You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FLEX Sauna -Μοναστηράκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sperfect
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Την Κυριακή έσκασα μύτη για ένα διωράκι έτσι χαλαρά… και έγινε χαμός. Πέρασα φίνα, καταστάσεις παντού, φάσεις να μη ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Πριν την κάνω για το μεροκάματο, πρόλαβα να ρίξω κι ένα γερό τριπλό να δέσει το γλυκό. Το άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.539
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε δούλεψε καλά το τρένο δηλαδήΤην Κυριακή έσκασα μύτη για ένα διωράκι έτσι χαλαρά… και έγινε χαμός. Πέρασα φίνα, καταστάσεις παντού, φάσεις να μη ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Πριν την κάνω για το μεροκάματο, πρόλαβα να ρίξω κι ένα γερό τριπλό να δέσει το γλυκό. Το άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.

Nikolas-03
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Να μην ακούτε τι λεέι ο @BiSexTop παίζει να είναι ψεύτικο για να ελκίσει κόσμο στο flex. αμα δείτε τα μυνυματα του λεει συνεχεια για την flex, ποσο καλη είναι και για τις αλλες σαυνες λέει τα χειρότερα. Πολλά κείμενα μπορεί να ειναι και AI. Γενικά προσοχ;h. Ήθελα να πάω στην Flex γιαυτό μπήκα εδω και είναι κριμα να βλέπω ψευτικα προφιλ για διαφήμησηΤην Κυριακή έσκασα μύτη για ένα διωράκι έτσι χαλαρά… και έγινε χαμός. Πέρασα φίνα, καταστάσεις παντού, φάσεις να μη ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Πριν την κάνω για το μεροκάματο, πρόλαβα να ρίξω κι ένα γερό τριπλό να δέσει το γλυκό. Το άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τέρμα μούφα η κατάσταση.Να μην ακούτε τι λεέι ο @BiSexTop παίζει να είναι ψεύτικο για να ελκίσει κόσμο στο flex. αμα δείτε τα μυνυματα του λεει συνεχεια για την flex, ποσο καλη είναι και για τις αλλες σαυνες λέει τα χειρότερα. Πολλά κείμενα μπορεί να ειναι και AI. Γενικά προσοχ;h. Ήθελα να πάω στην Flex γιαυτό μπήκα εδω και είναι κριμα να βλέπω ψευτικα προφιλ για διαφήμηση![]()
Η μόνη σάουνα που έχει κόσμο και κίνηση είναι η Alexander.
Το λέω, γιατί τις έχω επισκεφτεί όλες.
Ο τύπος κάνει φουλ διαφήμιση και είναι εντελώς εμφανές και απροκάλυπτο.
Τα μηνύματά του στο φόρουμ είναι ΜΟΝΟ για τη FLEX .
Δεν μασάμε...
Συμφωνώ απόλυτα!!! Πήγα πρόσφατα διαβάζονταε τα μνμ και ήταν χάλια απ όλες τις απόψεις...Να μην ακούτε τι λεέι ο @BiSexTop παίζει να είναι ψεύτικο για να ελκίσει κόσμο στο flex. αμα δείτε τα μυνυματα του λεει συνεχεια για την flex, ποσο καλη είναι και για τις αλλες σαυνες λέει τα χειρότερα. Πολλά κείμενα μπορεί να ειναι και AI. Γενικά προσοχ;h. Ήθελα να πάω στην Flex γιαυτό μπήκα εδω και είναι κριμα να βλέπω ψευτικα προφιλ για διαφήμηση![]()
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.353
- Πόντοι
- 216
Η μόνη σάουνα που έχει κόσμο και κίνηση είναι η Alexander.
Το λέω, γιατί τις έχω επισκεφτεί όλες.
Οταν λες 'ολες; Ποσες γκει σαουνες εχει η Αθηνα;
Τι φάση ρε μάγκες εδώ μέσα; Τι έγινε, μου την πέσανε οι Αλεξανδρινές ομαδικά;
Ακούστε λίγο κορίτσια να τελειώνουμε… Ούτε AI ρομπότ είμαι ούτε τίποτα τέτοιο. Άμα ήμουν, θα σας είχα απαντήσει στο δευτερόλεπτο. Αλλά αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τι γράφω, θα βλέπατε ότι το ωράριο της φάσης δεν με βολεύει με τίποτα. Γι’ αυτό και σκάω μόνο για κανα δίωρο όταν κάτσει η φάση. Αυτά έχει η νυχτερινή δουλειά, δεν είναι όλα ρόδινα.
Από εκεί και πέρα, όποιος γουστάρει Flex Sauna πάει Flex, όποιος γουστάρει Alejander πάει Alejander. Εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω για τα μπουρδέλα των άλλων. Δεν μπαίνει φράγκο στην τσέπη μου, οπότε χαλαρά… Εγώ λέω τι έζησα και ότι πέρασα κομπλέ και έζησα φάσεις που έμειναν στο μυαλό.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου του καπνίσει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Δεν χρειάζονται τσιρίδες και υστερίες… Θες να πεις ότι η Alejander είναι καλή; Πήγαινε στο θέμα της και γράψ’ το εκεί.
Εδώ λέμε εμπειρίες για τη Flex. Τα υπόλοιπα… ο καθένας κάνει το κουμάντο του. Δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι
Ακούστε λίγο κορίτσια να τελειώνουμε… Ούτε AI ρομπότ είμαι ούτε τίποτα τέτοιο. Άμα ήμουν, θα σας είχα απαντήσει στο δευτερόλεπτο. Αλλά αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τι γράφω, θα βλέπατε ότι το ωράριο της φάσης δεν με βολεύει με τίποτα. Γι’ αυτό και σκάω μόνο για κανα δίωρο όταν κάτσει η φάση. Αυτά έχει η νυχτερινή δουλειά, δεν είναι όλα ρόδινα.
Από εκεί και πέρα, όποιος γουστάρει Flex Sauna πάει Flex, όποιος γουστάρει Alejander πάει Alejander. Εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω για τα μπουρδέλα των άλλων. Δεν μπαίνει φράγκο στην τσέπη μου, οπότε χαλαρά… Εγώ λέω τι έζησα και ότι πέρασα κομπλέ και έζησα φάσεις που έμειναν στο μυαλό.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου του καπνίσει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Δεν χρειάζονται τσιρίδες και υστερίες… Θες να πεις ότι η Alejander είναι καλή; Πήγαινε στο θέμα της και γράψ’ το εκεί.
Εδώ λέμε εμπειρίες για τη Flex. Τα υπόλοιπα… ο καθένας κάνει το κουμάντο του. Δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι
Εγώ στους καινούργιους τους το λέω ξεκάθαρα: διάλεξε ένα μαγαζί που σου κάθεται καλά στο μάτι και πήγαινε μια μέρα χαλαρή, με λίγο κόσμο, να πάρεις τον αέρα σαν άνθρωπος. Μη μπεις κατευθείαν στα βαθιά. Μετά… ανοίγεις γκάζια και κάνεις τα σπαγκάτα σουΕιμαι Παρθενος,εχω παρει μονο τσιμπουκια ειμαι 20χρ με πολλες καυλες...Δεν ξερουν ακομα για μενα,αξιζει να παω στην σαουνα?τι φαση ειναι?θελω να ρουφηξω
Η Flex Sauna πάντως είναι τίμια φάση. Δευτέρα και Πέμπτη μετά τις 9 είναι χαλαρά. Αλλά και τις υπόλοιπες ώρες παίζει κινησούλα. Αν όμως θες πραγματικό πανηγύρι και πολύ κόσμο… Τετάρτες και Κυριακές είναι αλλού, δεν παίζονται
cdBIANCA
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Επισκέφθηκα τον χώρο Κυριακή πριν δύο εβδομάδες, περίπου μισή ώρα μετά το άνοιγμα (15:30). Είχε αρκετό κόσμο. Εγλυφα έναν τουρίστα μέσα στο χαμάμ, άλλους 2-3 στο dark room με τις καμπίνες στον πάνω όροφο, μετά με γάμησε ένας μέσα στο χαμάμ και μετά έπαιξε με την τρύπα μου μέχρι που έχυσα. Πρέπει να ήταν περίπου 8-9 άτομα παρόντα.
Μετά πήγα στο dark room δίπλα στα αποδυτήρια, όπου εγλυφα 2-3 πάλι, μετά έπαιξα με ένα ξεκωλακι που ήθελε γαμησι αλλά ντρέποταν μπροστά σε κόσμο. Κάποια στιγμή στηνομαι στα 4 και έγινε πανηγύρι, με πήραν 3 άτομα πίπα κωλο.
Πρέπει να χάλασα ένα ρολο χαρτί με τόσα χύσια που είχα πάνω μου.
Όλα έγιναν με προφυλαξεις και χωρις να φοράω εσώρουχα.
Μετά πήγα στο dark room δίπλα στα αποδυτήρια, όπου εγλυφα 2-3 πάλι, μετά έπαιξα με ένα ξεκωλακι που ήθελε γαμησι αλλά ντρέποταν μπροστά σε κόσμο. Κάποια στιγμή στηνομαι στα 4 και έγινε πανηγύρι, με πήραν 3 άτομα πίπα κωλο.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 456
φιλε εχεις χρημα να με συντηρεις?Γιατι περιμένω εσένα ρε. Ακόμα να το καταλάβεις; Καθόλου δε στροφάρεις ;;;
MasterLiam79
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 4
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Βασικά προτιμώ την FLEX αντί της alexander γιατί όσες φορές έχω πάει στην alexander φεύγω με την εντύπωση ότι μπαίνω στην ίδια επανάληψη για πολλοστή φορά.
Εδώ στην flex βγάζει μια πιο οικεία φαση και όχι τόσο δηθενια από τον κόσμο που έρχεται και έχω περάσει καλύτερα σε σύγκριση με τις επισκέψεις μου στην alexander.
Εδώ στην flex βγάζει μια πιο οικεία φαση και όχι τόσο δηθενια από τον κόσμο που έρχεται και έχω περάσει καλύτερα σε σύγκριση με τις επισκέψεις μου στην alexander.
twinkfemme
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανει για twinks;;
Nikospap28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2022
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αν σε ενδιαφέρουν οι άνω των 30, ναι.κανει για twinks;;
Μία δύο φορές πήγα, δεν ξέρω, αν σχημάτισα ολοκληρωμένη εικόνα.
agokairos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 424
- Πόντοι
- 300
Ωραία γούσταΕπισκέφθηκα τον χώρο Κυριακή πριν δύο εβδομάδες, περίπου μισή ώρα μετά το άνοιγμα (15:30). Είχε αρκετό κόσμο. Εγλυφα έναν τουρίστα μέσα στο χαμάμ, άλλους 2-3 στο dark room με τις καμπίνες στον πάνω όροφο, μετά με γάμησε ένας μέσα στο χαμάμ και μετά έπαιξε με την τρύπα μου μέχρι που έχυσα. Πρέπει να ήταν περίπου 8-9 άτομα παρόντα.
twinkfemme
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι γουστα έχουν γνκα;;Αν σε ενδιαφέρουν οι άνω των 30, ναι.
Μία δύο φορές πήγα, δεν ξέρω, αν σχημάτισα ολοκληρωμένη εικόνα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις