Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.756
- Πόντοι
- 12.756
Όχι απλά όχι όσο καλή θεωρείτε και θεωρούσα και εγώ βάση εμφάνισης
ανελυσε το λιγο περισσοτερο αυτο

Όχι απλά όχι όσο καλή θεωρείτε και θεωρούσα και εγώ βάση εμφάνισης
Απλά αδερφέ όλοι σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε μια τηλεπερσονα με ωραίο σωνατοτυπο η έστω σεξυ ότι θα βγάζει και τρελά γούστα η ότι θα έχει και τρελές αντοχές στο κρεβάτι εε δεν είναι έτσι ειδικά αν η άλλη δεν είναι τηλεπερσονα επειδή έκανε συναντήσεις με μεγάλα κεφάλια όπως πχ σκορδα η Τσιμτσιλη
Εν καιρώ θα μας πει.Κατανοητο αυτο , το ανελυσε λιγο παραπανω το ρωτησα για το "οχι τοσο καλη " που εγραψες , εκει θελουμε λιγο περισσοτερο επεξηγηση![]()
Εν καιρώ θα μας πει.
Μη ζητάμε τόσα πολλά.Σε αυτο ελπιζουμε ..
Επισης θα θελαμε να μαθουμε αν ηταν ακα οι συναντησεις![]()
Μη ζητάμε τόσα πολλά.
Αναμένουμε.δεν ειναι "πολλα" το συγκεκριμένο , βασική ερωτηση ειναι , αρχικής ανάλυσης![]()
Σωστός.Αδερφέ ακα δεν κάνω εγώ από επιλογή μου νιώθω πιο safe με προφ.
Εκτός αν τα έχω με την άλλη κάνα χρόνο ξέρω γω γενικά δεν το επιδιωξα οπότε δεν ξέρω αν γενικά στις σχέσεις η στις φάσεις της κάνει
Επίσης δεν είναι τόσο καλή για μένα γτ δεν αντέχει πολύ συχνά πχ εγώ όταν ταίριαζω με κάποια στο σεξ θέλω να κάνω πρωί μεσημέρι βράδυ ειδικά το πρώτο καιρό αυτή δεν ήθελε έτσι
παιχτη το βυζι τι ελεγε?Αδερφέ ακα δεν κάνω εγώ από επιλογή μου νιώθω πιο safe με προφ.
Εκτός αν τα έχω με την άλλη κάνα χρόνο ξέρω γω γενικά δεν το επιδιωξα οπότε δεν ξέρω αν γενικά στις σχέσεις η στις φάσεις της κάνει
Επίσης δεν είναι τόσο καλή για μένα γτ δεν αντέχει πολύ συχνά πχ εγώ όταν ταίριαζω με κάποια στο σεξ θέλω να κάνω πρωί μεσημέρι βράδυ ειδικά το πρώτο καιρό αυτή δεν ήθελε έτσι
Εκεί είναι άπαιχτη η Φλορίντα.παιχτη το βυζι τι ελεγε?
Εκεί είναι άπαιχτη η Φλορίντα.
Γιατι δεν γραφεις ισπανικο?Φοβασαι μην γινει παραλληλισμος με τον ισπανικο εμφυλιο?το βαζει στο παιχνιδι ;
δηλαδη καμια βυζομαλακία την παιζει ;![]()
Εμφύλιος χαλασμός.Γιατι δεν γραφεις ισπανικο?Φοβασαι μην γινει παραλληλισμος με τον ισπανικο εμφυλιο?![]()
Γιατι δεν γραφεις ισπανικο?Φοβασαι μην γινει παραλληλισμος με τον ισπανικο εμφυλιο?![]()
Eγω τυπε σου βγαζω το καπελο γιατι εισαι θαραλλεος και δεν φοβασαι!!!Όχι απλά όχι όσο καλή θεωρείτε και θεωρούσα και εγώ βάση εμφάνισης
Τί να φοβάται?Μην πέσει σε γιάφκα?Eγω τυπε σου βγαζω το καπελο γιατι εισαι θαραλλεος και δεν φοβασαι!!!![]()
ξερω γω ρε τυπε...λογικα θα την ειδε και αβαφτη..Τί να φοβάται?Μην πέσει σε γιάφκα?
Yπερβολές.Την είδε πολλά χρόνια πριν.ξερω γω ρε τυπε...λογικα θα την ειδε και αβαφτη..