You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.496
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε στο καραισκακη μαζευεστε οι παθητικοι απ οτι ξερω. Τωρα ολο και καποιος απ αυτους που σας γ@μ@νε θα ειναι φορτηγατζης. Για το χαιδαρι στο ρευμα προς αθηνα περνας τα πορνοχοτελια και μετα απο ενα βενζιναδικο 'εκο' κοβεις στο παρκινγκ.Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος στο site (35 χρονών - παθητικός με αδυναμία στους ώριμους.) και θα ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι για λιμάνι Πειραιά με φορτιζατζήδες και που παίζει φάση στο Χαϊδάρι. Σας ευχαριστώ όλος προκαταβολικά!!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.496
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε μπορει να γραφουν στο φορουμ οι ανθρωποι.Πέρασμα σήμερα μεσημέρι από Χαϊδάρι. Λίγος κόσμος και η ίδια μαλακια όλοι στα αυτοκίνητα με τα κινητά στο χέρι.
soza2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!Τυπε στο καραισκακη μαζευεστε οι παθητικοι απ οτι ξερω. Τωρα ολο και καποιος απ αυτους που σας γ@μ@νε θα ειναι φορτηγατζης. Για το χαιδαρι στο ρευμα προς αθηνα περνας τα πορνοχοτελια και μετα απο ενα βενζιναδικο 'εκο' κοβεις στο παρκινγκ.
soza2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Σε ποιο σημείο ακριβώς; είχα πάει το Σάββατο και δεν είδα τίποτα.Πολυκάρπου έχω βρει καθημερινά κόσμο μετά τις 10 το βράδυ μέχρι 12 εκεί νομίζω είναι η ώρες αιχμής
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Στο εκκλησάκι στο στενό εκεί τριγύρω γίνετε παιχνίδιΣε ποιο σημείο ακριβώς; είχα πάει το Σάββατο και δεν είδα τίποτα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.496
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε μπορεις να κυκλοφορεις στην πιατσα με σημειωμα 'οσοι καθεστε μεσα στα αμαξια ειστε μ@λ@κες'Τρίτη σήμερα λέω να πάω προς Χαϊδάρι μεριά τώρα που σταμάτησε η βροχή.θα είναι κανείς εκεί να βρεθούμε?
Περίπου στις 1 με 2 μεσημέρι
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν μάγκες μόλις γύρισα από Χαϊδάρι.σημερα ήταν σούπερ πολλά αυτοκίνητα όλοι γύρω γύρω ψάχναμε το άλλο μας μισό.και πάνω στο καμαράκι έγινε της πίπας το πανηγύρι.μιλαμε για τρενάκια από ρουφήχτρες.
Καταπληκτικά ήταν.παμε για ντουζακι και νάνι με ξεθεωσαν
Καταπληκτικά ήταν.παμε για ντουζακι και νάνι με ξεθεωσαν
soza2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις αν αράζουν νταλίκες εκεί ή κάπου γύρω - γύρω;Στο εκκλησάκι στο στενό εκεί τριγύρω γίνετε παιχνίδι
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Νταλίκες δεν έχω δει ποτέ φίλε μου εκεί.μπορει να πηγαίνουν άλλες ώρες αλλά δύσκολο το βλέπωΞέρεις αν αράζουν νταλίκες εκεί ή κάπου γύρω - γύρω;
Αμα θες πλούσια πίπα, εδώ είμαι. Στείλε dm.Τίποτα αδερφέ η βροχή τα έκανε όλα μανταρα
Μόλις έφυγα μια πίπα έδωσα και αυτή φτωχή.παμε για ύπνο το πρωί έχουμε εγερτηριο
Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς που είναι. Παίζει να χεις από Google maps κάποια κοντινή οδό με αριθμό να το κοιτάξω; ΕυχαριστώΣε ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Johnnybtm94
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα , εχθες βράδυ στην Πολυκάρπου είχε πολλή κίνηση κατα τις 10.00 11.00 αλλά είχε και μία παρέα από πιτσιρικάδες 3 άτομα που μάλλον έσπαζαν πλάκα..