Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.876
- Πόντοι
- 2.596
Διάβασες - έστω στα βιαστικά το νήμα;ναι τωρα τον ηρεμήσατε.
Το ξέρεις ότι και η μπύρα Φιξ έχει γερμανικές ρίζες;
Διάβασες - έστω στα βιαστικά το νήμα;ναι τωρα τον ηρεμήσατε.
ε και?Διάβασες - έστω στα βιαστικά το νήμα;
Το ξέρεις ότι και η μπύρα Φιξ έχει γερμανικές ρίζες;
Παίδες φτύστε το παιδί μη το ματιάσουμε![]()
σε προλαβε ο γιατρος και τον τακτοποίησε.....δν ξερω αδελφε, μου φαινεται "δυσκολη περιπτωση"!!!
Θα προτεινα βουτια τον μπουτσο σε χλωρινη για πληρη απολυμανση κ μετα, εαν δεν μαραθει, παμε εδω για την συνεχεια (90% προστασια, αρκει να μπει μεχρι τα γονατα, οχι παραπανω)
![]()
Αν τα κονδυλωματα ηταν επικινδυνα για εμας, θα καναμε και εμεις τεστ παπ καθε χρονο.Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
Noμίχω ότι αυτό το αντιβιοτικό θέλει αντιβιόγραμμα για να το πάρεις...anyway...Επίσης 5 μέρες - κάθε 12 ώρες, μια αντιβίωση ευρέως φάσματος, πχ Ciproxin, καθαρίζει τα πάντα, όπως ατυχήματα που προκύπτουν από ακάποτες καταστάσεις στα πεδία των μαχών.
Η Σιπροφλοξασίνη δίνεται ως εισαγωγική αντιβίωση για τον πρώτο κύκλο ίασης. Μετά πρέπει να περάσουν ακριβώς 2 εβδομάδες χωρίς αντιβίωση για να επανέλθει το ανοσοποιητικό και μετά γίνεται καλλιέργεια ούρων. Εκεί θα δοθεί το αντιβιόγραμμα αναλόγως των χλαμιδίων, βακτηρίων και ΣΜΝ που θα ανευρεθούν (εκεί ζητάμε απο μόνοι μας το διαζύγιο, δεν περιμένουμε τη γυναίκα μας)Noμίχω ότι αυτό το αντιβιοτικό θέλει αντιβιόγραμμα για να το πάρεις...anyway...
Γιάννε,εάν υποθέσουμε ότι μπορεί-ΜΠΟΡΕΙ-ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει περίπτωση για χλαμύδια ή γονόρροια,ο γιατρός θα σου δώσει ερυθρομυκίνη και αζυθρομυκίνη και σε χάπια και σε καμμιά ένεση...Ειχα τετοια αλοιφη εβαλα
Δεκτός ο λόγος σου,δεν γνωρίζω περαιτέρω...Η Σιπροφλοξασίνη δίνεται ως εισαγωγική αντιβίωση για τον πρώτο κύκλο ίασης. Μετά πρέπει να περάσουν ακριβώς 2 εβδομάδες χωρίς αντιβίωση για να επανέλθει το ανοσοποιητικό και μετά γίνεται καλλιέργεια ούρων. Εκεί θα δοθεί το αντιβιόγραμμα αναλόγως των χλαμιδίων, βακτηρίων και ΣΜΝ που θα ανευρεθούν (εκεί ζητάμε απο μόνοι μας το διαζύγιο, δεν περιμένουμε τη γυναίκα μας)
Ολα αυτά πολύ σωστά, στο Συγγρό κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν του είπες όμως, εκτός απο τον γιατρό, τι θα του δώσει η γυναίκα του!Γιάννε,εάν υποθέσουμε ότι μπορεί-ΜΠΟΡΕΙ-ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει περίπτωση για χλαμύδια ή γονόρροια,ο γιατρός θα σου δώσει ερυθρομυκίνη και αζυθρομυκίνη και σε χάπια και σε καμμιά ένεση...
Αλλιώς μπορείς άμεσα να πας στο νοσοκομείο Συγγρού απέναντι από το ΚΑΡΑΒΕΛ το ξενοδοχείο να πεις ένα εύσχημο παραμύθι και να πάρεις τζαμπέ την θεραπεία...εάν δεν θες να πας σε έναν ιδιώτη ουρολόγο να πεις τον πόνο σου,να παρεις γεινότερες συμβουλές και να σκάσεις και ένα πενηντάρικο...διαλέγεις και παίρνεις,αρχοντοπουλο!
Πούτσες μπλε. Καλύτερα βουτιά σε κούπα με betadine για την ευαίσθητη περιοχή για 5 λεπτά και ακολούθως κρύο μπάνιο. Πετσάκι πάνω. Εναλλακτικά Intim για άνδρες (το πράσινο) με Ph 5.5Fanta μπλε παρακαλώ !!
Δεν ξέρω αν έχει τα φόντα,αλλά τη φάντα θα έπρεπε να την έχει.αυτό είναι καλό θρεντάκι αλλά δε το βλέπω να κρατάει μέχρι την κυριακή δεν έχει τα φόντα
Με γαμησες φιλε πραγματικαΗ Σιπροφλοξασίνη δίνεται ως εισαγωγική αντιβίωση για τον πρώτο κύκλο ίασης. Μετά πρέπει να περάσουν ακριβώς 2 εβδομάδες χωρίς αντιβίωση για να επανέλθει το ανοσοποιητικό και μετά γίνεται καλλιέργεια ούρων. Εκεί θα δοθεί το αντιβιόγραμμα αναλόγως των χλαμιδίων, βακτηρίων και ΣΜΝ που θα ανευρεθούν (εκεί ζητάμε απο μόνοι μας το διαζύγιο, δεν περιμένουμε τη γυναίκα μας)
Πέρα από το θέμα σωματικής υγείας, υπάρχει και το θέμα και της ψυχικής. Επιπλέον σε περίπτωση που είστε ορθόδοξος, θα πρέπει κιόλας να εξομολογηθείτε, η ορθοδοξία απογορεύει την μοιχεία ...Με γαμησατε με ολα αυτα που ακουω. Ειμαι παντρεμενος. Τι θα κανω?
Διέγραψε το λογαριασμό και γύρισε στη γυναίκα σου. Έλα τώρα σοβαρέψου δεν σου φταίει τίποτε η ταλαίπωρη να μην την παντρεύοσουν...Ειμαι παντρεμενος. Τι θα κανω?
Εχεις δικιο φιλε μου. Τι θα κανω αμα εχει συμβει κατι?Διέγραψε το λογαριασμό και γύρισε στη γυναίκα σου. Έλα τώρα σοβαρέψου δεν σου φταίει τίποτε η ταλαίπωρη να μην την παντρεύοσουν...
Μάθε να είσαι άντρας το οποίο σημαίνει υπευθυνότητα.
Εγώ δεν έχω τη παραμικρή υποχρέωση - ούτε παιδιά - μόνο τα γατιά - συνεπώς τι άλλο θες να πω;