερια που αγγιζει την Βαλτινων. Αναμεσα σε δεντρα (προφανως). Καλυτερα να παει κανεις μετα τις 10, να μην εχει ασχετους. Μη σας πω, μετα τις 11μιση.
Καποιοι ναι...καποιοι αλλοι πανε κατευθειαν στο δασακι. Το Πεδιο βασικα εχει πεθανει.Λογικά όταν κλείσει το Πεδιον του Άρεως πάνε εκεί;
προσφατα ή γενικα; γενικα ξερω οτι περνανε που κ που κ ζητανεε ταυτοτητα. μετα φευγουνΞέρει κανείς τι παίζει με την αστυνομία στο πάρκινγκ στο Χαϊδάρι;
Είχα περάσει τις προάλλες και όσο ήμουν στο αυτοκίνητο σταμάτησε περιπολικό και μου ζήτησε δίπλωμα και ταυτότητα. Ευτυχώς πρόλαβα και τον έκρυψα μέχρι να έρθει στο παράθυρο ο μπατσος. Ελπίζω να μην μπήκα σε καμία λίσταπροσφατα ή γενικα; γενικα ξερω οτι περνανε που κ που κ ζητανεε ταυτοτητα. μετα φευγουν
Δεν ξερω τι τα κανουν τα στοιχεια αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα. Αν γινει καποιο εγκλημα, ισως να επικοινωνησουν.Είχα περάσει τις προάλλες και όσο ήμουν στο αυτοκίνητο σταμάτησε περιπολικό και μου ζήτησε δίπλωμα και ταυτότητα. Ευτυχώς πρόλαβα και τον έκρυψα μέχρι να έρθει στο παράθυρο ο μπατσος. Ελπίζω να μην μπήκα σε καμία λίστα
Eξακριβωση στοιχειων κανουν και ειναι παντα ευγενεστατοι. Και μετα φευγουν...Ξέρει κανείς τι παίζει με την αστυνομία στο πάρκινγκ στο Χαϊδάρι;
Άμα θεσ μπορούμε ν βρεθούμε συλβιαΠάντως τολμηρούς σας βλέπω, να θέλετε να κάνετε "φασούλες" δημόσια..![]()
Δεν κάνω φάσεις δημόσια, αν αυτό εννοείς.Άμα θεσ μπορούμε ν βρεθούμε συλβια