spuridonas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 1.019
- Πόντοι
- 201
στείλε μου φίλε αν θες!σε ευχαριστώ!Αυτά τα κόκκινα νύχια της. (Ειναι θεα για οποιον ενδιαφέρεται)
στείλε μου φίλε αν θες!σε ευχαριστώ!Αυτά τα κόκκινα νύχια της. (Ειναι θεα για οποιον ενδιαφέρεται)
effie rozii
Ιδανικές δαχτυλάρες για toejob !
για πολυ μαλακια οι ποδαρες τηςeffie rozii
εχεις επαφη;Αυτά τα κόκκινα νύχια της. (Ειναι θεα για οποιον ενδιαφέρεται)
Ακριβώς και όχι μόνογια πολυ μαλακια οι ποδαρες της
ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ..Tα λάτρεψα αυτά τα μιλφοπόδαρα.
H φώτο που έχεις είναι ο ορισμός του ψυχάκια χαχα Του κρυφού τύπου που ψάχνει την τουαλέτα στα Coffee Island για να μαλακιστεί παρόλο που δεν έχει πάρει καφέ χαχαΑν δεν έχει μεγάλα δάχτυλα στο πόδι δεν αξίζει, ολη η ομορφια είναι στο σχήμα και το μέγεθος
Ακριβώς έτσι ! Το θέμα είναι ότι στα μαγαζιά δεν βρίσκεις καθόλου κοπέλες με μακρυά δάχτυλα δυστηχώςΑν δεν έχει μεγάλα δάχτυλα στο πόδι δεν αξίζει, ολη η ομορφια είναι στο σχήμα και το μέγεθος
Ακριβώς έτσι όπως τα λες ! ενώ στο δρόμο παραλία κλπ βλέπω στα μαγαζιά είναι λες και έχουν κάνει σαμποτάζ, λογικά θα έχει να κάνει με τη φυλή στην οποία ανήκουν οι κοπέλες πχ οι λατίνες από ότι έχω παρατηρήσει δεν έχουν μακρυά δάχτυλα, ούτε και η πλειοψηφία των Ελληνίδων.Ναι ρε φιλε το εχω παρατηρήσει και εγώ αυτο το φαινομενο, δεν ξερω που οφείλεται
Ενω στο δρόμο βλέπω κατι καλα πέλματα τα μαγαζια ειναι απογοήτευση
Συμφωνώ απόλυτα στο θέμα πέλμα αλλά από μακρυά δάχτυλα μόνο μια φορά είχα πετύχει μια Λευκορωσσίδα ονόματι Αλίνα στο Βούρβαχη, ίσως να μην είναι τόσο συχνό όσο φανταζόμαστε, ίσως είμαστε επηρεασμένοι από το συσσωρευμένο όγκο που βλέπουμε στο διαδίκτυο.Καλά πέλματα τυπε εχουν οι μολδαβες,ουκρανες