vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
λογω μιας ιδιαιτερης ευαισθησιας μου στα θεματα διατροφης και υγειας ανοιγω αυτο το thread για να αναπτυχθουν οι αποψεις μας σχετικα οχι μονο με τα φυλλα της ελιας που εγινε ο σχετικος ντορος τις τελευταιες μερες αλλα και με ολο το φασμα των εναλλακτικων βοηθειων απεναντι σε νοσημητα σοβαρα ή λιγοτερο σοβαρα ή ακομη και για προληπτικους λογους.Ξεκινωντας λοιπον θα ελεγα οτι απο ολες τις εκπομπες που παρακολουθησα αυτες τις τελευταιες ημερες διαπιστωσα με λυπη μου τα εξης:α) οτι ολα γινονται με αποκλειστικο σκοπο την υψηλη τηλεθεαση(καθοτι καλουν επιτηδες στις εκπομπες ανθρωπους που μονιμως δημιουργουν εντασεις αλλα και ανθρωπους που εχουν αντιθετα οικονομικα συμφεροντα ή ακομη και ανθρωπους που ειναι κολλημενοι σε αυτα που εχουν διδαχθει νομιζοντας οτι αυτα που εχουν διδαχθει αποτελουν πανακεια..).Το κεντρικο προσωπο της "υποθεσης" ειναι η dr ΙΦΙΑΝΑΣΣΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ή οποια ειναι στοματολογος-ομοιοπαθητικος...σπουδαγμενη στον καναδα και εφαρμοζει εδω και χρονια σε ενα δικο της ινστιτουτο την υδροθεραπεια του παχεως εντερου(στο εξωτερικο ειναι ευρεως γνωστο) μαζι με τον κο λαμπροπουλο ο οποιος δεν εμφανισθηκε σε καμμια εκπομπη(δεν ξερω τον λογο).Ολος ο ιατρικος κοσμος επεσε να φαει την κα αυτη διοτι ισχυριστηκε ή καλυτερα ισχυριστηκαν καποιοι οτι ισχυριστηκε πως ο πολτος των φυλλων ελιας διαλυμενος με νερο θεραπευει μορφες καρκινου...με συνεπεια να την κατηγορουν ως τσαρλατανο,εμπορο,μεταφορεα ψευδων ελπιδων κλπ...Εγω επειδη την γνωριζω εδω και 12 χρονια οπως και τον κο λαμπροπουλο καθως και ορισμενους καρκινοπαθεις(πρωην ευτυχως) εχω καταλαβει οτι προκειται για ανθρωπους επιστημονικα καταρτισμενους,αριστοι γνωστες της βοτανολογιας και των εναλλακτικων θεραπειων με φυσικους τροπους-ομοιοπαθητικη.Σχεδον το συνολο του ιατρικου κοσμου "επεσε" να την κατηγορησει οτι και καλα εχει πει οτι θεραπευει τον καρκινο απο μονη της με τα φυλλα ελιας.....ενω η γυναικα δηλωσε ευθαρσως οτι ο πολτος των φυλλων βοηθαει αφενως στην αντιμετωπισης της τοξικης επιδρασης των χημειοθεραπευτικων φαρμακων που χορηγουνται στους καρκινοπαθεις και αφετερου οτι διακοπτει την εισροη αιματος στα καρκινικα κυτταρα μεσω των αγγειων με αποτελεσμα να σταματαει την μεγεθυνση ενος ογκου...πραγματικα μιλαμε οτι τα ΜΜΕ κατεληξαν εντεχνως στο συμπερασμα οτι προκειται για τσαρλατανους σιγουρα και με βεβαιοτητα....απο την αλλη οι ιατροι της κλασικης συμβατικης ιατρικης
την κατηγορουσαν για αναστατωση στον χωρο της κοινωνιας και των καρκινοπαθουντων.....χωρις η γυναικα να εχει αναφερει ποτε(τουλαχιστον οσες φορες την εχω ακουσει) οτι θεραπευει τον καρκινο......περιμενω τις αποψεις σας...
την κατηγορουσαν για αναστατωση στον χωρο της κοινωνιας και των καρκινοπαθουντων.....χωρις η γυναικα να εχει αναφερει ποτε(τουλαχιστον οσες φορες την εχω ακουσει) οτι θεραπευει τον καρκινο......περιμενω τις αποψεις σας...