Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 933K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

goros123

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
σήμερα κατά τις 12 πάρκο τρίτση κανείς?

snimer

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Σουλτάνη πιάτσα καλά κρατεί... έχω κάνει αρκετές καλές φάσεις εκεί τελευταία στο στενάκι το βραδάκι.

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0
Κανα διασημο εχετε πετυχει στις πιατσες;

Εγώ έχω πετύχει διάσημο ηθοποιό-μοντέλο-αθλητή-παρουσιαστή ο οποίος έχει δική του εκπομπή αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση καθώς και δημοσιογράφο που έχει γυναίκα και παιδί ο οποίος είναι γνωστός για τα ομοφοβικά του παραληρήματα…

Σε τσοντάδικα έχω πετύχει αρκετούς γνωστούς (αλλά όχι υπεράνω πάσης υποψίας)... σκηνοθέτες, ηθοποιούς, ζωγράφο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, πρώην δήμαρχο αλλά και συγγραφέα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Σε τσοντάδικα έχω πετύχει αρκετούς γνωστούς (αλλά όχι υπεράνω πάσης υποψίας)... σκηνοθέτες, ηθοποιούς, ζωγράφο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, πρώην δήμαρχο αλλά και συγγραφέα
στα ιδρυματα συχναζει ολη η υψηλη διανοηση και το μορφωτικο επιπεδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανα διασημο εχετε πετυχει στις πιατσες;
τον χαρη/χαρουλα

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
242
Πόντοι
21
,
Πρόσφατα ή παλιά;
Τα παλιά χρόνια μου έχουν πει ότι όλοι είχαν περάσει από τα τσονταδικα της Ομόνοιας , όπως το θρυλικό ΣΤΑΡ .

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0
,

Πρόσφατα ή παλιά;
Τα παλιά χρόνια μου έχουν πει ότι όλοι είχαν περάσει από τα τσονταδικα της Ομόνοιας , όπως το θρυλικό ΣΤΑΡ .
Τα τελευταια 7-8 χρόνια (πριν από τον covid). Τους περισσότερους τους είχα πετύχει στο αβέρωφ και στο κοσμοπολίτ

Georxxx7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Είναι κανεις για Χοτελακι Σκαραμαγκά ενεργητικός εδω...

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
111
Πόντοι
1
IMG_20241130_022811.jpg

Για κάποιο στέκι κοντά στη ρεματιά Χαλανδρίου και γύρω να στήσω κωλαράκι
Πότε Μπορείς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι κανεις για Χοτελακι Σκαραμαγκά ενεργητικός εδω...
Ενδιαφέρον

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
111
Πόντοι
1
Στην Παλλήνη δίπλα στον προαστιακό στην εγκαταλελειμμένη βίλλα Λεβίδη έχει πολλά και καλά σημεία για πολύ καλό παιχνίδι.... ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
Καταρχήν Σαν πρόταση το ποσταρω και εδώ
Αλλά φυσικά και Όποιος/οι που έχουν τέτοιες προτιμήσεις και ενδιαφέρονται για ραντεβού μαζί μου απογευματινή ώρα καθημερινή
Στείλτε μου Προσωπικό μήνυμα.....
Όσοι έχετε άλλες προτιμήσεις δεν υπάρχει λόγος κακόβουλων σχολίων απλά κρατήστε το σαν πρόταση.
Ευχαριστώ.
Που θες να βρεθούμε

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
490
Πόντοι
21
Στην Παλλήνη δίπλα στον προαστιακό στην εγκαταλελειμμένη βίλλα Λεβίδη έχει πολλά και καλά σημεία για πολύ καλό παιχνίδι.... ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
Αλλά φυσικά και Όποιος/οι που έχουν τέτοιες προτιμήσεις και ενδιαφέρονται για ραντεβού μαζί μου απογευματινή ώρα καθημερινή
Όσοι έχετε άλλες προτιμήσεις δεν υπάρχει λόγος κακόβουλων σχολίων απλά κρατήστε το σαν πρόταση.
Ευχαριστώ.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Ευχαριστώ.
ρε τζουλια σιγα μην τρεχει ο κοσμος στην παλληνη για να σε γαμησει,τι επαθες και τρεχεις στις ερημιες εγινε φυσιολατρης?

private_pt

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
816
Πόντοι
86
Μόνο στο σκαραμαγκα ισχύει τα άλλα είναι τυχαία περάσματα

private_pt

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0
Μόνο στο σκαραμαγκα ισχύει τα άλλα είναι τυχαία περάσματα
Υπάρχει κίνηση και στα άλλα, αλλά όχι τόση όση σε Σκαραμαγκά. Υπάρχουν και κανα 2 επιπλεον σημεια αλλα εβαλα αυτα.

Dim245

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Είμαι καινούριος στο σάιτ και έψαχνα ένα τέτοιο νήμα και βρέθηκα εδώ. Κανένας για Τρίτση τις επόμενες μέρες να με χύσει;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Είμαι καινούριος στο σάιτ και έψαχνα ένα τέτοιο νήμα και βρέθηκα εδώ. Κανένας για Τρίτση τις επόμενες μέρες να με χύσει;
Για νεος πολυ επιθετικα μπηκες ρε φιλε?πουτσο θες τωρα τον θες?καταρχην εισαι παραδοσιακος πουστης η κρος?

private_pt

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0
Και στο Χαϊδάρι έχει χαλάσει κατά την γνώμη μου παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσεις καλά.τωρα οι μισοί στα αμάξια και υπόλοιποι μαλακια
Είναι απλά τι θα κάτσει να πετύχεις.... αν πας όταν βραδιάσει, οι περισσότεροι κάνουν βόλτες με το αμαξι περα-δωθε. Σ/Κ συνηθως δεν... Οι καλυτερες ωρες είναι από νωρίς πρωί 06:00 μέχρι 17:00 το απογευμα το πολυ! Το πρωι ειδικα σταματουν νταλικες-φορτηγα που ειναι bi.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom