Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εντάξει φίλε μου πάσο. Άμα εσένα σου άρεσε ο οργασμός του παντελονιού αλα 15χρονος σε ονείρωξη, εμένα μου περισσεύει. Και το λέω αυτό με φιλική διάθεση.Φιλε καποια μουνια ειναι τοσο ανοιχτα που δεν καταλαβαινεις οτι γαμας. Πραγματικα σε στριπτιτζαδικο με τριψιμο σε χορο μου εχει τυχει ενας απο τους καλυτερους οργασμους που ειχα ποτε.
Χίλιες φορές να με καυλώσει η γκόμενα (αν το έχει φυσικά) στο ποτό με νάζια, τσαλίμια και γλωσσοφιλοαγκαλιέςΕίναι το λεγόμενο παντελονατο , ή αερογαμία .
Άμα είσαι πάνω από 22 χύνεις με το τρίψιμο ?
Να ένα τόπικ ενδιαφέρον
Χίλιες φορές να με καυλώσει η γκόμενα (αν το έχει φυσικά) στο ποτό με νάζια, τσαλίμια και γλωσσοφιλοαγκαλιές![]()
Ασε θειο... και η ποτοθεραπεία γι'αυτό λεγεται Πουτο-Θεραπεία ;)κοίτα τι λέει η εκδιδομένη ινδιάνα !
Κουτοθεραπεία λέγεται
Αλλά κοίτα ποιος μιλάει
Ποιο είναι αυτό το μωρό ρε τέρας ?
Φιλε καποια μουνια ειναι τοσο ανοιχτα που δεν καταλαβαινεις οτι γαμας. Πραγματικα σε στριπτιτζαδικο με τριψιμο σε χορο μου εχει τυχει ενας απο τους καλυτερους οργασμους που ειχα ποτε.
Αμα ο καλυτερος οργ σου ήταν με στριπτηζου σε χορο....
γαμησε τα...
Αμα ο καλυτερος οργ σου ήταν με στριπτηζου σε χορο....
γαμησε τα...

Παντα θα βρεθει και ενας μαλακας να πει την εξυπναδα του.![]()
και ένας μαλάκας που δεν γνωρίζει τι είναι ετεροφυλόφιλος σεξουαλικός οργασμός.

τι σημαίνει αυτο ρε παιδιά με το φραπε δηλαδησ?Ρε παιδιά ερώτηση,
υπάρχει κανένα στριπ στην πόλη μας που να έχει στάνταρ φραπέ; Διαβάζω για τους φίλους μας τους Αθηναίους και μελαγχολώ...
Δεν ξέρω τι γίνεται στα Ξένα .
Ρώτα το μακλέιν
O oργασμός είναι ίδιος, η τιμή είναι που αλλάζειΑλλος παπαρας απο εδω... Ρε μεγαλε ο οργασμος ειναι οργασμος, ειτε ειναι απο μαλακια ή απο πρωκτικο ή απο στοματικο ή απο ισπανικο... Τι παπαρες που ειστε ρε μερικοι, να πειτε αμεσως την εξυπναδα σας για να πικαρετε τον αλλο...![]()