Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 2-4,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για τους λάτρεις του antistress massage με hot stone.

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι παιζει εδω παιδια αξιζει επισκεψη?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
16
Εμένα μου έδωσε την εντύπωση του ΔΕΝ, γι' αυτό και δεν προχώρησα. Μήπως έκανα λάθος? Πάντως είχε ένα μαυριδερό (εννοώ πολύ μελαχρινό) πιπίνι σκέτη τσαχπινιά! (Δεν θυμάμαι :headbang: το όνομα, αυτό το ... Αλτσχάϊμερ).

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
370
Πόντοι
36
το μαγαζι ειναι στα δεν :headbang: ειχα παει πριν μια βδομαδα και περασα μπας και γινει τιποτα
με το πιπινι το μελαχρινο αλλα τζιφος τιποτα εσκασα 60 και εριξα μαυρο!
:headbang:εκει παλια δουλευε μια ευα η τζενη μιλφ εκανε καλο μασαζ και ειχα φαει και μπριζολα :knockinb:
για αυτηνε πηγαινα αλλα εφυγε... ξερει κανεις που πηγε?

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
43
Πόντοι
16
σιγουρα ειναι στα δεν?? δηλαδη καμμια σχεση με την γαλατσιου 1??

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
370
Πόντοι
36
αποτι ειδα δεν μαμας με τιποτα εκτος και αν το δινουν σε γνωστους....

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμα εισαι παλιος στο χωρο εχει τα παντα ...η ευα ειναι πολυ ενταξει και τιμα τα λεφτα που παιρνει...

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτό είναι δίπλα στην εθνική τράπεζα?έχω την αισθησοεντύπωση ότι σε αυτά της γαλατσίου κυκλοφορούν πολλά
images

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αυτό είναι δίπλα στην εθνική τράπεζα?έχω την αισθησοεντύπωση ότι σε αυτά της γαλατσίου κυκλοφορούν πολλά http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:CmEOnURlMsJzWM:[URL unfurl="true"]http://2.bp.blogspot.com/_OBzwV07RgRc/Sh5zCATVoZI/AAAAAAAACVo/4tENXjlwgpk/s320/%CE%9B.%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD%2B%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%B1.JPG[/img[/URL]]
[/quote]pathos διπλα στην εθνικη ειναι το γαλατσιου 1 το γαλατσιου 2-4 ειναι διπλα στο sturbucks

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
370
Πόντοι
36
αυτό είναι δίπλα στην εθνική τράπεζα?έχω την αισθησοεντύπωση ότι σε αυτά της γαλατσίου κυκλοφορούν πολλά http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:CmEOnURlMsJzWM:[URL unfurl="true"]http://2.bp.blogspot.com/_OBzwV07RgRc/Sh5zCATVoZI/AAAAAAAACVo/4tENXjlwgpk/s320/%CE%9B.%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD%2B%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%B1.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

παντως  η ευα το τιμα το 80αρι  :)κανει καλο μασαζ και ειναι και καβλιαρα βεβαια δεν ειναι και καμια ωραια αλλα σε γενικες γραμμες αξιζει.
εφυγε απο κει γιατι το μαγαζι δεν ηθελε να πεφτει μπριζολιασμα  :zfuck:και μαλλον την πηραν πρεφα
και πηρε πουλο.... :banghead:τωρα που εχει παει ξερει κανεις? :helpplea:

Επισκέπτης
Ούτε γαμάς ούτε φραπάς.
Τουλάχιστον με την πρώτη όπως αε άλλα.
Αν αγοράσεις κανένα ΙΧΕ στις εραζόμενες καργιόλες , μπορεί μετά την Ν+125 φορά να παίζει τίποτε.
Ούτε καν πλησιάζουν τον πούτσο.
Σου ζητάνε μάλιστα να τον σκεπάσεις με πετσέτα , γιατί είναι τίμια κορίτσια και δεν μπορούν να βλέπουν πούτσους.Ντρέπονται.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
370
Πόντοι
36
Ούτε γαμάς ούτε φραπάς.
Τουλάχιστον με την πρώτη όπως αε άλλα.
Αν αγοράσεις κανένα ΙΧΕ στις εραζόμενες καργιόλες , μπορεί μετά την Ν+125 φορά να παίζει τίποτε.
Ούτε καν πλησιάζουν τον πούτσο.
Σου ζητάνε μάλιστα να τον σκεπάσεις με πετσέτα , γιατί είναι τίμια κορίτσια και δεν μπορούν να βλέπουν πούτσους.Ντρέπονται.
ρε ουστ μαυροοοοοοοοοοοοο λεμε

Επισκέπτης
Τυχαία σήμερα μίλησε με φίλο που είχε πάει αμέσως μετα τις διακοπές , δηλ. Σεπτέμβρη 2009 για πρώτη φορά και είχε πάρει την Εύα. Μόνο τα €€ του πήρε και του έτριβε πόδια χέρια. Τίποτε άλλο. Το καταριέται κι αυτός το κωλομάγαζο.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
370
Πόντοι
36
τι εγινε εκλεισε η ακομα δουλευει?
μονο με μια ευα μια 40αρα μιλφ με καρε μαλι ξανθο με εκφυλη μουρη  ειχα φαει ζουμερη μπριζολα εκει μεσα
αληθεια που ειναι αυτη την εχει δει κανεις?

delirios

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ωξω ρεεεεεεεεεε  "παπαγιανόπουλος",  όσο πιο μακρια τόσο πιο καλά...τζαμπα ευρος

Επισκέπτης

συναγωνιστές χθες το μεσημέρι ο δρόμος μου με έφερε στα Πατήσια και είπα να επισκεφθώ για πρώτη φορά το ίδρυμα από περιέργεια...την πόρτα άνοιξε η Έρρικα ένα συμπαθέστατο μιλφ από Κευλάνη με σοκολατί δέρμα και :tits:...με πέρασε στο σαλόνι και παρελάσαν άλλες δύο λαδοκόρες η Αγγελική μελαχρινή Ελληνίδα με ωραίο πρόσωπο και μαύρες ματάρες και η Χριστίνα μιλφ από Βουλγαρία με :tits: και αυτή...ρώτησα αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες και μου είπαν ότι υπάρχει και μια Νικόλ από Πολωνία αλλά είχε ρεπό...τελικά επέλεξα την Αγγελική και πήρα το πρόγραμμα των 80 ευρώ τα 45' με δωρεάν το χαμάμ...στο χαμάμ η Αγγελική μου πήρε  :pipa1: και μετά ακολούθησε το έργο πουτανικός :fuck1: :grin: το μασάζ της Αγγελικής που προηγήθηκε του ματς εκτός χαμάμ ήταν πολύ καλό! :rockon:...το μαγαζί προσφέρει και οικονομικό πρόγραμμα των 60 ευρώ για 30'...γενικά οι εντυπώσεις μου από το χώρο και τις λαδοκόρες ήταν πολύ καλές και αν και η περιοχή δεν με πολυβολεύει ( πάρκιν πάντως βρήκα εύκολα) θα το επισκεφθώ και πάλι για να πάρω την Έρρικα από Κευλάνη! :rockon:

iliostalaktos

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μη ξεγιελιεστε Μπουρδελιαρηδες. Η Αγγελική ειναι η γνωστή από Ιμβρου 2, Ιπποκράτους κλπ. Μάλλον πείνασε και είπε να ΄ξαναρχίσει τις πίπες για λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom