Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα απο το 2017 ως τωρα ειναι αλληγ γυναικα στα μουτρα
Την κατούραγα δίχως αύριο!!!!!!!!!!
Είναι καλύτερη στη μαγειρική πάντως.Μάγκες έχουξε βρεθεί με την κοπέλα η κοπέλα εκτός από όμορφη (αν και αρκετά μεγαλύτερη μου) είναι και γαμω τα τυπακια αν ήμασταν κοντά στην ηλικία άνετα θα το κοίταζα σοβαρά ωστόσο στο σεξ δεν είναι τόσο ηφαίστειο όσο είναι εμφανησιακα
Την πήδηξες τύπε ή την έπαιρνες μάτι;Μάγκες έχουξε βρεθεί με την κοπέλα η κοπέλα εκτός από όμορφη (αν και αρκετά μεγαλύτερη μου) είναι και γαμω τα τυπακια αν ήμασταν κοντά στην ηλικία άνετα θα το κοίταζα σοβαρά ωστόσο στο σεξ δεν είναι τόσο ηφαίστειο όσο είναι εμφανησιακα
Μετά από ποιο όνειρο άρχισες να την πηδάς??για να ξέρουμε τι άλλη μαλάκια θ ακουσουμεΔεν ξέρω να σου πω την αλήθεια χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός ότι την οηδαγα ήμασταν μαζί 2 βδομάδες η κοπέλα όχι μόνο δεν ήταν ψώνιο αλλά είναι χίλιες φορές καλύτερη από κάτι άλλες που θα έρθουν μαζί σου για τα λεφτά κτλπα
Μόνο βίντεο από γαμήσια θα μας ενδιέφεραν.Έχω και 2-3 φώτο μαζί της(σελφι) θα μπορούσα να στις στείλω η να σου στείλω ακόμα και συνομιλίες αλλά δεν έχει νόημα δεν με ενδιαφέρει τι λες ..
Η γυναίκα είναι legit και αν δεν εμένα εκτός Αττικής ίσως να είχα κρατήσει ακόμα επαφές (οχι απαραίτητα ερωτικές)
Λογικά αφού πηδηξε το λιοντάρι αν θυμηθούμε ένα παλιό ανέκδοτο.Μετά από ποιο όνειρο άρχισες να την πηδάς??για να ξέρουμε τι άλλη μαλάκια θ ακουσουμε
αν εχεις φωτο απο ισπανικο τοτε ειμαστε οκ,......γιατι φωτο σελφι εχω και εγω με την Κοκκινου δεν σημανει οτι την γαμησα κιολας..Έχω και 2-3 φώτο μαζί της(σελφι) θα μπορούσα να στις στείλω η να σου στείλω ακόμα και συνομιλίες αλλά δεν έχει νόημα δεν με ενδιαφέρει τι λες ..
Η γυναίκα είναι legit και αν δεν εμένα εκτός Αττικής ίσως να είχα κρατήσει ακόμα επαφές (οχι απαραίτητα ερωτικές)
Κακή στο σεξ η Φλορίντα?Ναι φίλε αν έχεις 10 σελφι με την κόκκινου θα σε πιστέψω ότι μπορεί και να έχωνες
Φώτο να γαμαω δεν έχω σχεδόν με καμιά τι σημαίνει ότι είμαι παρθένος?
Λογικό.Και πώς και χωρίσατε?Όχι απλά όχι όσο καλή θεωρείτε και θεωρούσα και εγώ βάση εμφάνισης
Όχι απλά όχι όσο καλή θεωρείτε και θεωρούσα και εγώ βάση εμφάνισης