Παίδες των φκκ aegean εισιτήρια για Βερολίνο Μόναχο από 55€ απλή μετάβαση με όλους τους φόρους, για ταξίδι μέχρι Μάρτιο 2010, κράτηση μέχρι 28/12/2009. Προγραμματιστείτε.![]()

Παίδες των φκκ aegean εισιτήρια για Βερολίνο Μόναχο από 55€ απλή μετάβαση με όλους τους φόρους, για ταξίδι μέχρι Μάρτιο 2010, κράτηση μέχρι 28/12/2009. Προγραμματιστείτε.![]()

Όσοι πιστοί προσέλθετε..Πάω για τεσσερις ημέρες!Ελπίζω να τα προλάβω όλα γιατί πάω και για δουλειά!! Και καζίνο ΔΕΝ πάω!!Κάνω αγρανάπαυση διαρκείας...Nαυαρχε καλα να περασεις στον ναο.
Την επομενη μερα,αν σου περισσευουν 100 ευρω μπορεις να περασεις και απο το Tiffany (Κυριακη κλειστα)
Την τελευταια μερα αν σου περισσευουν χρηματα μπορεις να πας,στο καζινο (εγω δεν πηγα ),στον πυργο της τηλεορασης στην Alexanderplatz.
Aλλά σιγουρα πρωτα να πας στον ναο,γιατι εχω ακουσει , οτι και μονο με την επισκεψη σου εκει ,αποκτας περιεργες ιδιοτητες.

16/2 με 19/2 θα είμαι εκεί για ..δουλειά!!!![]()
![]()
Όσοι πιστοί προσέλθετε..
30/1 ήταν να πάμε αλλά ο εκπρόσωπός μας εκεί ήταν ..απασχολημένος....κάντο τέλος Γενάρη και θα μαι δίπλα ;)

30/1 ήταν να πάμε αλλά ο εκπρόσωπός μας εκεί ήταν ..απασχολημένος....![]()

Έρχεται κι η ωρα του,μη φοβασαι....να τον απολύσετε![]()
Έρχεται κι η ωρα του,μη φοβασαι....
Μάγκες χαιρετώ.. Σε κανα μήνα ετοιμάζομαι κ γω για beerlin... Μια ερώτηση... Στο Artemis παίζει χοντρή πόρτα ή μου είπαν δράκους?
Ρίξε ενημερωση γιατι παω 16/2..Thanxxx... Παίρνω το μπουρνούζι μου κ πάω να τριμπουρδελιάσω...
Tσάμπα θα πας...Ρίξε ενημερωση γιατι παω 16/2..
Πληρη αναφορά θελουμε!!!
:-* :-* :-*Και που να δεις οι ΒΛΑΧΟΙ!!!!!!!Tσάμπα θα πας...
Οι Τουρκαλάδες τρώνε πόρτα εκεί...![]()
![]()
:-* :-* :-*

κάντο τέλος Γενάρη και θα μαι δίπλα ;)
Ώπα μωρή δεν είπαμε Clean Monday να ανεβούμε πάνω?

εσείς όλο κανονίζετε και όλο κάποιος δν μπορεί... στο τέλος με βλέπω να πηγαίνω μόνος μου![]()