You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pater Georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αν υπάρχει κάποιος παθητικός με δικό του χωρο ας μου στείλει…
Tzina_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Καλώς τι καυλα πως πέρασες;Αύριο αρσενικά μου,θα είμαι Χαϊδάρι και σασ περιμένω![]()
Tzina_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Διαγραμμένο μέλος 237364
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Στο πάρκο Τρίτση παίζει τίποτα?
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Δεν εχω παει ποτε εκει… αν θες παμε μαζι για φαση. Στειλε dmΣουλτάνη για σήμερα βράδυ ;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 446
Ψάχνω να δοκιμάσω να πάρω πίπα.Ειμαι άσχετος όμως.Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει.
btm_real_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ακουσα πολλα για το παρκινγκ στο Χαιδαρι.Εψαξα,ενημερωθηκα και πηγα πρωτη φορα τη Παρασκευη που μας περασε.Απιστευτο που δεν το ηξερα τοσα χρονια.Πολλοι ανδρες και μεσα στο αμαξι αλλα και στο παρκακι,καυλωμενοι να γαμησουν η να γαμηθουν.Δεν εκανα τιποτα σαν πρωτη φορα γιατι ηθελα να τσεκαρω τι παιζει.Σαββατο πρωι ξαναπηγαινω αποφασισμενος να προχωρησω σε πραξη.Οπως βλεπετε στη φωτο προχωρησα.Πολυ ευκολα,πολυ ανετα,και επεται συνεχεια!
Συνημμένα
btm_real_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ειναι παρκινγκ,ανοιχτο και μπαινεις ανετα.Οσοι ειναι σταματημενοι εκει ειναι για τον ιδιο λογο.Εκεί στο Χαϊδάρι νύχτα πως μπαίνετε ρε παιδιά ; Και στον παράδρομο τα αυτοκίνητα είναι στο κόλπο ;
btm_real_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
ΠαρώνΑν υπάρχει κάποιος παθητικός με δικό του χωρο ας μου στείλει…
btm_real_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Συνηθως εξαφανιζονται αφου χυσουν.Αυτο ειναι το μονο κακο στο gay cruising.Πάντως σήμερα το μεσημέρι που πήγα στο Χαϊδάρι δεν υπήρχε ψυχή μόνο ένας μαυριδερός της συμπαθητικής ομάδας που μου εβηξε για να τον καταλάβω και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου διαπίστωσα πως δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά γιατί ήταν πολύ ευγενής και μάλλον και ντροπαλός λιγάκι στη αρχή , μου έδωσε και κατάλαβα γιατί ήταν ιδιαίτερα προικισμένος, το καβλί του μου θύμισε μανιτάρι σε σημείο που φοβήθηκα μήπως και μετά δεν μπορώ να κάτσω αλλά το καταευχαριστήθηκα μετά από τόσες ώρες νοιώθω ακόμη καυλωμένος. Το μόνο που με χάλασε ήταν που μόλις με έχυσε εξαφανίστηκε χωρίς να πει ούτε ένα γεια σου. Ήταν ωραίο αυτό το μεσημέρι από αυτά που τα θυμάσαι μετά και κωλοδαχτυλιάζεσαι μόνος σου.
Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Τρίτση κάποιος ενεργητικός με καλά προσόντα...