Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
o stavrou μπορει να δουλευει κει μεσα α ρε πουτ-ΑΝΝΑ

φιλαράκο τράβηξε καμια μαλακία να ξελαμπικάρεις..σου επιτρέπεται να φαντασιώνεσαι την Άννα κατά τη διάρκεια της![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ειχα περαση την προιγουμενη ευβδομαδα απο το μαγαζι ........ πολυ καινουργιο πραμα...... δεν θυμαμε ονοματα αλλα πολυ καλα κομματια![]()
![]()
![]()
![]()

γεια σου ρε αρτέμη με τις σαφεστατες ανταποκρισεις σου..![]()

η αλλη η σεριφ εφυγε;;;απογευματινη επισκεψη σημερα , πορτα θοδωρα , παλι αποθυμενο θα μου μεινει αφου δεν προσφερε τις υπηρεσιες της ..... τελικα και αφου ειμουν αποφασιμενος και αφου δεν ηταν καμμια που να εχω προηγουμενη εμπειρια περαν της Λιζας, (που απο τοτε που εγινε ξανθια με ξενερωσε ...γουστα ειναι αυτα ) η Μαρια δεν ηταν εκει η ηταν απασχολημενη ?? δεν ειδα δεν ρωτησα ...ειπα να τραβηξω κληρο.... Ντινα το κοριτσι ... αμιλητο , δεν αφηνε πολλα περιθωρια (και μου τραβηξε το χερι οταν πηγα να δαχτυλιασω ) μετα απο μετριο λαδωμα , εφαγα μπριζολα στα ορθια , μουγκα και χωρις καμμια πρωτοβουλια απο μερους της.... εντελως Επιπλο το κοριτσι... το μονο που αξιζε το ζυβι της που λογω ηλικιας , μικρο στητο με ρωγα καγκελο ... ... τερμα τα πειραματα απο μενα ....
η γυναίκα είναι σαν το παλιό καλό κρασί!!!

... θα την τεστάρω προσεχώς 
Παιδες καλησπερα.Η Λιζα στην οποια αναφερεσται ειναι η γνωστη που ηταν και πιο παλια με τα τατου?
μαγκες καλησπερα επειδη δεν εχω παει ποτε για μασαζ και μπριζολα οπως λετε και εσεις θα μου πειτε ποσο παει το μαλι περιπου?ευχαριστω
Παιδες καλησπερα.Η Λιζα στην οποια αναφερεσται ειναι η γνωστη που ηταν και πιο παλια με τα τατου?

παρε μαρια με 100 φουλμαγκες καλησπερα επειδη δεν εχω παει ποτε για μασαζ και μπριζολα οπως λετε και εσεις θα μου πειτε ποσο παει το μαλι περιπου?ευχαριστω