Εγώ ούτε την Ινάρα που ψήφισα κιόλαςΝτάξ ούτε εγώ την ήξερα![]()
καλά καλά, μιλάμε άσχετος 
Εγώ ούτε την Ινάρα που ψήφισα κιόλαςΝτάξ ούτε εγώ την ήξερα![]()
καλά καλά, μιλάμε άσχετος 
Επιτρέπεται να μην ξέρεις το απόλυτο θηλυκό κάποτε την Ινα Λαζοπούλου?Εγώ ούτε την Ινάρα που ψήφισα κιόλαςκαλά καλά, μιλάμε άσχετος
![]()
Ενημερωτικό σαιτ το μπου.κομΕγώ ούτε την Ινάρα που ψήφισα κιόλαςκαλά καλά, μιλάμε άσχετος
![]()

Για να καταλάβεις την ασχετίλα μου, ξέρω μόνο την Ίνα του Σιρινάκη.Επιτρέπεται να μην ξέρεις το απόλυτο θηλυκό κάποτε την Ινα Λαζοπούλου?
Καλή και αυτή.Για να καταλάβεις την ασχετίλα μου, ξέρω μόνο την Ίνα του Σιρινάκη.![]()
Ω θαυμαστέ Καινούργιε Κόσμε,πόσα να μάθει πια κανείς,πόσα;;;;Καλή και αυτή.
Αλλά η άλλη Ινα,άλλη κλάση.
Χάνεις που δεν ήξερες την Ινα.Ω θαυμαστέ Καινούργιε Κόσμε,πόσα να μάθει πια κανείς,πόσα;;;;
Τώρα όμως την εξεύρω ωρέ, έστω κι έτσι απλάΧάνεις που δεν ήξερες την Ινα.
θα σας δίνω και κανένα στοίχημα
πρέπει να δω κανένα νέο μετά το βραδυνό ντους δρόσισε πλέον στην εξοχή Σούπερ.Τώρα όμως την εξεύρω ωρέ, έστω κι έτσι απλά![]()
Τί να τα κάνεις τα νέα εσύ τηλεόραση?ΓΚΡ δοκίμασα το Teams και μαλακίζεται κάτι παίζει με τα emails κι ενώ δίνω τα πραγματικά στέλνει email με τον κωδικό, πάω για συνέχεια και μου λέει ότι είναι λάθος δεν αντιστοιχεί σε κάποιο email...
Ας φτιάξουμε ομάδα στα dm του bou τότεθα σας δίνω και κανένα στοίχημα
Ώρα να σας αφήσωπρέπει να δω κανένα νέο μετά το βραδυνό ντους δρόσισε πλέον στην εξοχή
![]()
Εκτός από τριζόνια έχεις και Σειρήνες Νύμφες πώς λέγονται;Ακούστε τα ξαδέλφια των κογιότ!
Έλα κλείνω θα με κρεμάσει η Βασίλισσα αν πάω κουβά μεθαύριο στη Νορβηγία![]()
Θα έχει και άλλα.Εκτός από τριζόνια έχεις και Σειρήνες Νύμφες πώς λέγονται;
Τες γοργοπόδαρες της Αρκαδίας Μούσες,τον Ιούνιο ψαλλούσες;Θα έχει και άλλα.
Θα τα πει.Τες γοργοπόδαρες της Αρκαδίας Μούσες,τον Ιούνιο ψαλλούσες;
Μπήκα λόγω ΜουνάκλαςΗ Νταρντανοπρέσβειρα θα έρθει....
να ενημερώσω την ομάδα...ωραιο σοι θα κανεις ο πρωτος ξαδελφος σε γραφει στα μεζεα του17lt μαν εννοείται και ξέχειλοι
Στείλε ρε γαμημένε Ντούντα επιτέλους![]()
στειλε ομως και κανα 2 ντενεκεδες τυρι γιατι ο ξαδελφος @dimigoall δεν τρωει τα αυγα σκετα τα θελει ομελεταΣτρατηγέ, μια κι έχει ζέστη σήμερις - έρχεται και το Σαββατοκύριακο (καταλαβαίνεις) - δεν πολυκινούμαι - άρα θα με ανεχτείτε σήμερα
Περί αυτών δείτε φωτογραφία![]()