ποσα πιατα θα παραγγειλουν λες???Ο λαδεμπορας με την φάλαινα ταιριάζουν βοιδομοσχαρα και οι δύο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 936K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 20.105
- Πόντοι
- 3.556
Δεν κάνει αυτό το μαγαζί για αυτούςποσα πιατα θα παραγγειλουν λες???
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.176
- Πόντοι
- 456
Ένα δίευρω κάποιος στην δοντοχαράνδρα Χαράς. Να αρχίσει να παίζει το σμουθ κρίμιναλ, του Μάικλ Τζάξον.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.127
- Πόντοι
- 40.703
με το που ηρθε το φαϊ πηρε τα πανω του ο επιχειρηματιας απο το καλαματα

panoslari
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2022
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Έχουν μικρό καταλογοΔεν κάνει αυτό το μαγαζί για αυτούς
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.056
- Πόντοι
- 7.046
Αυτές είναι ΑΝΕΡΓΕΣ και οι δύο, αλλά πήγαν εκεί με περίσσεια χαρά. Ντροπή και δισταγμός κανένας από τα αιδία.
Οι άνδρες από την άλλη, ο ένας είναι ήδη επιχειρηματίας, ο άλλος δουλεύει στο εμπορικό ναυτικό (και με μεγάλους μισθούς) .
Οι άνδρες από την άλλη, ο ένας είναι ήδη επιχειρηματίας, ο άλλος δουλεύει στο εμπορικό ναυτικό (και με μεγάλους μισθούς) .
και το ραντεβου κραταει 1 ωρα....Δεν κάνει αυτό το μαγαζί για αυτούς
αν ξεκινησουν να τρωνε αυτοι θα φυγουν αυριο...
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.127
- Πόντοι
- 40.703
μα δεν υπηρχε και δεν υπαρχει καποιος λογος να αυτοκτονησεις, εκτος αν εχεις προσωπικους δαιμονες που σου τρωνε το μυαλο και δε μπορεις να τους αντιμετωπισεις, αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα και παει αλλου την κουβεντα.Παλιά ούτε για αστείο δεν πηδούσαν από ορόφους ή να κρεμαστούν, όπως η τελευταία γενιά. Πολύ πολύ σπάνια, δεν αυτοκτονούσε εύκολα ο κόσμος για μια απόρριψη. Τα σημερινά είναι γάμησέ τα.
τα τυπακια εδω αποκτουν ψυχολογικα απο το τιποτα και για τιποτα, επειδη ζουν σε φανταστικο κοσμο απλα.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.127
- Πόντοι
- 40.703
αμα ειχε και μουστακακι χιτλερικο θα ηταν παραγγελια κι ετσι ο δικος σουγιλεκακι..σκαρπινι...σαν μπουζουκοβιος δεκαετιας 80...
Ειπαμε... -ως γνωση- ο τυπος δεν μετρουσε μπροστα σε αυτην....Τι έπρεπε να κανει ρε τυπε?
Εδω λεμε η γκόμενα εχει κολλημα,αν ηταν κανας χαρτογιακας στέλεχος μιας εταιρειας η επιχειρηματιας να δεις ντεμεναδες που θα εκανε
καταλαβεται καποια πραγματα για να γαματε πιο πολλες,
==Λοιπον, εκει σε αυτην δεν μπορουσε να κανει τιποτα.....
πρεπει να ξεκινηση με τποτα 4 αρια για προπονηση-ψιλοσχεση, να παει σε τιποτα σεξεργατριες
για ξελαμπικαρισμα κ ξεπεταγμα, να κανει καμια κυριλε αλητεία, να φτιαξει στυλ και ντυσιμο..
να κοιταξει να εξελιχθει επαγγελματικα
κααιιιιιι μετα να κοιταξει τετοια γκομενα....=εστω αυτο το καργιολακι των 5/10 οπως ειναι
==Οσα σου ειπα με ολο τον σεβασμο-χωρις να σε ξερω-και με την αληθεια μου...==
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.056
- Πόντοι
- 7.046
Ρε τύποι, δεν θα έπρεπε, ειδικά σε τέτοιο παιχνίδι, να τους προσφέρουν φαγητά, γλυκά και κέικ, παγωτά, με ΠΟΝΗΡΟ περιεχόμενο; Πώς και ΔΕΝ το σκέφτηκαν εκεί στην παραγωγή; Ποτς γένεν ατό;
Πώς θα ξέρει π.χ. ο παίχτης, πώς γλύφει η αλληνή, πώς βάζει τα χείλη, κ.λ.π.; Δηλαδή κάτι τέτοιο...
cakesandmemories.com
Πώς θα ξέρει π.χ. ο παίχτης, πώς γλύφει η αλληνή, πώς βάζει τα χείλη, κ.λ.π.; Δηλαδή κάτι τέτοιο...
Naughty Cakes
Adult / Naughty themed cakes for Bridal Shower celebrations and Bachelor parties. Our collection of customized birthday cakes is perfect for those who want to add a little bit of naughtiness to their celebration. Our adult-themed cakes feature playful designs such as boobies, boobs, butts, and...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.056
- Πόντοι
- 7.046
Ζωή από Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος, έχει καρτέλα;
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.127
- Πόντοι
- 40.703
ωπαααα η δικια μου η αμαζωνα
Gheorghe Hagi
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.785
- Πόντοι
- 8.595
Ζωή με κλειστό στόμα δυνατό σκυλί. Μόλις το ανοίγει με αυτά τα δόντια φοβάμαι πολύ.
Εγώ τον πούτσο μου δεν τον βάζω εκεί μέσα.
Εγώ τον πούτσο μου δεν τον βάζω εκεί μέσα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.056
- Πόντοι
- 7.046
Αρχίσαμε τα ΘΕΛΩ, κυρία Ζωίτσα... Για τώρα, φυσικά, μετά θα πει και άλλα... Αμ για αυτό είσαι μόνη με σκύλο κυρά μου.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.127
- Πόντοι
- 40.703
ψευτικα ματια - φακους = ξενερα ζωουλα μου