Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 728
- Πόντοι
- 81
Θέλεις να με σκίσεις ;;Κάποιο ωραίο κωλαρακι να γαμησω τώρα Χαϊδάρι
Θέλεις να με σκίσεις ;;Κάποιο ωραίο κωλαρακι να γαμησω τώρα Χαϊδάρι
Γεια σου καυλοκοριτσοΑύριο αρσενικά μου,θα είμαι Χαϊδάρι και σασ περιμένω![]()
Παλιά υπήρχε πριν το τότε ιππόδρομο. Τώρα νυν Νιάρχος. Πάντως είναι ηαυχαΓεια σας Καλλιθέα συγγρου Ν Σμύρνη υπάρχει καμία πιατσα
Είσαι;Χαιδάρι αύριο μόνο για σκληρα αρσενικά.
Και εγω νέα σμυρνη, ψάχνω !!!! Ας φτιάξουμε μια για πάρτη μας !!Παλιά υπήρχε πριν το τότε ιππόδρομο. Τώρα νυν Νιάρχος. Πάντως είναι ηαυχα
Κ εγω ψάχνω. Νέα σμυρνη ειμαι !!Γεια σας Καλλιθέα συγγρου Ν Σμύρνη υπάρχει καμία πιατσα
Νέα Σμύρνη στο άλσος δεν παίζει τιποτα; Έχει τουαλέτες;Κ εγω ψάχνω. Νέα σμυρνη ειμαι !!
Ήρθα ξανά Αθήνα μετά από καιρό το βράδυ θα αρχίσω να κάνω τη βόλτα μου στο Χαϊδάρι έτοιμη και πεινασμένη ... Μην με λυπάσαι διψα
βραδακι αν εισαι....Ήρθα ξανά Αθήνα μετά από καιρό το βράδυ θα αρχίσω να κάνω τη βόλτα μου στο Χαϊδάρι έτοιμη και πεινασμένη ... Μην με λυπάσαι διψαω
![]()
Εξαρταται, αν θα την παρεις στα γονατα ή ξαπλωμενος.Αν πάρω πίπα θα μου σηκωθεί?
Μπα φιλαράκι ξεραΐλα στο άλσος νομίζω !! Αν ξέρει κάποιος κατι ας μας πει !!!Νέα Σμύρνη στο άλσος δεν παίζει τιποτα; Έχει τουαλέτες;
Τόσο μεγάλη περιοχή...!
Δεν έχει τουαλέτες ή ουρητήρες;Μπα φιλαράκι ξεραΐλα στο άλσος νομίζω !! Αν ξέρει κάποιος κατι ας μας πει !!!