...στο ειχα ξαναπει ρε μαγκα......το μονο κακο ειναι οτι μετα το Αρτεμις ανεβαινει ψηλα ο πηχυς.......

...στο ειχα ξαναπει ρε μαγκα......το μονο κακο ειναι οτι μετα το Αρτεμις ανεβαινει ψηλα ο πηχυς.......
Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,[size=13pt]ελεύθερες πίπες για γνωριμία [/size] (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!
πειτε αναλυτικα εντυπωσεις ρε μαγκες!!!!!
Επειδή βρίσκομαι σε χώρο εργασίας, είναι δύσκολο να ενημερώσω αναλυτικά.....
Μικρά tips θα δίνω, και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
Να συνηδιτοποιησεις πρωτα οτι εφυγες απο τον παραδεισο και ηρθες παλι στην καθημερινοτητακαι μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
Μήπως είδατε και σινεμά ναύαρχε; ξέρεις εκεί με τις κρεβάτες![]()
Χαχαχαχααχαχαχααχα!!Συνήλθες ρε????Μελι και καρύδια έτρωγες όλο το ΣΚ????Εγώ προτίμησα το σινεμά με τους καναπέδες......! Μου άρεσε περισσότερο η αίσθηση περιπέτειας και τυχοδιωκτισμού που απέπνεε το μέρος.
Καθόσουν στον καναπέ, έρχοταν οι κοπέλες, σου πρότειναν να κάτσουν παρέα σου, να δείτε λίγο από την ταινία, άρχιζε το μπαλαμούτι, η φάση συνέχιζε σε πίπα, ενώ ταυτόχρονα στον μπροστινό καναπέ, δύο άλλες γκόμενες πίπωναν κάποιον άλλον, και διάφοροι τύποι, μόνοι ή με γκόμενες στην αγκαλιά τους έρχονταν να δούν τι παίζει στην αίθουσα προβολής.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχααχαχαχααχα!!Συνήλθες ρε????Μελι και καρύδια έτρωγες όλο το ΣΚ????![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ........εδω αυτες τις μερες στο τραβιαν εχουν προσφορα 30 % κατω τον χρυσο ........ βλεπεις η κριση !Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,[glow=red,2,300]ελεύθερες πίπες για γνωριμία [/glow] (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!
Επειδή βρίσκομαι σε χώρο εργασίας, είναι δύσκολο να ενημερώσω αναλυτικά.....
Μικρά tips θα δίνω, και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
δεν ενιωσες καπως σαν να επαιζες σε ταινια του χολυγουντ ?
Και να σου κρατάνε και ΜΟΥΤΡΑ κιόλας άμα δεν τις επιλέγεις ΞΑΝΑ!!Θυμάσαι την ΠΑΟΛΑ????....έτσι ακριβώς! Σαν να συμμετείχα σε μία ταινία hardcore που η διάρκειά της δεν ήταν 90', αλλά πολύ περισσότερο!
[size=13pt]Είναι μεγάλο πράγμα να σε παρακαλάνε 35 γκόμενες να τις γαμίσεις.....[/size]
Και να σου κρατάνε και ΜΟΥΤΡΑ κιόλας άμα δεν τις επιλέγεις ΞΑΝΑ!!Θυμάσαι την ΠΑΟΛΑ????
ΣΥΝΤΟΜΑ.....Πότε είπαμε έχεις επανέλεγχο.....???![]()
![]()
![]()