Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μακραν απ τα καλυτερα FKK που εχω επισκεφθει , εχω παει 3ις φορες , τελευταια το 2015 , δεν υπαρχει αυτο το μερος παιδες .... η Ντισνειλαντ του μπουρδελιαρη το Artemis ....Δεν έχω πάει τώρα τελευταία άλλα απ΄ό,τι βλέπω στα γερμανικά φόρουμ το Artemis είναι μια χαρά.

Τύπε μόνο στο προγραμμα τον 120 και αν σε γνωρίζουν οι κοπέλες
Έχω πάει 3 φορές. Μόνο στο προγραμμα της 1 ώρας και αν σε ξέρει η κοπέλα. Κριτική κακώς δεν έχω γράψει. Το ιδιο ισχύει και για το Sharks στη Φρανκφούρτη

Ο νέος νόμος αποσκοπεί στο να μην επιβάλλεται πρόστιμο στον/στην ιερόροδουλο (ακόμη και αν, το πολύ πολύ 1.000 €) αν δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό, ενώ ο πελάτης κινδυνεύει να φάει πρόστιμο έως 50.000 €.
Αυτό σημαίνει ότι ο/η ιερόδουλος σχεδόν δεν ρισκάρει τίποτα απο νομική άποψη.
Δηλαδή ο/η ιερόδουλος
... θα αφήνει την καπότα
1. για χάρη σου, επειδή είσαι παίδαρος
2. αν γενικά δεν τη γουστάρει
3. αν αυτό το θέμα του/της είναι εντελώς αδίαφορο
4. αν είναι ούφο και δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικά με τον νέο νόμο
5. αν δεν θέλει να σε χάσει ως πελάτη και ταυτόχρονα ξέρει ότι για ΄σένα δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσεις καπότα
6. αν του/της αρέσει η ιδέα να στο φορτώσει ως έξτρα
Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης ρισκάρει να τον κακολογήσει ο/η ιερόδουλος (αν και απίθανο)
Υ.Γ. Σε όλα τα γερμανικά φόρουμ επικρατεί αυτή τη στιγμή η εξής συμφωνία: τσιμουδιά στις αναφορές και κριτικές σε ό,τι αφορά το ακάποτο σεξ. Tα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.