You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
footslaveboy
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχω εμπειρίες με γυναίκες και με τρανς αλλά όχι με άνδρες !!!
Αν θες σου δίνω πίπα για να δεις πως είναι !!!
Σε χύνω όσο θες και βγάζω πολύ σπέρμα !!!
Είμαι καινούργιο.μελοε δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα
Ενδιαφέρουσες προτάσειςΤο πρωί 10 η ώρα θα είμαστε 2 φίλοι 50 χρονών στο blue vision πειραιά.οποιος θέλει έρχεται για παιχνίδι.btm και vers
sunmatilda
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Τα παντα υπάρχουν αλλά δύσκολα θα βρεις κάποιον στην χαλκίδα επειδη όλοι φοβούνται μην τους δουν και την επόμενη γίνουν ρόμπες γιατί η χαλκίδα είναι ένα μικρό χωριό. Πάντος σε διαβεβαιώ πως εκεί έχει gay και μάλιστα κάθε ηλικίας αρκεί να γνωρίζεις κάποιον που θα σε οδηγήσει στον επόμενο και σιγά σιγά θα μάθεις πολλούς. Αλλά δύσκολα θα κάνεις outdoor και να ξέρεις δεν πάνε σε πιάτσες ούτε σε hotel εκεί εκτός αν πετύχεις κάποιον που έχει δικό του χώρο.Κανένα μέρος στην Χαλκίδα ή στα γύρω περίχωρα υπάρχει για outdoor καταστάσεις
Διαγραμμένο μέλος 235538
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Κανενας με προσφατη εμπειρια απο Ζαππειο?
Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 834
- Πόντοι
- 81
Ψάχνω 2 φίλους με καλα προσοντα να νε πάρουν παρτουζα... περιμενω μην....
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
Έχει και μεσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κάτι πιάτσες
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Την Παρασκευή το βραδάκι φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι καλός . Ραντεβού στο Χαϊδάρι στην λεωφόρο Αθηνών να έρθουν όλοι όσοι μπορούνε αλλά να μην κάθονται μέσα στα αυτοκίνητά τους με το τηλέφωνο αλλά να είναι πιο κινητικοί γιατί ζυγώνει ο καιρός που δεν θα μπορούμε να βγούμε λόγω κρύου και βροχών από τα σπίτια μας . Κι εγώ υπόσχομαι να πάρω όσους περισσότερους γίνεται από πίσω και να ρουφήξω όσα καβλιά βρω μπροστά μου με τρομερή όρεξη.......

Καλησπερα φιλε.πας πρωινα κατα τις 9;Καλησπέρα Αύριο πρωί Τρίτση κατά τις 10:30 σας περιμένω
Καθημερινές μεσημεράκι προς απόγευμα αλλά Σαββατοκύριακο πάω πρωί !!!Καλησπερα φιλε.πας πρωινα κατα τις 9;
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 999
- Πόντοι
- 81
Την Παρασκευή το βραδάκι φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι καλός . Ραντεβού στο Χαϊδάρι στην λεωφόρο Αθηνών να έρθουν όλοι όσοι μπορούνε αλλά να μην κάθονται μέσα στα αυτοκίνητά τους με το τηλέφωνο αλλά να είναι πιο κινητικοί γιατί ζυγώνει ο καιρός που δεν θα μπορούμε να βγούμε λόγω κρύου και βροχών από τα σπίτια μας . Κι εγώ υπόσχομαι να πάρω όσους περισσότερους γίνεται από πίσω και να ρουφήξω όσα καβλιά βρω μπροστά μου με τρομερή όρεξη.......γ
Για να δούμε…Την Παρασκευή το βραδάκι φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι καλός . Ραντεβού στο Χαϊδάρι στην λεωφόρο Αθηνών να έρθουν όλοι όσοι μπορούνε αλλά να μην κάθονται μέσα στα αυτοκίνητά τους με το τηλέφωνο αλλά να είναι πιο κινητικοί γιατί ζυγώνει ο καιρός που δεν θα μπορούμε να βγούμε λόγω κρύου και βροχών από τα σπίτια μας . Κι εγώ υπόσχομαι να πάρω όσους περισσότερους γίνεται από πίσω και να ρουφήξω όσα καβλιά βρω μπροστά μου με τρομερή όρεξη.......![]()
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Μένεις Χαλκίδα ή πηγαίνεις από Αθήνα; Εγώ βρίσκομαι κάποιες φορές στη Χαλκίδα και θα μου άρεσε μία "συνεύρεση".Χαλκίδα είναι κανένας για συνεύρεση ?
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Μένω Χαλκίδα , αλλά κατεβαίνω και συχνά στην Αθήνα (κάθε ΣΚ είμαι εκεί . Αυτή την εβδομάδα θα έρθω Κυριακή και θα κάτσω κάνα τριήμερο.) Εσύ κάθε πότε έρχεσαι ;Μένεις Χαλκίδα ή πηγαίνεις από Αθήνα; Εγώ βρίσκομαι κάποιες φορές στη Χαλκίδα και θα μου άρεσε μία "συνεύρεση".
Τελευταία τροποποίηση:
alexispap1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίζει να πετύχω κανέναν σήμερα στο Χαϊδάρι?