Νέα

FLEX Sauna -Μοναστηράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperfect
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Τετάρτη απόγευμα έχει κοσμο?

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Την Κυριακή έσκασα μύτη για ένα διωράκι έτσι χαλαρά… και έγινε χαμός. Πέρασα φίνα, καταστάσεις παντού, φάσεις να μη ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Πριν την κάνω για το μεροκάματο, πρόλαβα να ρίξω κι ένα γερό τριπλό να δέσει το γλυκό. Το άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915
Την Κυριακή έσκασα μύτη για ένα διωράκι έτσι χαλαρά… και έγινε χαμός. Πέρασα φίνα, καταστάσεις παντού, φάσεις να μη ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Πριν την κάνω για το μεροκάματο, πρόλαβα να ρίξω κι ένα γερό τριπλό να δέσει το γλυκό. Το άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.
Τύπε δούλεψε καλά το τρένο δηλαδή :confused::rockon:

Mini...

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Like
179
Πόντοι
0
Καλησπέρα θέλω να την επισκεφτώ

Nikolas-03

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
15
Πόντοι
0
Να μην ακούτε τι λεέι ο @BiSexTop παίζει να είναι ψεύτικο για να ελκίσει κόσμο στο flex. αμα δείτε τα μυνυματα του λεει συνεχεια για την flex, ποσο καλη είναι και για τις αλλες σαυνες λέει τα χειρότερα. Πολλά κείμενα μπορεί να ειναι και AI. Γενικά προσοχ;h. Ήθελα να πάω στην Flex γιαυτό μπήκα εδω και είναι κριμα να βλέπω ψευτικα προφιλ για διαφήμηση:sad2:

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Να μην ακούτε τι λεέι ο @BiSexTop παίζει να είναι ψεύτικο για να ελκίσει κόσμο στο flex. αμα δείτε τα μυνυματα του λεει συνεχεια για την flex, ποσο καλη είναι και για τις αλλες σαυνες λέει τα χειρότερα. Πολλά κείμενα μπορεί να ειναι και AI. Γενικά προσοχ;h. Ήθελα να πάω στην Flex γιαυτό μπήκα εδω και είναι κριμα να βλέπω ψευτικα προφιλ για διαφήμηση:sad2:
Τέρμα μούφα η κατάσταση.
Η μόνη σάουνα που έχει κόσμο και κίνηση είναι η Alexander.
Το λέω, γιατί τις έχω επισκεφτεί όλες.
Ο τύπος κάνει φουλ διαφήμιση και είναι εντελώς εμφανές και απροκάλυπτο.
Τα μηνύματά του στο φόρουμ είναι ΜΟΝΟ για τη FLEX .
Δεν μασάμε...

jo.ka287

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα!!! Πήγα πρόσφατα διαβάζονταε τα μνμ και ήταν χάλια απ όλες τις απόψεις...

Btmaki

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Ειμαι Παρθενος,εχω παρει μονο τσιμπουκια ειμαι 20χρ με πολλες καυλες...Δεν ξερουν ακομα για μενα,αξιζει να παω στην σαουνα?τι φαση ειναι?θελω να ρουφηξω

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Τι φάση ρε μάγκες εδώ μέσα; Τι έγινε, μου την πέσανε οι Αλεξανδρινές ομαδικά;

Ακούστε λίγο κορίτσια να τελειώνουμε… Ούτε AI ρομπότ είμαι ούτε τίποτα τέτοιο. Άμα ήμουν, θα σας είχα απαντήσει στο δευτερόλεπτο. Αλλά αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τι γράφω, θα βλέπατε ότι το ωράριο της φάσης δεν με βολεύει με τίποτα. Γι’ αυτό και σκάω μόνο για κανα δίωρο όταν κάτσει η φάση. Αυτά έχει η νυχτερινή δουλειά, δεν είναι όλα ρόδινα.

Από εκεί και πέρα, όποιος γουστάρει Flex Sauna πάει Flex, όποιος γουστάρει Alejander πάει Alejander. Εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω για τα μπουρδέλα των άλλων. Δεν μπαίνει φράγκο στην τσέπη μου, οπότε χαλαρά… Εγώ λέω τι έζησα και ότι πέρασα κομπλέ και έζησα φάσεις που έμειναν στο μυαλό.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου του καπνίσει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Δεν χρειάζονται τσιρίδες και υστερίες… Θες να πεις ότι η Alejander είναι καλή; Πήγαινε στο θέμα της και γράψ’ το εκεί.

Εδώ λέμε εμπειρίες για τη Flex. Τα υπόλοιπα… ο καθένας κάνει το κουμάντο του. Δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Ειμαι Παρθενος,εχω παρει μονο τσιμπουκια ειμαι 20χρ με πολλες καυλες...Δεν ξερουν ακομα για μενα,αξιζει να παω στην σαουνα?τι φαση ειναι?θελω να ρουφηξω
Εγώ στους καινούργιους τους το λέω ξεκάθαρα: διάλεξε ένα μαγαζί που σου κάθεται καλά στο μάτι και πήγαινε μια μέρα χαλαρή, με λίγο κόσμο, να πάρεις τον αέρα σαν άνθρωπος. Μη μπεις κατευθείαν στα βαθιά. Μετά… ανοίγεις γκάζια και κάνεις τα σπαγκάτα σου

Η Flex Sauna πάντως είναι τίμια φάση. Δευτέρα και Πέμπτη μετά τις 9 είναι χαλαρά. Αλλά και τις υπόλοιπες ώρες παίζει κινησούλα. Αν όμως θες πραγματικό πανηγύρι και πολύ κόσμο… Τετάρτες και Κυριακές είναι αλλού, δεν παίζονται

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
132
Πόντοι
0
Επισκέφθηκα τον χώρο Κυριακή πριν δύο εβδομάδες, περίπου μισή ώρα μετά το άνοιγμα (15:30). Είχε αρκετό κόσμο. Εγλυφα έναν τουρίστα μέσα στο χαμάμ, άλλους 2-3 στο dark room με τις καμπίνες στον πάνω όροφο, μετά με γάμησε ένας μέσα στο χαμάμ και μετά έπαιξε με την τρύπα μου μέχρι που έχυσα. Πρέπει να ήταν περίπου 8-9 άτομα παρόντα.
Μετά πήγα στο dark room δίπλα στα αποδυτήρια, όπου εγλυφα 2-3 πάλι, μετά έπαιξα με ένα ξεκωλακι που ήθελε γαμησι αλλά ντρέποταν μπροστά σε κόσμο. Κάποια στιγμή στηνομαι στα 4 και έγινε πανηγύρι, με πήραν 3 άτομα πίπα κωλο.

Πρέπει να χάλασα ένα ρολο χαρτί με τόσα χύσια που είχα πάνω μου.

Όλα έγιναν με προφυλαξεις και χωρις να φοράω εσώρουχα.

MasterLiam79

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
84
Πόντοι
0
Βασικά προτιμώ την FLEX αντί της alexander γιατί όσες φορές έχω πάει στην alexander φεύγω με την εντύπωση ότι μπαίνω στην ίδια επανάληψη για πολλοστή φορά.
Εδώ στην flex βγάζει μια πιο οικεία φαση και όχι τόσο δηθενια από τον κόσμο που έρχεται και έχω περάσει καλύτερα σε σύγκριση με τις επισκέψεις μου στην alexander.

agokairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
424
Πόντοι
300
Επισκέφθηκα τον χώρο Κυριακή πριν δύο εβδομάδες, περίπου μισή ώρα μετά το άνοιγμα (15:30). Είχε αρκετό κόσμο. Εγλυφα έναν τουρίστα μέσα στο χαμάμ, άλλους 2-3 στο dark room με τις καμπίνες στον πάνω όροφο, μετά με γάμησε ένας μέσα στο χαμάμ και μετά έπαιξε με την τρύπα μου μέχρι που έχυσα. Πρέπει να ήταν περίπου 8-9 άτομα παρόντα.
Μετά πήγα στο dark room δίπλα στα αποδυτήρια, όπου εγλυφα 2-3 πάλι, μετά έπαιξα με ένα ξεκωλακι που ήθελε γαμησι αλλά ντρέποταν μπροστά σε κόσμο. Κάποια στιγμή στηνομαι στα 4 και έγινε πανηγύρι, με πήραν 3 άτομα πίπα κωλο.

Πρέπει να χάλασα ένα ρολο χαρτί με τόσα χύσια που είχα πάνω μου.

Όλα έγιναν με προφυλαξεις και χωρις να φοράω εσώρουχα.
Ωραία γούστα

OP
OP
sperfect

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Σήμερα μεσημέρι Κανας ψωλαρας για γαμησι στη flex?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom